Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:Ja Ci dam puchu marnyskąd mam to wiedzieć jak nie kupuję w marketach?Jak tam kiedyś będę to specjalnie zobaczę,ale teraz to chyba wszystkie wzięli.
puszatek pisze:chłopaki chętnie jedzą tę karmęale droga ona jest
![]()
8 kg - 86 zł w mojej kuchni pupila
izka53 pisze:A co to za karma![]()
![]()
Nazwa mi nie znana,, ja kupuję u siebie w zoologicznym belgijską ODE po 6, 50 kg. mieszam z purina odkłaczającą, na miesiąc starcza mi ok dwa kg razem , do tego ok kg puriny dla juniorów. Cały koszt to ok 35 zł. Nie stać mnie , aby jednorazowo kupować duuuużo karmy - na pewno jest to opłacalne, ale.......
puszatek pisze:jak było ich dwóch to chodziłam do sklepu i często kupowałam cuś nowego
przy tylu nie dałabym radyale jakoś nie narzekają
![]()
karma Brit...też jej do dziś nie znałam
Edytka1984 pisze:dzien dobry Kochani
Karolek(ona) pisze:pomarańczowa puszka? a nie czasem Buchtersa co tak rekalmuaj dla psów co dzwonia do goscia i podaja sie za zone jego, jak tak to to jest karma z podobno 50% zawartosia miesa. Tylko u nas w tesco jej nie ma, jest w Piotrze i Pawle za ok 3zł
a makro ponoc czasem jak zrobia promocje to jest za jaks 1.70
A może kupowali dla jakiegos schroniska, może dla bezdomnych.
Brit własnie przyszedł, wcześniej chłopakom dałam w miske tylko brita od Moniki co miałam i jadł rudy ładnie więc te co miałąm pojada na działke dla tych wiejskich co przychodza sie dożywiać.
aha na telekarmie napisali ze powyzej 89 jest darmo przesylka a karma rowne 89 to za 4zł wzielam taki przysmak z łososia i smakuje chłopakom
http://www.telekarma.pl/c4/przysmaki.ht ... 08&start=0
nastepnym razem wezme im cos innego jakbym zamawiala
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 86 gości