Nasza kocica w słońcu wyczekuje Teosia:
A Rafi to bardzo podobny do naszego Ludwinia, który odszedł [*]
To jedno z ostatnich ich wspólnych zdjęć, jeszcze przed chorobą (to wielka miłość była

My tylko cały czas transportem się martwimy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa_Sztno pisze:Cudne koty!
To jedno z ostatnich ich wspólnych zdjęć, jeszcze przed chorobą (to wielka miłość była):
To jedno z ostatnich ich wspólnych zdjęć, jeszcze przed chorobą (to wielka miłość była):
Kociara82 pisze:zaraz napisze na watku transportowym, ze szukamy transportu do was. Justa mowi, ze za ok.2 tygodnie moglby juz jechac.
Nowa_Sztno pisze:No to my czekamy na jakieś wieści, może akurat ktoś się tu będzie wybierał... PRZEZ CAŁĄ POLSKĘ :/
Trochę się boję o ten transport... 500km nas dzieli![]()
Gdyby można było już za 2 tyg. przyjąć go do domu (znaczy po świętach zaraz? nie za wcześnie aby po tych szczepieniach?), to może do Olsztyna chociaż ktoś będzie jechał? A my go z Olsztyna odbierzemy?
A jeśli nie, to ja będę w Warszawie w dniach 18-21 kwietnia. Do Warszawy jadę autobusem pewnie, ale wracać będę 21 rano (sobota) samochodem już, więc też będzie łatwiej. Myślałam, że może Siostra mi go podrzuci z Częstochowy do Wwy, ale Ona pewnie będzie jechać później![]()
Wy tam pewnie macie doświadczenie w tych kocich przewozach, ale ja to nadal przerażona jestem...
horacy 7 pisze:Pakuj się Teodorku do nowego domku będziesz tu szczęśliwy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana i 59 gości