Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hania66 pisze:Mam świetny domek dla rudego chłopaka w obojętnie jakim wieku, może być też niepełnosprawny.
Domek jest we Wrocławiu, jest to super małżeństwo z dwójką chłopców (podstawówka).
Dom jest niewychodzący, okna zabezpieczone, wyżywienie i opieka weterynaryjna na najlepszym poziomie.
Z powodu dochodzenia do zdrowia po chorobie jednego z chłopców, mama jest w zasadzie non stop w domu.
W tym roku Państwo ofiarowali dom kilkuletniej koteczce po przejściach i teraz chcą dać jej kociego przyjaciela.
Mogę z pełną odpowiedzialnością zareklamować ten Domek, bo ludzie są wyjątkowo odpowiedzialni i opiekuńczy -ja żałuję tylko, że nie mogą wziąć do siebie moich obu rudziaków -:(
Pani przyjeżdża do Warszawy 17/18 kwietnia i wtedy mogłaby zabrać kociaka samochodem do siebie.
My możemy przetrzymać kociaka u siebie do czasu przekazania go nowym opiekunom (nie mamy tylko warunków na kwarantannę -całe stado jest razem).
jopop pisze:
a z wieści: z tego samego źródła dojechały dziś 3 nowe kotyjeden oczywiście rudy
jedna kotka super miła "zwisłoucha" cokolwiek by to miało znaczyć. i coś burego, też super miłego. jutro je oblukam i obfocę
OKI pisze:Wrzuciłam foty do pierwszego postu.
Które już mają DT? To dorzucę info
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 718 gości