BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 29, 2012 6:50 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

a są takie obróżki?
kurde ,ta mała to ciężki przypadek ,gagucia mówiła że jest strasznie biedna i wycofana :cry:
spróbujemy Felilway ,spróbujemy RC CAlm czy co tam jeszcze .. może jakieś próbki?
trzeba kocinę ratować za czym totalnie jej psyche poleci. :cry:
Oddycha koszmarnie charcze z oczu się leje ,katar? :?
nic ,z kolejną będę leciała do weta,ale to jutro ,bo dziś późnym wieczorem dopiero do m,nie trafi.

nie mogę spać ,denerwuje się a do tego prosiaki obudziły mnie o świcie :twisted:

włączyłam telewizor a tam Julka ...zastanawiam się nad tym filmem ,co to jest?

Zjem jabłko i wezmę się za czesanie Poniatka..chociaż te okropne futra już dobrze śpią :evil: a ja? wykorzystały i porzuciły :twisted:
nogi pod kołdrą oblepione .........psami ,ruszyć nimi to strącić potwory ,strząchnąć :smokin:

na dworzu naszykowałam mięska Burasi ,a tu fru i poleciało taki wiatr.
:roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw mar 29, 2012 7:09 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Dorciu a Ty znowu kolejną bidę ratujesz i to jak zwykle bezinteresownie :1luvu:
Dorciu a ja chętnie kupiłabym coś na wyciszenie moich papug :D tak śpiewają, że aż uszy pękają, póki co zainwestowałam 5,40 zł w dwa komplety stoperów do uszu :wink: Nutka tak daje czadu z tym śpiewem, a Dziubek ją naśladuje normalny meksyk. Jedyny plus to że śpiewają, a nie drą się :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw mar 29, 2012 7:22 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

witaj Elu :D
kocham ptaki ,ale na dworzu :mrgreen:
dobrze że chociaz oddzielną rezydencje mają ,bo w jednym pokoju to musiało by byc trudne :lol:
mojej znajomej syn miał w pokoju woliere i 4 nimfy ,nie wiem jak on spał :strach:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw mar 29, 2012 7:24 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Dorciu ja mam RC Calm to Ci dam. Moje prawie na stałe jedzą bo rudy gryzł małego i Nanek sie go bał.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw mar 29, 2012 9:19 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

dorcia44 pisze:jej malutka córcia znów dzis nie chciała jeśc :cry:

Dorciu nie wiem jak Sherina karmi ale koniecznie niech sie zapytaja lekarza o mleko Nutramigen Byc moze to nietolerancja laktozy albo czegos innego - to mleko dla alergikow specjalne i jest refundowane. Niech nie dadza odesłać sie z kwitkiem! Mam też świetnego pediatre, który wyprowadził moje dziecko z podobnych kłopotów powiedz sherinie dam jej adres i nr telefonu ! Wizyta coprawda 100 zł ale to cos pomyslimy ;) Niech sie nie meczy dziecko biedne.
Lilia
Obrazek
Laura
Obrazek

Emmy

Od: Pon sty 26, 2009 16:17

Post » Czw mar 29, 2012 13:21 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Limku będę ci baaaaaardzo wdzięczna ,pytałam wetkę o próbki ale u nas nie ma tej karmy.

Emmy ,Malutka już je tą karmę ,znów nie chce jeść :cry: mało przybiera 8 dkg na tydzień... :roll:
Ewa wykończy się nerwowo.

Wanilka uratowała mi zadek i zawiozła do weta samochodem ,na rowerze lekko by nas wy...... :?
Poznałm przy okazji waszą wielmożność Laserka 8) to cudo nie pies ,nic dziwnego że na wystawach kosi wszystko :piwa:
U mnie 6 suń ,biedny kogucik zbaraniał nie wiedział czy podoła :smiech3:
Buzi buzi było nawet z Tytkiem :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw mar 29, 2012 13:35 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Koteczka dziś ostatni zastrzyk ,jeszcze dwie ranki do smarowania riwanolem i bedzie ok.
Kochani ,ta dziewczyna ma fantastyczny charakter ,tuli się ,mruczy ,u weta leży spokojnie i można z nią wszystko zrobić .
Naprawdę nikt się nie zakochał :?: :?: :?:
Marzy mi się domek forumowy :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw mar 29, 2012 15:34 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Jaaaaaaa się zakochałam :1luvu:
Ma przecudnego, błękitnego zeza :D Buzię ma jak Pyza :D śliczna jest!!!
Żeby nie to że mam wredne psy to bym Ci ją zabrała. :twisted:

ps.Laser to teraz zjadł obiad i traumę odsypia :twisted: Tyle kobitek na raz to on w życiu nie widział :twisted:
Ale się biedak naprężał he he

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Czw mar 29, 2012 19:25 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Ja też się zakochałam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Czw mar 29, 2012 20:10 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

sawanka1 pisze:Ja też się zakochałam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:twisted:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw mar 29, 2012 21:29 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

brać nie gadać ,dziewuchy drugiej takiej ze świcą szukać :mrgreen:

sawanka dziękuję 30 zł :1luvu:
Emmy 50 :1luvu:

bardzo ,bardzo wam kochani dziekuję
oj zapomniałam :oops:
orchid 50 :1luvu:
pokryje koszty leczenia Ufki i jeszcze zostanie na tą drugą biedę .
JUż jest blisko ,mam pełne galoty :oops: :cry:

z rana polecę do wetki i odesłać transporter..

Moje nadal jej nie lubią ,ale ona coraz mniej sobie z tego robi ,puszy się i panoszy wszędziej ,pokazując swój cudny zezowaty pynio :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw mar 29, 2012 22:20 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

czekam na gagucie i okropnie się boję jazdy jaka może być ,chyba że moje koty się ulitują nade mną i odpuszczą.
nawala mi kontakt ,aż brzęczy w środku ,co jeszcze się zepsuje :?

dobrej nocki kochani ,do jutra.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw mar 29, 2012 23:06 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

gagucia bardzo ci dziękuję za przywiezienie koteczki .
Malutka bardzo zalękniona ,oczka chore ,lejące się oddech charczący..albo tak ma albo chora.
Smutna strasznie :(
Ufka już przy niej ,pociesza ją ? polizała po główce 8O może się nią zaopiekuję .
Fotki później ,lub kiedyś ,jak mi sie uda zrobić.
teraz już dobrej nocki :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw mar 29, 2012 23:33 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Niesamowita jesteś Dorciu.
Skąd to biedactwo znowu?
Znów jakieś pseudohodowle?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt mar 30, 2012 5:56 Re: Tytek wciąż gila ,teraz EXO (pointka) do adopcji.

Ferdynandzik....
Obrazek
Serniczek

[poprzednia][następna]