Szczytno 6. Kocie dzieci w schronie. BEZ DT ODEJDĄ !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 26, 2012 11:54 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Ja tez zagladam lecz nie piszę. :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto mar 27, 2012 23:03 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

:pisanie: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Nie kwi 01, 2012 13:35 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Słuchajcie, co prawda whiskasowy konkurs dziś nie działa, ale za to... WYGRALIŚMY 200kg karmy dla szczycieńskiego schroniska w konkursie facebook'owym :piwa:

Dziękuję wszystkim, którzy brali udział w tym konkursie :)

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Nie kwi 01, 2012 13:55 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

O rany, no to super :ok:
Gratulacje :ok:

Dla pełnych brzuszków :)
po_prostu_kaska

Post » Nie kwi 01, 2012 15:36 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

:ok: :dance: :dance2: :dance:

dana.b

Post » Pon kwi 09, 2012 14:47 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Dopiero dzisiaj przeczytałam, dobrze, że głosy na coś sie przydały.
Gratulacje!

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pon kwi 09, 2012 17:53 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

200kg karmy dojedzie jutro :) :ok:

A za tydzień robimy zbiórkę karmy dla schroniska w szkole :) :ok:

Tylko na tego whiskasa jeszcze musimy poczekać aż przyślą...
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Wto maja 08, 2012 23:30 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Klikanie zakończone daaawno temu i od dawna tu nikt nie zagląda.
Szkoda bo to ciekawy wątek o schroniskowych kotach :(

dana.b

Post » Śro maja 09, 2012 7:47 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Mam jakieś fotki z wczoraj.Mało tu piszę bo nic to nie zmienia dla tych kotów .Koty mimo wygranej karmy jedzą makaron ,mam fotki z wczoraj misek.Klikanie to zbyt mało by pomóc trzeba tam być i pilnować wielu spraw inaczej to tylko czcze pisanie i nic więcej.dlatego o kotach ze schroniska piszę ew. na wątku tymczasów.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro maja 09, 2012 8:05 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Jak to jedzą makaron?!?!?!?!?!?!?

Dzisiaj to wyjaśnię!

Jeśli chodzi o zdjęcia kotów (i psów) do adopcji, zarówno ze schroniska jak i z domów tymczasowych, to już pisałam, ale powtórzę raz jeszcze: WSZYSTKIE zdjęcia zwierzaków ze Szczytna i okolic, można umieścić w zakładce "Adopcje" na stronie gabinetu weterynaryjnego w Sz-tnie. Strona działa od niedawna, codziennie coraz więcej osób ją odwiedza. Zawsze to jakaś dodatkowa, bezpłatna opcja zamieszczania ogłoszeń.

Nie wiem kiedy podjadę do schroniska, postaram się w przyszłym tygodniu. Muszę tylko trafić na kierowniczkę, żeby porobić zdjęcia od razu z nr ewidencyjnym zwierzaków. Ale na razie mogę wrzucić te zdjęcia, które macie zrobione.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Śro maja 09, 2012 8:15 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Zmień tytuł bo dużo osób myśli, że to wątek już zakończonego konkursu a nie Schroniska i Was nie odwiedza :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro maja 09, 2012 8:18 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

kussad pisze:Zmień tytuł bo dużo osób myśli, że to wątek już zakończonego konkursu a nie Schroniska i Was nie odwiedza :wink:

po_prostu_kaska zmienisz? ;) :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro maja 09, 2012 8:35 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Nowa_Sztno pisze:Jak to jedzą makaron?!?!?!?!?!?!?

Dzisiaj to wyjaśnię!

Jeśli chodzi o zdjęcia kotów (i psów) do adopcji, zarówno ze schroniska jak i z domów tymczasowych, to już pisałam, ale powtórzę raz jeszcze: WSZYSTKIE zdjęcia zwierzaków ze Szczytna i okolic, można umieścić w zakładce "Adopcje" na stronie gabinetu weterynaryjnego w Sz-tnie. Strona działa od niedawna, codziennie coraz więcej osób ją odwiedza. Zawsze to jakaś dodatkowa, bezpłatna opcja zamieszczania ogłoszeń.

Nie wiem kiedy podjadę do schroniska, postaram się w przyszłym tygodniu. Muszę tylko trafić na kierowniczkę, żeby porobić zdjęcia od razu z nr ewidencyjnym zwierzaków. Ale na razie mogę wrzucić te zdjęcia, które macie zrobione.

Ja bardzo dziękuję za adopcje moich tymczasów w Szczytnie jeszcze nie spotkałam się z rozsądną osobą, chociaż jak rozmawiałam z dr z Rysia to też uważa że niech koty żyją krótko ale na wolności, ja jestem przeciwniczką domów wychodzących, wymagam zabezpieczeń.
joanna3113

Post » Śro maja 09, 2012 11:03 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

joanna3113 pisze:Ja bardzo dziękuję za adopcje moich tymczasów w Szczytnie jeszcze nie spotkałam się z rozsądną osobą, chociaż jak rozmawiałam z dr z Rysia to też uważa że niech koty żyją krótko ale na wolności, ja jestem przeciwniczką domów wychodzących, wymagam zabezpieczeń.

Pierwsze słyszę o takim zdaniu dr z Rysia :) Osobiście słyszałam inne zdanie :ok:

Szkoda, że koty ze Szczytna, z założenia nie są dla mieszkańców Szczytna. Nie wiem, gdzie ogłaszacie swoje koty do adopcji, ja niedawno adoptowałam kota ze Śląska. Horacy była u mnie na wizycie p/adopcyjnej, zanim uzyskałam na niego zgodę :ok:

Czy się nie nadawałam, żeby zaadoptować szczycieńskiego kota??? Wątpię...
Nie mam domu wychodzącego, a okna mam już wszystkie pozabezpieczane. I z całą pewnością nie jestem jedyna w Szczytnie...
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro maja 09, 2012 11:05 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

horacy 7 pisze:Mam jakieś fotki z wczoraj.Mało tu piszę bo nic to nie zmienia dla tych kotów .Koty mimo wygranej karmy jedzą makaron ,mam fotki z wczoraj misek.Klikanie to zbyt mało by pomóc trzeba tam być i pilnować wielu spraw inaczej to tylko czcze pisanie i nic więcej.dlatego o kotach ze schroniska piszę ew. na wątku tymczasów.

Rozumiem i czytam Twoje wątki. Czytam też wątek Asi, ale to kilka wątków, więc nie każdy czyta wszystkie.Sama trafiłam na Wasze wątki tymczasów poprzez ten.
Jest to wątek, którym chcemy promować koty ze schroniska w Szczytnie czy też koty niestety błąkające się po ulicach Szczytna, czy porzucone.

kussad pisze:Zmień tytuł bo dużo osób myśli, że to wątek już zakończonego konkursu a nie Schroniska i Was nie odwiedza :wink:

Też tak myślę.

To ja podam link do strony, o której pisze Nowa_Sztno :
http://www.rys.szczytno.pl/index.html

dana.b

[poprzednia][następna]