TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 29, 2012 22:59 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

a dzis tyskie mruczki miały odwiedzinki Kociary która wy miziała kociaste :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw mar 29, 2012 23:01 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Dziś tez sa już 2 tyg jak nie ma z nami Ozziego :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 29, 2012 23:03 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Justa&Zwierzaki pisze:A tez dowiedziałam sie że Tofik im dosłownie przekopuje ogródek :twisted: pogryzł juz prawie wszystkie meble ale oni go kochają mimo wszystko :lol:

Wiosenne przekopanie ogródka akurat się przyda :roll: Moi rodzice byli by wdzięczni jak by im ktoś działkę przekopał :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw mar 29, 2012 23:07 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Justa&Zwierzaki pisze:Dziś tez sa już 2 tyg jak nie ma z nami Ozziego :cry: :cry:

Ozzinku [i] :cry:
Ja ciągle nie wierzę :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt mar 30, 2012 13:34 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

a ja czulam wczoraj obecnosc Ozziego u Justy. Wciaz jego energia jest tam obecna, czuwa nad Justa i jej gromadka.
Mruczki wymiziane, z Mankiem sie pobawilam troszke, on pala przeogromna miloscia do tunelu, jest podczas tych zabaw tak pocieszny, ze az czlowiek zapomina nawet o silnej migrenie (to chyba na ta zmiane pogody i na ta wichure)

A Morfis... To jest przekochany kot! :1luvu: On jest poprostu chodzaca kocia miloscia, wulkanem milosci, bo tak sie mizia i mizia i mizia bez konca... nie ma nigdy dosc :1luvu: Spragniony czulosci, bycia kochanym... Bedzie czyims naprawde wiernym i bardzo oddanym przyjacielem :1luvu:
Chcialam z nim zostac dluzej, ale musialam skorzystac z ludzkiej kuwety :D A kotus tak patrzyl na mnie jakby chcial powiedziec: zostan ze mna jeszcze, nie chce byc sam :( Slodziak przekochany, tak mi go zal...

Ktos podobno stwierdzil, ze Teodor przytyl nieco. Nie zauwazylam na pierwszy rzut oka, ale jak sie go trzyma na rekach to sie czuje, ze troszke tego cialka przybylo :ok: Jest cudny i te chochliki w oczkach :1luvu: :1luvu: :1luvu: Oj, bedzie mial domek z niego wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelka, mega wielka pocieche :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt mar 30, 2012 19:02 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Ozinek był z nami tyle lat i tak ciężko bez niego :cry: :cry: :cry:

Czort bardzo ładnie zareagował na te obroże z feromonami, mniej sie wygryza i mniej sie drapie :ok:

Morfi coraz ładniej zarasta, choć do zdrowej skóry jeszcze daleko ...

Mati dzis nie ma ochoty na zabawę, pewnie z powodu pogody , troszkę dzis tez rzezi :|

A Eustaszkowi podoba sie bieganie bez pampersa :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 30, 2012 20:12 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Eustaszek :1luvu: Ty mój drugi Koci Bohaterze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja też cały czas nie mogę poskładać sobie w głowie,ze Ozinka już nie ma,ze Justa napiszesz,że to był tylko kryzys,ehh :(
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt mar 30, 2012 21:34 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

niestety... mi tez szkoda tego wyjatkowego Kotka, ale coz... taka kolej rzeczy, choc my chcielibysmy inaczej... :roll: Ale ciesze sie, ze pozostawilo to niezwykle kocie serducho po sobie slad, trwaly slad w sercach wielu forumowych cioteczek :1luvu:

Kociara82

Post » Pt mar 30, 2012 22:02 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Zaglądam do mruczków
:ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt mar 30, 2012 22:50 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

:ok:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Sob mar 31, 2012 22:39 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Dziś do tyskich mruczków zawitała wraz z TŻ Phantasmagori :lol:
Zwierzaki wymiziane , obfocone i obchód zaliczony ( nie było ani jednego kota bo paskudna pogoda )
Bardzo Wam dziękuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 31, 2012 23:24 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Justynko to my dziękujemy za cudowny wieczór z Tobą i futerkami :1luvu:

Tż-ta zamknęłyśmy w piwnicy z Morfim i poszłyśmy z pieskami na spacerek i dać bezdomnym kociakom papu.
Pogoda faktycznie była paskudna, błyskało, wiało, walił śnieg, ale i tak ten spacerek to sama przyjemność.

Potem, już na klatce schodowej, zostaliśmy powitani przez Mikiego :wink:
Zostałam wycałowana przez Eustaszka, który przy okazji usiłował mi wygryźć rzęsy z prawego oka (nie wiem czemu tylko z prawego :roll: )
W międzyczasie Fibi ukradł mi cukierka, a Pedro wzrokiem usiłował mi odebrać czipsa :wink:
Udało mi się pogłaskać Kikunię i nawet dzikunka, ślepinka Malwinka podeszła mnie obwąchać :D
Dostałam też parę całusków od Teodorka :D
Tż najpierw miział się ze Szlapkiem, a potem dorwała go Matyldzia i nie chciała już wypuścić :wink: :D
Bona spała cały czas, ale i tak widać że oczka bardzo się poprawiły po antybiotyku.
Maniuś troszkę podokazywał, a potem obserwował z drapaka.
Tygrys z Czortem odbyli męską rozmowę mierząc się nawzajem groźnym wzrokiem, ale do łapoczynów nie doszło.
Faceci... :wink: :D
Nadia wyszła dopiero jak wychodziliśmy.

Fotki będą jutro, bo z telefonu i muszę je obrobić. Starość nie radość, zapomnieliśmy aparatu :oops: :evil:

Ech cudne te Justysiowe zwierzaczki :1luvu:
Tylko Ozziego strasznie brakowało :(
Niby taka gromadka, ręce zajęte głaskaniem, a pusto strasznie bez niego :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie kwi 01, 2012 17:17 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

a do mnie ostatnio Prima nie przyszla wogole. Zwykle przychodzi do mnie sie miziac, kiedy ja mam juz wychodzic... A Malwinka kiedys tez powachala moja reke. Jedna reka mizialam Ozziego, a ona siedziala na tej najwyzszej polce drapaka. Ostroznie podsunelam tam reke, Malwinka z poczatku nieufna potem bardzo ostroznie powachala mnie :)

Kociara82

Post » Nie kwi 01, 2012 21:12 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Morfeusz
Obrazek
Malwinka
Obrazek
Szłapek
Obrazek
Miki
Obrazek Obrazek
Pedro i Fibi
Obrazek Obrazek
Prosiaczki
Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie kwi 01, 2012 21:18 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

piękny zwierzyniec :1luvu: :1luvu:
miałam zapytać o zdjęcie....ale wyedytowałam ,ehhh :( nie mogę w to uwierzyc cały czas....
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]