Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Jek pisze:No coż ja w tej kwestii jestem człowiekiem małej wiary. Gdyby cos się działo to przeciez nic trudnego samemu lub przez kogoś podać krótkie info. W końcu skoro rozpoczęła sie procedura adopcyjna i to na jej wyraźne żądanie (bo prosbą tego nazwać nie mogę) to zostawianie tak bez echa jest co najmniej niewłaściwe.
Ja jednak nie mogę uwierzyć, żeby osoba tak zaangażowana w pomoc kotom zdolna była potraktować mojego Teodorka jako pionka w jakiejś niezrozumiałej grzeCierpliwie czekam na odzew.
casica pisze:Ze wstydem wyznam, że jakoś nie potrafię tych Twoich pozytywnych emocji podzielać i skłonna jestem jednak uznać, że wszystko to był podły i okrutny żart. Ot taka forumowa manipulacyjka. A teraz odzewu nie ma bo i być nie moze. Wyszło głupio i niesmacznie no więc co można napisać?
Szkoda, wielka szkoda, że zabawy kosztem kota sa na tym forum dopuszczalne.
Femka pisze:Zosia, zaczyna pachnieć naiwnością
Bungo pisze:Myślę tak samo jak Zosia i martwię się o Legnicę.
Nigdy chyba na forum nie było takiego przypadku, żeby znana, działająca od dawna dla dobra kotów osoba potraktowała nieszczęsnego, nie mającego wielkich szans na adopcję kota w sposób instrumentalny, dla osiągnięcia jakichś, niezrozumiałych dla mnie celów.
Dlatego wierzę, że Legnica, kiedy tylko będzie mogła, odezwie się i wyjaśni sprawę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 344 gości