Moderator: Moderatorzy
nelka83 pisze:Pokazałam mamie czerwony komplecik i bardzo się jej spodobałMa tylko jedno pytanie: z czego są bigle (boi się żeby nie zaczęły czarnieć)?
agiag pisze:W jakiej cenie jest wisiorek z bursztynem i komplet z turkusem?
iza71koty pisze:nelka83 pisze:Pokazałam mamie czerwony komplecik i bardzo się jej spodobałMa tylko jedno pytanie: z czego są bigle (boi się żeby nie zaczęły czarnieć)?
Trudno mi to stwierdzić na 100 procent.Samo wykonanie,oprawa - łudząco przypomina srebro.Ładne, czyste.Bigle są ciut ciemniejsze ale je można sobie potem wymienić.Moim zdaniem nic nie powinno się z tym dziać.Kolczyki są lekkie, zawieszka ciut cięższa.Całość dość okazała i ładnie się prezentuje.
nelka83 pisze:iza71koty pisze:nelka83 pisze:Pokazałam mamie czerwony komplecik i bardzo się jej spodobałMa tylko jedno pytanie: z czego są bigle (boi się żeby nie zaczęły czarnieć)?
Trudno mi to stwierdzić na 100 procent.Samo wykonanie,oprawa - łudząco przypomina srebro.Ładne, czyste.Bigle są ciut ciemniejsze ale je można sobie potem wymienić.Moim zdaniem nic nie powinno się z tym dziać.Kolczyki są lekkie, zawieszka ciut cięższa.Całość dość okazała i ładnie się prezentuje.
Przekonałaś mamę![]()
Prosimy o czerwony komplecik
agiag pisze:To ja komplet z turkusami i bursztynową zawieszkę poproszę. Konto to co zwykle?
agiag pisze:Przelew poszedłI nie martw się, Iza, potrzebowałam prezentów, a takich oryginalnych jak na Waszych bazarkach, to ja nigdzie nie znajdę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości