Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:Dzisiaj rano oddałam dziewczynie uszytą przeze mnie firankę. Przed wyjściem z domu prasowałam ją, żeby była jak najmniej pognieciona. Jak zawsze sierota (ja) myślałam, że mam dużo czasu ale po raz kolejny okazało się, że tego czasu nie mam wogóle
. Wyszło na to, że w ciągu 5 minut musiałam się ubrać, umyć, umalować i spakować
![]()
. A zmierzam do tego, że właśnie prasowanie zajęło mi najwięcej czasu bo Rysiek postanowił mi pomóc
. Kładł się na tą firankę, bądź po niej skakał
. Jak próbowałam go nogą odepchnąć, to wymyślił sobie, że machającą się nóżkę można zaatakować
. I wierzcie mi- prasowanie firanki na jednej nodze i przyczepionym zębami i pazurkami kotem do drugiej- nie należy do najłatwiejszych czynności
. Bo próbowałam też kota strząsnąć ale mi nie wyszło
. Oczywiście cały czas prasowałam...
rudy kociak pisze:juana pisze:Dzisiaj rano oddałam dziewczynie uszytą przeze mnie firankę. Przed wyjściem z domu prasowałam ją, żeby była jak najmniej pognieciona. Jak zawsze sierota (ja) myślałam, że mam dużo czasu ale po raz kolejny okazało się, że tego czasu nie mam wogóle
. Wyszło na to, że w ciągu 5 minut musiałam się ubrać, umyć, umalować i spakować
![]()
. A zmierzam do tego, że właśnie prasowanie zajęło mi najwięcej czasu bo Rysiek postanowił mi pomóc
. Kładł się na tą firankę, bądź po niej skakał
. Jak próbowałam go nogą odepchnąć, to wymyślił sobie, że machającą się nóżkę można zaatakować
. I wierzcie mi- prasowanie firanki na jednej nodze i przyczepionym zębami i pazurkami kotem do drugiej- nie należy do najłatwiejszych czynności
. Bo próbowałam też kota strząsnąć ale mi nie wyszło
. Oczywiście cały czas prasowałam...
No to po takich ewolucjach możesz spokojnie iść zatrudnić się na etacie ekwilibrystki![]()
![]()
próbuję właśnie sobie to jakoś wyobrazić i nijak nie mogę zobrazować naocznie jak to wyglądało
![]()
![]()
![]()
![]()
juana pisze:nowa miejscówa na oknie![]()
nowa miejscówa do spania![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Silverblue, zuza i 50 gości