Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:J.D. pisze:a próbowaliście srebro koloidalne? zewnętrznie,wewnętrznie...
Iwonko, też mam i mogę odstąpić jakby była potrzeba, mogę podwieźć
chociaż osobiście jestem przeciwniczką wewnętrznego podania srebra kolidalnego![]()
Gibutkowa pisze:Iga jakby co to ja też mam srebro, jeśli masz bliżejAlbo przy okazji jak będziesz na Studziennej. Olejek też by był dobry (tego jeszcze nie mam).
iga5 pisze:Gibutkowa pisze:Iga jakby co to ja też mam srebro, jeśli masz bliżejAlbo przy okazji jak będziesz na Studziennej. Olejek też by był dobry (tego jeszcze nie mam).
bede w srode przed poludniem, a kolezanka wieczorem.
iga5 pisze:Dziewczyny jest bardzo duzy problem z przetrzymywaniem kici w tej szopie, okazało się, że ktos jeszcze ma tam klucze i może ją specjalnie wypuścić. To nie jest bezpieczne miejsce. Bardzo prosimy o DT. Bedziemy cały czas wspierały i szukały DS.
Iweta pisze:Pisałas, że koteczka jest zarazona gronkowcem, moze spróbowałabys przemywac jej nosek Krwiściągiem Lekarskim ? Medycyna Ludowa poleca to ziele przy gronkowcu złocistym.
Jesli zdecydujesz sie, to moge podesłac bo właśnie likwiduje taką mała zielarnie i mam na stanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 74 gości