MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 27, 2012 17:05 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

ze tak powiem, ja p...le, jak mozna grillowac, smiac sie, chlac browara, zrec kiedy obok umiera stworzenie? No k...a jak??? Moze i maja sie za bogoli co sa ponad, ze lepsi, ale szczerze mowiac gowno maja z czlowiekiem i czlowieczenstwem wspolnego. Smiecie, dno.

Na szczescie kicius jest juz pod dobra opieka, i nic, nic juz nie moze sie zlego mu zdarzyc. Musi byc dobrze :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Wto mar 27, 2012 17:21 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

waw, jestem pod wrażeniem, taki tekst - brawo, ja też takich pseudo ludzi pie.........
/więcej nie będę bluzgać sorki administracjo/
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Wto mar 27, 2012 17:54 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Jak można patrzeć na takie cierpienie i nic nie zrobić?????
Przecież te potwory, co go widzieli w takim stanie to nie ludzie!!!!
Za brak reakcji powinno się ich do więzienia wsadzić, bo grzywna to za mała kara!!!

Brak słów

Wracaj Koteczku do zdrowia jak najszybciej
Trzymam kciuki

marta333

Od: Czw mar 22, 2012 10:39

Post » Wto mar 27, 2012 18:11 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Ania i jej Nitro pisze:ze tak powiem, ja p...le, jak mozna grillowac, smiac sie, chlac browara, zrec kiedy obok umiera stworzenie? No k...a jak??? Moze i maja sie za bogoli co sa ponad, ze lepsi, ale szczerze mowiac gowno maja z czlowiekiem i czlowieczenstwem wspolnego. Smiecie, dno.

Aniu pozwól,że sie podpisze pod Tobą dobrze?

Dzisiaj spóźniłam się nieco na zrobienie obiecanego banerka,ale widzę,ze amyszka udziergała cudo,to już nie zabieram miejsca,oczywiście podpinam zaraz

Jak dzisiaj kocio się czuje?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 27, 2012 21:47 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Dziekujemy pieknie za banerki :1luvu: :1luvu:

Zaraz beda zdjecia, ale uwaga straszne... Kociusiowi popsulo sie oczko i to bardzo :cry:
Dzisia dostal znowu leki i kroplowke. Nic nie je i nie pije dostal dzisiaj Conwalescense ( czy jak to sie pisze ). Widac, ze jest bardzo glodny, przelykal ten plyn delikatnie, ale czy to bedzie go trzymac przy zyciu ? Mam nadzieje, ze odzyska apetyt ?
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Wto mar 27, 2012 21:48 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

wszystko go boli w pyszczku i pewnie dlatego biedaczek nie chce jeść :(

oxygen_78

Od: Wto paź 26, 2010 10:09

Post » Wto mar 27, 2012 21:52 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

No i ja jestem,jeździmy codziennie z Iza z kociakiem do weta na kroplówki i oględziny ogólne,jutro ponowny wyjazd.Dziś wzięłam lepszy aparat,by wszystko ładnie było widoczne,choć ładnie nie wygląda niestety:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie wiem,czy tu na maił jest tak samo jak na dogo,że jest limit zdjęć w poście,na wszelki wypadek podaję po 5 zdjęć tylko
Chcesz być kimś-najpierw bądź człowiekiem!!!

Obrazek

tatankas

Od: Pt paź 07, 2011 19:30

Post » Wto mar 27, 2012 21:53 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

oxygen_78 pisze:wszystko go boli w pyszczku i pewnie dlatego biedaczek nie chce jeść :(

Wiem i napewno tak jest, ale musi zaczac jesc bo umrze smiercia glodowa.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Wto mar 27, 2012 21:57 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Ja jestem pod wrażeniem kocura-piękny jest pod tą powłoką zaniedbania.Ze stoickim spokojem znosi wszelkie zabiegi,choć dziś już był bardziej żywotny po wczorajszej kroplówce.Nie jeden domowy koci pupil latałby po ścianach w gabinecie,a on łasił się do ręki,która wbijała mu igłę :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tatankas

Post » Wto mar 27, 2012 21:58 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

oczko wygląda fatalnie :(
wet daje jakieś szanse na uratowanie go?

oxygen_78

Od: Wto paź 26, 2010 10:09

Post » Wto mar 27, 2012 21:58 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Kurcze wczoraj mial te oczko calkiem nie zle, mial zapalenie, ale dzisiaj to masakra !!! Weronika mowi, ze jest oslabiony i to bardzo i byc moze wypadla mu trzecia powieka, a ze ma zapalenie to powieka jest bardzo spuchnieta i dlatego tak strasznie wyglada ? Juz sama niewiem co myslec ? Malo tego, ze szczeka na drucie to jeszcze te oczko. A do du... z tym wszystkim.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Wto mar 27, 2012 22:00 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

oxygen_78 pisze:oczko wygląda fatalnie :(
wet daje jakieś szanse na uratowanie go?

Niestety, ale raczej nie :cry:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Wto mar 27, 2012 22:02 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Obrazek

A tu podawaną ma kroplówkę:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

wiercił się w kółko,łasił się do wszystkich nawet podczas tych zabiegów.

Obrazek

tatankas

Post » Wto mar 27, 2012 22:04 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

I ostatnie zdjęcia:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tatankas

Post » Wto mar 27, 2012 22:05 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Dzisiaj w takich warunkach mial podawana kroplowke, bo dzisiaj duzo sterylek bezdomniakow bylo i stoly zajete.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

[poprzednia][następna]