Koci kaganiec ®

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro mar 14, 2012 23:16 Re: Koci kaganiec ®

iwona66 pisze:Mam zamówienie na 5 szt w wersji ,małe
:ok:

Masz do wyboru 3 sztuki szare i 7 czerwonych :) Jakie wybierasz ? ;)

Brzózka

Od: Pt sie 31, 2007 22:46

Post » Czw mar 15, 2012 10:29 Re: Koci kaganiec ®

wezmę jak leci :mrgreen: ,efekty wzrokowe są bez znaczenia ,
wet przetestował na wściekliznie domowej i on jak i pani od wściekuli byli pod wrażeniem :D

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw mar 15, 2012 12:00 Re: Koci kaganiec ®

iwona66 pisze:wezmę jak leci :mrgreen: ,efekty wzrokowe są bez znaczenia ,
wet przetestował na wściekliznie domowej i on jak i pani od wściekuli byli pod wrażeniem :D

Nie pozostaje mi nic innego tylko się cieszyć z tego, że "Pelikany" działają nie tylko na moje potfoory :)

Brzózka

Post » Sob mar 17, 2012 12:14 Re: Koci kaganiec ®

poproszę średni kaganiec (moja Mukki będzie miała pobieraną krew i albo zadziała kaganiec, albo premedykacja) :roll:
Pako

Post » Czw mar 22, 2012 10:01 Re: Koci kaganiec ®

kaganiec fantastycznie się sprawdził przy obcinaniu pazurków Mukki w domu (do tej pory próby obcinania pazurków to był horror) :strach:

Mam tylko jedną uwagę, Mukki jest dużą kocicą (ponad 5 kg kochanego ciałka), a kaganiec jest sporo za duży, może kocurki mają większe główki :?
Pako

Post » Czw mar 22, 2012 10:41 Re: Koci kaganiec ®

Pako pisze:kaganiec fantastycznie się sprawdził przy obcinaniu pazurków Mukki w domu (do tej pory próby obcinania pazurków to był horror) :strach:

Mam tylko jedną uwagę, Mukki jest dużą kocicą (ponad 5 kg kochanego ciałka), a kaganiec jest sporo za duży, może kocurki mają większe główki :?

Jeśli niunia jest "duża" tylko przez "ciałko" to pewnie lepszy byłby mały, tak jak podałam w opisie, w pierwszym poście. Moja Milusia jest klasyczną kotką, bez zbędnego tłuszczyku, natomiast Max jest dużym kotem, baaardzo dużym kotem jak na dachowca :)

Brzózka

Post » Czw mar 22, 2012 11:11 Re: Koci kaganiec ®

Brzózka pisze:
Pako pisze:kaganiec fantastycznie się sprawdził przy obcinaniu pazurków Mukki w domu (do tej pory próby obcinania pazurków to był horror) :strach:

Jeśli niunia jest "duża" tylko przez "ciałko" to pewnie lepszy byłby mały, tak jak podałam w opisie, w pierwszym poście. Moja Milusia jest klasyczną kotką, bez zbędnego tłuszczyku, natomiast Max jest dużym kotem, baaardzo dużym kotem jak na dachowca :)

Mukki jest niezwykle zgrabna, zero zbędnego tłuszczyku :love: Główeczkę też ma śliczną, malutką zgrabniutką, tak jak i pozostałe moje dziewuszki :lol:

Pomimo tego, że kaganiec za duży - spełnia swoją rolę bardzo dobrze (z tyłu za główką krzyżuję paseczki i się trzyma), nie wiem jak będzie przy pobieraniu krwi - to już byłby cud gdyby się obyło bez premedykacji :roll: Jestem z niego bardzo zadowolona i na pewno będę używać w domu i u weta :ok:
Pako

Post » Czw mar 22, 2012 19:29 Re: Koci kaganiec ®

Pako pisze:
Brzózka pisze:

Mukki jest niezwykle zgrabna, zero zbędnego tłuszczyku :love: Główeczkę też ma śliczną, malutką zgrabniutką, tak jak i pozostałe moje dziewuszki :lol:

Pomimo tego, że kaganiec za duży - spełnia swoją rolę bardzo dobrze (z tyłu za główką krzyżuję paseczki i się trzyma), nie wiem jak będzie przy pobieraniu krwi - to już byłby cud gdyby się obyło bez premedykacji :roll: Jestem z niego bardzo zadowolona i na pewno będę używać w domu i u weta :ok:

Cieszę się, że kaganiec się sprawdza :) U mojego walczącego tygrysa pierwszy raz udało się spokojnie pobrać krew jak miał ten kaganiec, więc trzymam kciuki :ok: za to, by u Was było podobnie. Poza tym Max też jest przeszczepionym Dolnoślązakiem, więc ...... ;)

Brzózka

Post » Czw mar 22, 2012 20:15 Re: Koci kaganiec ®

:D

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie mar 25, 2012 18:23 Re: Koci kaganiec ®

Oooo :) To ja też poproszę :)

Lizunia jest sporą kotką, teraz ma ok. 5 kg, a w wersji nieco zabiedzonej po niejedzeniu ze stresu kota było 3,8 kg - ale raczej jest długa niż wielkogłowa... Pomierzyłam w przybliżeniu łepek (palcem, nie miarką niestety, aż tak dobrze to nie ma) ;) Profil boczny (kot leży na boku, mierzę palcami odległość od przedniej części "widoku bocznego" mordki do mniej więcej środka karku [bez szerokości przedniej części "twarzy"]) - ok. 15-16 cm, profil "przedni" - mierzę z góry, "znad łebka" linię od mniej więcej początku noska do kawałek nad oczy - ok. 7-8 cm. Poproszę rozmiar który będzie dobry ;)
Kicia ? - 09'96 ['] Czarnulka 1.06.97 - 24.12.08 ['] Myszka 26.05.96 - 4.06.11 ['] Mrówcia 05/06'13-13.03.16 ['] Szarusia Agatka ? - 7.02.18 ['] Kicia Liza 04/05'2000 - 29.05.18 ['] Pusia ~'2006/2007? -11.10.22 ['] Bercia ~11'2013 - 25.01.25 ['] Chudzina Mechatka ~2016 - 15.02.2025 ['] Misiu ~05'2012 - 9.06.2025
Taki mały kot; taki wielki brak......

włóczka

Od: Sob kwi 25, 2009 16:43

Post » Nie mar 25, 2012 20:56 Re: Koci kaganiec ®

włóczka pisze:Oooo :) To ja też poproszę :)

Lizunia jest sporą kotką, teraz ma ok. 5 kg, a w wersji nieco zabiedzonej po niejedzeniu ze stresu kota było 3,8 kg - ale raczej jest długa niż wielkogłowa... Pomierzyłam w przybliżeniu łepek (palcem, nie miarką niestety, aż tak dobrze to nie ma) ;) Profil boczny (kot leży na boku, mierzę palcami odległość od przedniej części "widoku bocznego" mordki do mniej więcej środka karku [bez szerokości przedniej części "twarzy"]) - ok. 15-16 cm, profil "przedni" - mierzę z góry, "znad łebka" linię od mniej więcej początku noska do kawałek nad oczy - ok. 7-8 cm. Poproszę rozmiar który będzie dobry ;)

Ta część, którą widać na pierwszej fotce (pierwszy post) na szarej kici, na górze ma 10 cm.
Z Twojego opisu wynika, że dla Twojej kici najodpowiedniejszy będzie mały kaganiec :)

Brzózka

Post » Wto mar 27, 2012 20:54 Re: Koci kaganiec ®

Kaganiec wypróbowany i sprawdził się rewelacyjnie. Zaoszczędziłam sobie i jej niepotrzebnego stresu.
Krysia ma obcięte pazurki a ja jestem cała i zdrowa :mrgreen: :mrgreen:
Dziękuję bardzo i pozdrawiam

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Śro mar 28, 2012 8:26 Re: Koci kaganiec ®

gertaaa pisze:Kaganiec wypróbowany i sprawdził się rewelacyjnie. Zaoszczędziłam sobie i jej niepotrzebnego stresu.

Dziękuję :) i życzę wielu kolejnych bezstresowych manikiurów :D

Brzózka

Post » Śro mar 28, 2012 12:16 Re: Koci kaganiec ®

Brzózka pisze:
gertaaa pisze:Kaganiec wypróbowany i sprawdził się rewelacyjnie. Zaoszczędziłam sobie i jej niepotrzebnego stresu.

Mukki pozwoliła mi nawet na pedikur :piwa:
Pako

Post » Śro mar 28, 2012 18:46 Re: Koci kaganiec ®

Pako pisze:
Brzózka pisze:

Mukki pozwoliła mi nawet na pedikur :piwa:

:ryk: :ok: :ok: :ok:

Brzózka

[poprzednia][następna]