"Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Kooooniec!!!!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon mar 26, 2012 18:38 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

Sierotkę ostatnią też na pewno ktoś przygarnie :)
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Wto mar 27, 2012 20:35 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

Sami zobaczcie :(
Jeden. Ostatni.
On tak całymi dniami. I tak patrzy. I nasłuchuje. Klatka mała.
Wieczorami zawodzi.
On chce do Domu :cry:
Obrazek
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Wto mar 27, 2012 22:26 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

czitka pisze:Sami zobaczcie :(
Jeden. Ostatni.
On tak całymi dniami. I tak patrzy. I nasłuchuje. Klatka mała.
Wieczorami zawodzi.
On chce do Domu :cry:
Obrazek

Hmmm... To może załatw mu na razie większą klatkę... Biedaczysko :|
Hop hop! Ludziska! Tygrys do wzięcia! Brać, nie zwlekać!

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Czw mar 29, 2012 11:07 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

Kolejny duży tygrys, prawdziwy, odłowiony w Szczecinie :ok:
Każdy grosz się liczy, komu, komu ostatnia książka??????
Obrazek

czitka

Post » Czw mar 29, 2012 16:10 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

Obrazek
Melduję otrzymanie książki! Niestety, moje kicie chyba niepiśmienne - w ogóle się nie zainteresowały :roll:
Ale ja już zaczęłam czytać z wielkim zainteresowaniem :kotek:
Bardzo porządnie wydana książka! :ok:

mavi

Post » Czw mar 29, 2012 19:50 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

To ja w związku z łaską krwio... eee pracodawcy proszę o numer konta i info ile za paczuchę :).

RatMaga

Od: Wto maja 03, 2011 18:48

Post » Pt mar 30, 2012 14:29 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

Mavi, śliczna fotka :P
No popatrz, te czarne cuda nic a nic nie są zainteresowane, aczkolwiek kocio na pierwszym planie ewidentnie namawia drugiego, że może jednak :P
RatMaga, ja poproszę tylko o adres do wysyłki, pieniążki bezpośrednio do e-dity, przyśli Ci namiary na konto. Wysyłkę pokrywam ja, w poniedziałek pobiegną!

I dalej mamy ostatniego, samotnego tygrysa w klatce w ogrodzie. On już zwątpił, że znajdzie dom....
Obrazek

czitka

Post » Pt mar 30, 2012 15:06 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

PW wysłane :)
Bardzo dziękujemy!!
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pt mar 30, 2012 20:20 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

czitka pisze:Mavi, śliczna fotka :P
No popatrz, te czarne cuda nic a nic nie są zainteresowane, aczkolwiek kocio na pierwszym planie ewidentnie namawia drugiego, że może jednak :P

Niestety, nie było tak, jak myślisz... Było tak: szylkretowate powiedziało do czarnego: chodź do kuchni, może uda się coś zwędzić ze stołu. A jak mnie nie posłuchasz, to ci odgryzę drugą nogę i zostaną ci tylko dwie. A na to czarne pokazało szylkretowatemu język... Tak to było...

mavi

Post » Sob mar 31, 2012 9:41 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

mavi pisze:
czitka pisze:Mavi, śliczna fotka :P

Niestety, nie było tak, jak myślisz... Było tak: szylkretowate powiedziało do czarnego: chodź do kuchni, może uda się coś zwędzić ze stołu. A jak mnie nie posłuchasz, to ci odgryzę drugą nogę i zostaną ci tylko dwie. A na to czarne pokazało szylkretowatemu język... Tak to było...

I czarne nie poszło? :strach:
Obrazek

czitka

Post » Sob mar 31, 2012 10:45 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

czitka pisze:I czarne nie poszło? :strach:

Nie poszło! Czarne jest u mnie od miesiąca i jeszcze nie wie, że tu szylkretowate rządzi. Powiem więcej: czarne - choć ma tylko trzy nogi - próbuje rządzić szylkretowatym 8O

mavi

Post » Sob mar 31, 2012 17:17 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

Tygrysy są cudne Obrazek
od stu lat czekam na drugi tom Obrazek
Obrazek

Amidalka

Od: Czw cze 10, 2004 14:46

Post » Sob mar 31, 2012 19:21 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

Amidalka pisze:od stu lat czekam na drugi tom Obrazek

A pisze się? To ja też czekam! (od dziś)

mavi

Post » Sob mar 31, 2012 22:09 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

mavi pisze:
Amidalka pisze:od stu lat czekam na drugi tom Obrazek

A pisze się? To ja też czekam! (od dziś)

Czyli lekko licząc mam już 105 lat!
Niestety nie będzie, chociaż materiału na nową książkę jest mnóstwo.
Chyba, że pewnego dnia stanie u mych wrót wydawnictwo z umową w ręce i baaardzo poprosi o napisanie kolejnego tomu :ryk:
Niestety finansowo nie dam rady ponownie wydać sama książki, cztery aktualne tygrysy zjadają mnie doszczętnie :mrgreen:
Ale jakie słodkie :1luvu:
A poza wszystkim, to tyle tu na forum cudnych kocich opowieści, wystarczy!

W domu jeszcze dosłownie kilka egzemplarzy.
Jeden z ostatnich tygrysów wciąż do przygarnięcia, Szczecin potrzebuje wsparcia.
Czekamy :P
Obrazek

czitka

Post » Nie kwi 01, 2012 15:44 Re: "Moje domowe tygrysy" na Szczecin! Został jeden tygrys!

ja mam wlasny zaczytany juz egzemplarz 8)
jak kupie 2. na prezent, to i tak pewnie zostanie u mnie :roll:

marze o kolejnym tomie :oops:

poprosze... tego ostatniego, samotnego :kotek:

i dane do przelewu na pw
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

[poprzednia][następna]