Wiecie co ? Ja chyba wszystko pomieszalam.Nie wiem jakim cudem

Bo jak zobaczylam kilka dni temu po dluzszej nieobecnosci tego kota co do dokarmialam kotke szara w ciazy z mojego okna to bylam przekonana ze to wlasnie ten kot.widzialam ja z daleka wiec z gory zalozylam ze to ten kot bo innego burego nie ma na moim osiedlu.
Wczoraj jak sie jej troche przyjrzalam to faktycznie przybrala cialka ale sama juz nie wiem czy to ciaza czy nie bo ten kot ktorego widzialam z okna okazal sie innym niz ten ktorego wczoraj i przed chwila dokarmilam.
Nie wiem jakim cudem moglam sobie te koty pomylic ale byly bardzo podobne do siebie i z daleka moglam sie pomylic tym bardziej ze wzrok mi szwankuje

Tak wiec jezeli ten kot ktorego wczoraj i dzis dokarmilam jest w ciazy to jest to bardzo początkowa faza ciazy.ciagle z tym kotem jakies kocury przesiaduja i nie daja mu spokoju a jak sie jakis obcy kocur zbliza to go przeganiaja wiec mozliwe ze cos jest an rzeczy.
Udalo mi sie zrobic zdjęcia kotki przed chwilą .
A tamta kotka ktora widzialam z okna kilka dni temu z widocznie zaokrąglonym brzuchem to do tej pory jej juz nie widzialam niestety

ale bede wypatrywala . No chyba ze to tego kota widzialam tylko ze juz naprzyklad urodzil kotki ?
Takze umieszczam fotki kotka i porobie jakies ogloszenia na adopcje raz mi sie udalo i czarno bialy znalazl dom z ogloszenia wiec mozze i tym razem sie uda

a wiecie jak rozpoznac ciaze u kota po za tym ze staje sie grubszy ?
nawet jesli nie jest w ciazy to i tak porobie ogloszenia bo to napewno dziki kot nie jest - za bardzo sie lasi i daje glaskac ,dzikie koty nawet jak jakis czas dokarmiam to nie daja mi sie nawet dotknac bo zaraz uciekaja.po za tym ten kot chcial wejsc do mojej piwnicy w zimie kilka razy jak byly mrozy ale ze w piwnicy trzymalam innego kota to tamten go przeganial.teraz kot mimo iz ma otwarte okienko to tylko zaglada z ciekawosci ale nie chce wchodzic -jest mu cieplo wiec jest narazie dobrzeale jak przyjdzie zima to znowu bedzie sie blakal po mrozie.
Po za tym moja siostra jak zobaczyla zdjęcie ktore zrobilam to powiedziala ze to chyba kocur jest bo wyglada jej z twarzy na kocurka
ja bylam przekoanan do tej pory ze to kotka bo na realu jest taki maly i chudy wiec od razu uznalam ze to jest kotka ale teraz sama niewiem

Po za tym kot wlasnie wyskoczyl i wspinal sie po drzewie wiec tak msobie mysle ze kotka w ciazy by chyba tego nie robila ?