Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:jeszcze do polnocy mozna glosowac, jutro podlicze wszystkie punkty
wojtek_z pisze:Kociara82 pisze:jeszcze do polnocy mozna glosowac, jutro podlicze wszystkie punkty
A ja tam se już podliczyłem, acha...
jasdor pisze:No i co? Co ci wyszło?![]()
Cichcem na PW napisz, czy moja Kośka zajęła ostatnie miejsce? Wtedy się załapię na zabawki od juany
jasdor pisze:Kośka ma w d... cale to głosowanie![]()
jasdor pisze:Kośka ma w d... cale to głosowanie
Filipek/Otylka pisze:jasdor pisze:Kośka ma w d... cale to głosowanie
Uwielbiamy koty które lubią bawić się we wpier...*:-) .Do tej pory przypomnienie wywołuje u nas uśmiech na twarzy. Kosia rządzi
*grudniowe wybory
isabell36 pisze:Filipek/Otylka pisze:jasdor pisze:Kośka ma w d... cale to głosowanie
Uwielbiamy koty które lubią bawić się we wpier...*:-) .Do tej pory przypomnienie wywołuje u nas uśmiech na twarzy. Kosia rządzi
*grudniowe wybory
w takim razie muszę Ci kiedyś nagrać jak księżniczka Bella jeździ na biednej Ryśce, która warczy na nią jak pies, a jak już ma dosyć to woła "ratunku"![]()
![]()
kiedyś jak nie chciało mi się wstawać na ratunek to rzuciłam kapciem w Bellę no i oczywiście na kapcia załapała się Rysia
Filipek/Otylka pisze:isabell36 pisze:Filipek/Otylka pisze:jasdor pisze:Kośka ma w d... cale to głosowanie
*grudniowe wybory
w takim razie muszę Ci kiedyś nagrać jak księżniczka Bella jeździ na biednej Ryśce, która warczy na nią jak pies, a jak już ma dosyć to woła "ratunku"![]()
![]()
kiedyś jak nie chciało mi się wstawać na ratunek to rzuciłam kapciem w Bellę no i oczywiście na kapcia załapała się Rysia
Poka ! Poka nagranie
Nasza dwójka bawi się w ten sposób zdecydowanie za rzadko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości