Pakt Czarownic XXXI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 01, 2012 11:26 Re: Pakt Czarownic XXXI

Wpadam na chwile i pozdrawiam wiosennie choc zimowo z Krakowa :) Wyjazd poltoradniowy na fuche i koncert z okazji Dni Bachowskich - moja przyjaciolka gra na barokowym oboju i Pasja wg sw Jana Bacha wykonana wczoraj przez muzykow Akademii Muzycznej w Krakowie brzmiala po prostu PIEKNIE.
Dawno nie bylam na takim koncercie :)

Wlasnie sie zbieram na busa. Jutro zas wracam na Krakow - we wtorek sprawa o mieszkanie socjalne w Krk. Rodzice beda jutro w Krakowie, to sie spotkamy. Do tego pracowity tydzien. Swieta spedzimy pewnie kursujac miedzy Krakowem a Slaskiem ale jest szansa ze pierwszy raz od szesciu lat spotkamy sie przy Wielkanocnym stole cala rodzina. Usciskam moja siostrzenice i siostrzenca :)

Co do reszty wydarzen na watku nie wypowiadam sie. Przyjelam ostatnio taka zasade ze dbam o swoj komfort psychiczny i zdrowie jednego zdrowego oka i wzmocnilam filtry selektywnosci informacji. Dzieki temu jestem szczesliwym czlowiekiem, bo dbam o to, co najwazniejsze dla mnie. Reszta... jest milczeniem.

Dobrego dnia Siostry :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie kwi 01, 2012 13:06 Re: Pakt Czarownic XXXI

Cześć Sol - fajnie, że dajesz znak życia.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie kwi 01, 2012 13:08 Re: Pakt Czarownic XXXI

Fajnie, że jesteś :D , choć jak rozumiem na krótko.
Zastanawiałyśmy się, co się stało z naszym najlepszym reporterem.
Gdzie Cię wywiało?

Zasady przyjęłaś zdrowe. Ja też ostatnio staram się za dużo nie komentować.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie kwi 01, 2012 13:38 Re: Pakt Czarownic XXXI

Mulesiu...pierd...Goplana i jej baranki, kurczaki, aniołki i mikołajki...Ja tez zawzięcie źrę toto przed wszelkimi świętami, w trakcie i po. Niestety mam do nich ogromna słabość tak jak do trufli dekorowanej z Vobro i trufli z Hildebrandt.Wogóle ja jestem słodka dziurka - jak mi szafka (czyt słupek) ze słodyczami pustoszeje to jestem nerwowa i niespokojna :evil:

Sol...nie wiem co mam robić, chyba będę skakać z radości że zajrzałaś na przemian z wrzeszczeniem ci prosto w ucho że nas już nie kochasz :!:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie kwi 01, 2012 13:47 Re: Pakt Czarownic XXXI

Asia_Siunia pisze:Mulesiu...pierd...Goplana i jej baranki, kurczaki, aniołki i mikołajki...Ja tez zawzięcie źrę toto przed wszelkimi świętami, w trakcie i po. Niestety mam do nich ogromna słabość tak jak do trufli dekorowanej z Vobro i trufli z Hildebrandt.Wogóle ja jestem słodka dziurka - jak mi szafka (czyt słupek) ze słodyczami pustoszeje to jestem nerwowa i niespokojna :evil:

Sol...nie wiem co mam robić, chyba będę skakać z radości że zajrzałaś na przemian z wrzeszczeniem ci prosto w ucho że nas już nie kochasz :!:

:evil: Zupełnie jak ja,w dodatku jestem na diecie dwutygodniowej przymusowej :crying: ,zzarła bym wszystko :evil:

Witaj Sol :kotek:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie kwi 01, 2012 14:31 Re: Pakt Czarownic XXXI

Sol, Twoich "reportaży" brakuuuje tu..... :wink:
Asia_Siunia, ja dziś muszę napełnić górą półkę w szafce :twisted: Dzień bez słodyczy to dzień stracony 8)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie kwi 01, 2012 14:53 Re: Pakt Czarownic XXXI

Przestańcie gadac o słodyczach :evil: bo ze słodkości to mam tylko cukier :crying: :placz:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie kwi 01, 2012 15:05 Re: Pakt Czarownic XXXI

To to koniec o słodyczach teraz może o transporcie.

Potrzebuję dowieźć pakiecik (kot+pies) do Płońska (pomorskie) Macie jakieś pomysły, jak to zorganizować z podkarpacia ? :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie kwi 01, 2012 15:10 Re: Pakt Czarownic XXXI

jasdor pisze:To to koniec o słodyczach teraz może o transporcie.

Potrzebuję dowieźć pakiecik (kot+pies) do Płońska (pomorskie) Macie jakieś pomysły, jak to zorganizować z podkarpacia ? :mrgreen:

8O dalej już nie mogłaś?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie kwi 01, 2012 15:15 Re: Pakt Czarownic XXXI

Mogłam, do Szczecina np. ale trochę za daleko :mrgreen:
Trzeba poznawać swoją ojczyznę, nie ważne w jakich okolicznościach. Jakby mi ktoś zaproponował wczasy - to by mi się nie chciało.
Olsztyn mi pasi, nie ma u nas nikogo z Olsztyna?

jasdor

Post » Nie kwi 01, 2012 17:40 Re: Pakt Czarownic XXXI

Ajj jak milo czytac takie serdeczne powitanie :) Nie bylo mnie bo najpierw padl mi laptop :/ proby reanimacji z pomoca siostry charm nie daly efektu zadowalajacego. Na szczescie moja bytomska mama (nie mylic z tesciowa) pomogla mi znalezc dziouche co sprzedawala PC uzywanego - pokulawszy sie do Zabrza (kotx - zajebiste to miasto :mrgreen:) przywiozlam toto i pomalu wracam do sieci.
Niestety musze mu przeinstalowac system ale tym sie zajme jak ogarne inne sprawy ;)

Slodkosci? Na Warszawskiej w Katowicach odkrylam sklep firmowy Wawelu. Jak sie domyslacie, miejsce to powinno byc zakazane 8) aczkolwiek stwierdzilam ostatnio wcisnawszy zadek w podarowana piekna garsonke rozmiar 38 ze dieta czekoladowa mi sluzy :twisted:
Jaja nie z tej ziemi ostatni raz 38 nosilam w ... I klasie LO? Czad, c'nie? :)

Wrociwszy na slonskie holdy stwierdzam ze Krakow pieknym jest ale smierdzi, a do tego tlumy ludzi dziko przemieszczajacych sie w centrum w te i nazad oglupiaja moj GPS. Sniezyce na zmiane z deszczem rozczulajace bywaja jednakowoz jak sie zapomni czapki zabrac to rozczulenie przeradza sie w wkurw co z kolei nie sluzy urodzie. Jednakowoz ucielam sobie drzemke w busie - kazda godzina snu cenna wielce; koty wszystkie runde honorowa poczynily, spacer z psem zaliczony. TZ kuchnie wypucowal na blysk, pokoj takze czysty i az milo wejsc :) Jak ja lubie takie niespodzianki :mrgreen:

solangelica

Post » Nie kwi 01, 2012 17:45 Re: Pakt Czarownic XXXI

solangelica pisze:Ajj jak milo czytac takie serdeczne powitanie :) Nie bylo mnie bo najpierw padl mi laptop :/ proby reanimacji z pomoca siostry charm nie daly efektu zadowalajacego. Na szczescie moja bytomska mama (nie mylic z tesciowa) pomogla mi znalezc dziouche co sprzedawala PC uzywanego - pokulawszy sie do Zabrza (kotx - zajebiste to miasto :mrgreen:) przywiozlam toto i pomalu wracam do sieci.
Niestety musze mu przeinstalowac system ale tym sie zajme jak ogarne inne sprawy ;)

Slodkosci? Na Warszawskiej w Katowicach odkrylam sklep firmowy Wawelu. Jak sie domyslacie, miejsce to powinno byc zakazane 8) aczkolwiek stwierdzilam ostatnio wcisnawszy zadek w podarowana piekna garsonke rozmiar 38 ze dieta czekoladowa mi sluzy :twisted:
Jaja nie z tej ziemi ostatni raz 38 nosilam w ... I klasie LO? Czad, c'nie? :)

Wrociwszy na slonskie holdy stwierdzam ze Krakow pieknym jest ale smierdzi, a do tego tlumy ludzi dziko przemieszczajacych sie w centrum w te i nazad oglupiaja moj GPS. Sniezyce na zmiane z deszczem rozczulajace bywaja jednakowoz jak sie zapomni czapki zabrac to rozczulenie przeradza sie w wkurw co z kolei nie sluzy urodzie. Jednakowoz ucielam sobie drzemke w busie - kazda godzina snu cenna wielce; koty wszystkie runde honorowa poczynily, spacer z psem zaliczony. TZ kuchnie wypucowal na blysk, pokoj takze czysty i az milo wejsc :) Jak ja lubie takie niespodzianki :mrgreen:

8) A nie mówiłam :mrgreen: :D :wink:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie kwi 01, 2012 17:49 Re: Pakt Czarownic XXXI

No ba! Tylko chodniki strasznie dziurawe w paru miejscach ale to standard ogolnopolski jest.

Musze sie tam kiedys udac celem zwiedzenia z aparatem, ale to jak bede miec wiecej czasu bo tak jechac w pedzie dzikim i z wywieszonym ozorem polowac na przesiadke to sie nie da.

:D

solangelica

Post » Nie kwi 01, 2012 20:36 Re: Pakt Czarownic XXXI

Asia_Siunia pisze:Sol...nie wiem co mam robić, chyba będę skakać z radości że zajrzałaś na przemian z wrzeszczeniem ci prosto w ucho że nas już nie kochasz :!:

Z gardła mi to wyrwałaś Asiunia :D
Sol, gdzie Ty znikasz ? Czy to jest legalne ? :twisted:
Super, że jestes come back :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie kwi 01, 2012 20:44 Re: Pakt Czarownic XXXI

U Villemo kocurek bardzo chory, możliwe, że nie da rady, wesprzyjcie ją.
Ktoś się może nawet ucieszy :evil:

jasdor

[poprzednia][następna]