iwona66 pisze:Mam zamówienie na 5 szt w wersji ,małe
Masz do wyboru 3 sztuki szare i 7 czerwonych
iwona66 pisze:Mam zamówienie na 5 szt w wersji ,małe
iwona66 pisze:wezmę jak leci,efekty wzrokowe są bez znaczenia ,
wet przetestował na wściekliznie domowej i on jak i pani od wściekuli byli pod wrażeniem
Pako pisze:kaganiec fantastycznie się sprawdził przy obcinaniu pazurków Mukki w domu (do tej pory próby obcinania pazurków to był horror)![]()
Mam tylko jedną uwagę, Mukki jest dużą kocicą (ponad 5 kg kochanego ciałka), a kaganiec jest sporo za duży, może kocurki mają większe główki
Brzózka pisze:Pako pisze:kaganiec fantastycznie się sprawdził przy obcinaniu pazurków Mukki w domu (do tej pory próby obcinania pazurków to był horror)![]()
Mam tylko jedną uwagę, Mukki jest dużą kocicą (ponad 5 kg kochanego ciałka), a kaganiec jest sporo za duży, może kocurki mają większe główki
Jeśli niunia jest "duża" tylko przez "ciałko" to pewnie lepszy byłby mały, tak jak podałam w opisie, w pierwszym poście. Moja Milusia jest klasyczną kotką, bez zbędnego tłuszczyku, natomiast Max jest dużym kotem, baaardzo dużym kotem jak na dachowca
Główeczkę też ma śliczną, malutką zgrabniutką, tak jak i pozostałe moje dziewuszki 
Pako pisze:Brzózka pisze:Pako pisze:kaganiec fantastycznie się sprawdził przy obcinaniu pazurków Mukki w domu (do tej pory próby obcinania pazurków to był horror)![]()
Jeśli niunia jest "duża" tylko przez "ciałko" to pewnie lepszy byłby mały, tak jak podałam w opisie, w pierwszym poście. Moja Milusia jest klasyczną kotką, bez zbędnego tłuszczyku, natomiast Max jest dużym kotem, baaardzo dużym kotem jak na dachowca
Mukki jest niezwykle zgrabna, zero zbędnego tłuszczykuGłóweczkę też ma śliczną, malutką zgrabniutką, tak jak i pozostałe moje dziewuszki
![]()
Pomimo tego, że kaganiec za duży - spełnia swoją rolę bardzo dobrze (z tyłu za główką krzyżuję paseczki i się trzyma), nie wiem jak będzie przy pobieraniu krwi - to już byłby cud gdyby się obyło bez premedykacjiJestem z niego bardzo zadowolona i na pewno będę używać w domu i u weta
za to, by u Was było podobnie. Poza tym Max też jest przeszczepionym Dolnoślązakiem, więc ...... włóczka pisze:OoooTo ja też poproszę
![]()
Lizunia jest sporą kotką, teraz ma ok. 5 kg, a w wersji nieco zabiedzonej po niejedzeniu ze stresu kota było 3,8 kg - ale raczej jest długa niż wielkogłowa... Pomierzyłam w przybliżeniu łepek (palcem, nie miarką niestety, aż tak dobrze to nie ma)Profil boczny (kot leży na boku, mierzę palcami odległość od przedniej części "widoku bocznego" mordki do mniej więcej środka karku [bez szerokości przedniej części "twarzy"]) - ok. 15-16 cm, profil "przedni" - mierzę z góry, "znad łebka" linię od mniej więcej początku noska do kawałek nad oczy - ok. 7-8 cm. Poproszę rozmiar który będzie dobry
gertaaa pisze:Kaganiec wypróbowany i sprawdził się rewelacyjnie. Zaoszczędziłam sobie i jej niepotrzebnego stresu.
Krysia ma obcięte pazurki a ja jestem cała i zdrowa![]()
![]()
Dziękuję bardzo i pozdrawiam
Brzózka pisze:gertaaa pisze:Kaganiec wypróbowany i sprawdził się rewelacyjnie. Zaoszczędziłam sobie i jej niepotrzebnego stresu.
![]()
Dziękujęi życzę wielu kolejnych bezstresowych manikiurów

Pako pisze:Brzózka pisze:gertaaa pisze:Kaganiec wypróbowany i sprawdził się rewelacyjnie. Zaoszczędziłam sobie i jej niepotrzebnego stresu.
![]()
Dziękujęi życzę wielu kolejnych bezstresowych manikiurów
Mukki pozwoliła mi nawet na pedikur

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości