Hej!
Z tej strony kolega
klempusii, na prośbę, którego powstało ogłoszenie. Żeby cały czas nie zawracać jej głowy, może sam odpowiem na kilka pytań

1. Priorytetem jest tutaj wiek kotki - chodzi o to by była jak najmłodsza. Jeśli idzie o sterylizację, to zdałem się na wiedzę i doświadczenie
klempusii. Sterylizacja nie jest 100% wymogiem. Staram się nie mieć nierealnych wymagań w stylu: 1 miesiąc, sterylizacja i od razu z własnymi porządnymi nawykami. Oczywiście chodzi o taką, którą bezpiecznie można już zabrać od matki. Zdaję sobie sprawę z tego, że będzie to na pewno wymagało większego zachodu, ale jestem pewien, że z Waszą pomocą nie będzie problemów

2. Kotka na dworze raczej nie będzie poruszała się na smyczy. W tej chwili wchodzą w grę dwie działki, w tym jedna, na której są już zarówno koty, jak i psy, więc byłoby super, gdyby nie miała wrogiego nastawienia względem innych zwierzaków, zwłaszcza, że w przyszłości, pewnie niezbyt odległej w samym towarzystwie kotki miałby się pojawić pies, najprawdopodobniej kundelek ze schroniska.
3. Kolor sierści nie jest kryterium, które będzie wpływało na decyzję w jakiś znaczący sposób, aczkolwiek te, o których pisała
klempusia byłyby najmilej widziane.
Mam nadzieję, że to trochę pomoże, a moje wymagania nie są zbyt oderwane od rzeczywistości

. Jestem w tych sprawach laikiem, co pewnie widzicie, więc proszę o wyrozumiałość

.