Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tiniminitojfi pisze:CMacius to troche zwariowany lubiacy sie bawic kot .
Jeszcze jedna ciekawostka powiedzcie mi prosze jak do tej pory wkladaliscie Maciusia do kontenerka ?to graniczy z cudemu weta juz wszedl sam, ale w domu ooooooooooo podrapal mnie jak dziki dzik ,w koncu zalozylam mu recznik na glowe i tak wepchnelam do kontenerka biedaka .
myrzapl pisze:tiniminitojfi pisze:CMacius to troche zwariowany lubiacy sie bawic kot .
Jeszcze jedna ciekawostka powiedzcie mi prosze jak do tej pory wkladaliscie Maciusia do kontenerka ?to graniczy z cudemu weta juz wszedl sam, ale w domu ooooooooooo podrapal mnie jak dziki dzik ,w koncu zalozylam mu recznik na glowe i tak wepchnelam do kontenerka biedaka .
![]()
![]()
...a my na pewno o tym samym kotku rozmawiamy? Przecież on był jak baraneczek czarno-biały...
a tu proszę, odkarmiony, odpieszczony, na swoim, to i pazura pokazuje!
myrzapl pisze:Jak ja bym była Maciusiem, to też bym wolała na zewnątrz nie wychodzić... Biedak pewnie sobie myśli: "Ta, wyjdę, a potem drzwi się zamkną i ja znowu na parapecie!"
....
CatAngel pisze:myrzapl pisze:tiniminitojfi pisze:CMacius to troche zwariowany lubiacy sie bawic kot .
![]()
![]()
...a my na pewno o tym samym kotku rozmawiamy? Przecież on był jak baraneczek czarno-biały...
a tu proszę, odkarmiony, odpieszczony, na swoim, to i pazura pokazuje!
Ja za nic nie mogłam go wsadzić do transporterka jak wiozłam go na kolanach do Was. Tak się rzucał i bronił łapkami.
kotika pisze:CatAngel pisze:Ja za nic nie mogłam go wsadzić do transporterka jak wiozłam go na kolanach do Was. Tak się rzucał i bronił łapkami.
Acha, żartujecie sobie, nie wierzę. Wsadziłam go do kontenerka bez problemu.
ankacom pisze:Jak miał wybór, ciepłe kolanka i transporter to wiadomo, że wybrał to co przyjemniejsze.
kotika pisze:ankacom pisze:Jak miał wybór, ciepłe kolanka i transporter to wiadomo, że wybrał to co przyjemniejsze.
Gdybym ja mu dała do wyboru kolanka, to pewnie "pachniałabym" do tej pory.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot] i 70 gości