Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:Dziewczyny, Kastor się dopytuje, co jest potrzebna dla kotów lub psów z Wólki? Odpisałam, że sytuacja opanowana na razie, ale przekażę zapytanie, co powyższym czynię. Napisałam też, że te środki, które są na Koncie Kastora, będą prawdopodobnie wykorzystane na leczenie Szarusi. Jeśli zapadnie jakakolwiek inna decyzja, proszę, skontaktujcie się z Kastorem.
janna019 pisze:Nie wiem co się dzieje ale ... wczoraj w sprawie Melby zadzwoniła Pani - ma dwa koty i chce dać dom trzeciemu kotu w starszym wieku, jestem z nią umówiona na sobotę. Dziś zadzwoniła znajoma w sprawie Melby, która miałaby zamieszkać ze starszym Panem. Dziś dostałam email w sprawie Melby od jeszcze jednej Pani.
nausicaa pisze:byliśmy z Szarą, ale nie udało się pobrać krwi...ma bardzo słabe żyły - albo się robią krwiaki od razu albo ciśnienie taie niskie, że nic nie leci. mamy jej dziś dać kroplówkę i jutro rano godzinę przed pobraniem, żeby ciśnienie było wyższe i mam nadzieję, że wtedy się uda. a kłuliśmy ją nawet na tylnej nodze i nic.
także wyniki krwi a szczególnie hematorkryt będzie zafałszowany, ale będzie ilość erytrocytów i retikulocytów, a to nam powie, czy jest poprawa.
na biegunkę mamy jej poda lakcid jeszcze, bo wetka mówi, że to zmiana diety. z resztą teraz kupa już normalna.
janna019 pisze:Nie wiem co się dzieje ale ... wczoraj w sprawie Melby zadzwoniła Pani - ma dwa koty i chce dać dom trzeciemu kotu w starszym wieku, jestem z nią umówiona na sobotę. Dziś zadzwoniła znajoma w sprawie Melby, która miałaby zamieszkać ze starszym Panem. Dziś dostałam email w sprawie Melby od jeszcze jednej Pani.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 74 gości