Moderator: Estraven
Marlon pisze:Biamila, gdzie jest info o tym spotkaniu?
Marlon pisze:Gosia rewelacyjne zdjecia, wow
magradz pisze:Marlon pisze:Biamila, gdzie jest info o tym spotkaniu?
viewtopic.php?f=7&t=118308&start=390
Z tego, co wyczytałam: sobota, 17.00, SopotMarlon pisze:Gosia rewelacyjne zdjecia, wow
Zdjęcie niestety takie sobie, robione komórką. Ale kotka fajna, prawda?![]()
To jest normalne zachowanie naszej Szpileczki, to wcale nie przypadek...
Jak się jej naleje trochę wody do wanny, to lubi sobie pobrodzić. Jak wanna jest pełna wody, to siada na brzegu i wiosłuje przednimi łapkami. A jak jednak się poślizgnie i wpadnie do takiej wanny pełnej wody, to spokojnie, bez żadnej paniki wychodzi. Dziwna kotka

Marlon pisze:Najlepiej porobić plakaciki i porozwieszac w okolicy! Ona tam mieszkala?
Matyliano pisze:Nie, ona ją tam niosła do weta. To jest domowa kotka. W Sopocie mieszka.Marlon pisze:Najlepiej porobić plakaciki i porozwieszac w okolicy! Ona tam mieszkala?
Matyliano pisze:Nie, ona ją tam niosła do weta. To jest domowa kotka. W Sopocie mieszka.Marlon pisze:Najlepiej porobić plakaciki i porozwieszac w okolicy! Ona tam mieszkala?
mirmilka pisze:Matyliano pisze:Nie, ona ją tam niosła do weta. To jest domowa kotka. W Sopocie mieszka.Marlon pisze:Najlepiej porobić plakaciki i porozwieszac w okolicy! Ona tam mieszkala?
Pewnie niosła na rękach?Jak nie ma pieniędzy na transporter to szyjcie ludzie worki ze starej zasłony. Tak jest naprawdę bezpieczniej dla kota. U mnie wisi w lecznicy ogłoszenie. Państwo podjechali wypasionym samochodem pod lecznicę, kot na rękach i sruu uciekł. Ja tego nie rozumiem...
Matyliano pisze:Nie wiem dlaczego miała nieść ją na rękach, w ogóle skąd takie wnioski?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 45 gości