Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:nie pomogasz, idziesz dalej - ŹLE
pomagasz, zabierasz do domu - też ŹLE
to ja już k.... zgupiałam
Alienor pisze:Ja zaczynam nerwami - syn aglo wylądował w szpitalu (z którego wyszedł w czwartek), a Sony viewtopic.php?f=1&t=140369&start=330 jest w złym stanie - jak nie będzie pomocy szybko, raczej nie przeżyje już dzisiejszego dnia. I chciałabym pomóc a nie mam jak.
A zima na dworze jest zła i nie na miejscuNawet jako dowcip na 1szego kwietnia.
meg11 pisze:Lidziu Ty też dostąpiłaś zaszczytu zbanowania?Wiecie co mnie najbardziej zażenowalo w tamtym wątku. Że osoba, która użyła inwektyw oraz obrażała użytkowników nie zasłużyła nawet na upomnienie a osoby, które grzecznie pisały dostały czasowe bany.
O tempora o mores.
Zawsze pomagałam bez względu na to czyje były zwierzęta. Na tym forum zauważyłam "kocie rasistki" są koty lepsiejsze i są koty gorszawe.
Chyba też jestem zbieraczką, bo rejestrując się na tym forum miałam 3 koty, pożniej 5 a teraz znów 4 więc limit sobie zwiększyłam. Mogłam przecież zostawić, do tej pory pewnie już świerzb i grzyb sprawę by załatwił. Ja nie spłacałabym długu przez trzy miesiące za leczenie przybłęd i wszyscy byliby hepi.
vip0 pisze:Mam 4 koty...nie wiem, czy w najbliższym czasie nie będzie ich 5...
Jak złapię Doriana, to napewno będe mu szukać domku, bo zwyczajnie nie stać mnie na 5 kotów...
Jestem zbieraczką?
puszatek pisze:ależ skąd
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości