Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.d.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 29, 2012 9:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

vip0 pisze:Witamy z rana :D .
Wieje okropnie i moje kociaste w domu, nie podoba im się taka pogoda :twisted: .
Karola, ja mam kocyk przymocowany do parapetu taśmą dwustronną...serio.
Jak kladlam luzem, to utrzymywał się przez pol godziny na miejscu :evil: .

ja mialam okna myc ale pier.... nie robie hehe
na ostania chwile sobie umyje, moze po niedzilei będzie lepiej :P
Jakby Filip zobaczył ze mu sie poduszki nie ruszaja włażąc na okno to by pewnie poodrywał.
Kiedys wydębił domek dla chomika i garażował w nim auto ale sie wiecznie rozkładał i kolega mi klejem to zlepił żeby miał stabilne a Filip co zrobił, tak długo szarpał że rozkleił.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw mar 29, 2012 9:20 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

bulba pisze:Dzień dobry Karolka :D Ufff, już czwartek :mrgreen:
Miłego dnia życzę i ładnej pogody :ok: U nas wieje koszmarnie.

hejka jutro twoj dzionek
wszędzie wieje
kiedys tak wiało i szam ulicą to jakis facet do drugiego mówił, ze sie pewnie Belka powiesił.
W ogóle często słyszę, że jak tak wieje tzn., że ktos sie powiesił :roll:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Czw mar 29, 2012 9:21 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kiche_wilczyca pisze:Obrazek

było by good żeby tak nie wiało :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Czw mar 29, 2012 9:22 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Erin pisze:MPikowo się wita porannie :)

Co do karm:

Karolek(ona) pisze:pomarańczowa puszka? a nie czasem Buchtersa co tak rekalmuaj dla psów co dzwonia do goscia i podaja sie za zone jego, jak tak to to jest karma z podobno 50% zawartosia miesa. Tylko u nas w tesco jej nie ma, jest w Piotrze i Pawle za ok 3zł
a makro ponoc czasem jak zrobia promocje to jest za jaks 1.70
A może kupowali dla jakiegos schroniska, może dla bezdomnych.

Brit własnie przyszedł, wcześniej chłopakom dałam w miske tylko brita od Moniki co miałam i jadł rudy ładnie więc te co miałąm pojada na działke dla tych wiejskich co przychodza sie dożywiać.

aha na telekarmie napisali ze powyzej 89 jest darmo przesylka a karma rowne 89 to za 4zł wzielam taki przysmak z łososia i smakuje chłopakom :D
http://www.telekarma.pl/c4/przysmaki.ht ... 08&start=0
nastepnym razem wezme im cos innego jakbym zamawiala

Karma za 3zł z 50% mięsa ... troche mi się nie chce wierzyć.
Brit jest spoko, chociaż MPikom się trochę przejadł, jedzą ale bez dużego entuzjazmu.
Wolą Nutra Nuggets, którą kupuję właśnie w Tele Karmie. Darmowa wysyłka faktycznie od 89zł.
I plusem jest to, że paczka jest już następnego dnia roboczego, jeśli się zamówi przed 15-tą.

Witaski
wiesz ja nie wiem co tam jest w tej karmie ale napisane jest że ma chyba z 50% mięsa, widziałąm to jak koleżanka bezdomnym dawała i ładnie wyglądało.

Karolek(ona)

Post » Czw mar 29, 2012 9:23 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karolek(ona) pisze:

oj tam, oj tam, czasem musi :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw mar 29, 2012 9:25 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

właśnie wypiłam szklanke mineralnej wody z 2 łyżkami octu jabłkowego. Doczytałam sie żeby pic to przed każdym posiłkiem - zobaczymy czy cos w końcu schudne
na obiad wczoraj jadłam ziemniaki i brokuła na parze i jakiś tam ochłap od fileta, zamiast soli oregano dałam i kefirek do picia. a na śniadanie jogurt naturalny z otrębami. Dzis na razie tylko te wode z octem piłam ale mam od mamy 2 krokiety i nie zamroziłam od razu więc bede musiała to zjeść :roll:

Karolek(ona)

Post » Czw mar 29, 2012 9:25 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kiche_wilczyca pisze:
Karolek(ona) pisze:

ale aż tak?

Karolek(ona)

Post » Czw mar 29, 2012 9:27 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karolek(ona) pisze:
kiche_wilczyca pisze:
Karolek(ona) pisze:

ale aż tak?

ciesz się, że do tego jeszcze nie leje 8)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw mar 29, 2012 9:39 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Witam znów ktoś chce chudnąć od razu powiem że jest ciężko , to tak żeby pocieszyć :ryk: :mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw mar 29, 2012 9:46 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

a tam zaraz ciężko
trzeba zmienic nawyki zywieniowe przedewszystkim, a że wiosna to zaraz zaczne na działke chodzić a tam sie człowiek porusza zawsze troche
przede wszystkim trzeba chcieć i sie zaprzeć

Karolek(ona)

Post » Czw mar 29, 2012 10:38 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Witajcie.
W watku kotow z Chorzowa kupuja tanie miesko dla kotow .
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw mar 29, 2012 10:43 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

anulka111 pisze:Witajcie.
W watku kotow z Chorzowa kupuja tanie miesko dla kotow .

w dokladnie?

przeczytalam pierwszy post i masakra - mi z 2ma wydaje sie miec ciasno

Karolek(ona)

Post » Czw mar 29, 2012 11:39 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Obrazek
Cześć Karola lepiej umyj okna bo słyszałam że ma być gorzej z pogodą.Zimniej i wietrzniej.Okropnie jest i dziś nie wychodzę z domu.Strajk bo boli mnie troszkę gardło po wczorajszym wietrze.Zanim wróciłam słońca nie było.Ze słońcem ten wietr dało się znieść.U mnie są takie chmury jakby miało padać,ale po deszczu wiesz jak umyte okna wyglądają :mrgreen: Ja nie myję,trudno.Wywieje mnie z okna :lol: Tą karmę w puszkach to sobie z ciekawości kiedyś zobaczę.Kurcze,a może była jakaś promocja bo cały wózek wykupić?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw mar 29, 2012 12:17 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Cześć, a daj spokój z tymj octem. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 29, 2012 12:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

umyje od środka jak sie nie poprawi pogoda, tylko, że po niedzieli ma byc ponoc lepiej u nas. I tak ide do mamy więc jak umyje po świętach tez sie nic nie stanie, spuszcze rolety i nie będzie widac :P

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]