dzień dobry wszystkim ,to ja spioch okropny
oczywiście psy nie uznają przestawionej godziny ,ja sama rónież życzyła bym sobie aby już ten czas pozostał na wieki wieków .
Dziecko dziś miało iść na 14 do pracy tel. na już czyli na 10..a w domu pusto ,w lodówce pusto ..ojgłodne będzie to moje gadziorstwo.
Zaraz sie ogarnę i cos tam kupię,ale ja dziś ledwo tomna ,ciśnienie mam jak u niemowlaka ,na pewno nie zażyłam dwóch tabletek,nawet jednej jeszcze nie łykłam
Kulikuli od czasu adopcji Lusi molestuje mnie nocami,drze się ,chodzi po mnie ,miętosi ,pakuje się w końcu pod kołdrę i mruczy ,śpiewa,kręci się a ja musze tylko głaskać ,nic więcej ,głaskać i już
Nigdy tak się nie zachowywała .
Pewnie że mogła bym pogonić w pierony ,ale jak to zrobić kiedy sie głupio kocha
Taką wedrówkę uskutecznia rónież Niunia ,Polatucha ,kropci wystarczy przyssać się do piżamki
Tytek odwiecznie musi tulić..upierdliwe to jest zwłaszcza teraz bo ciepło sie robi ...
Psy śpią ,one nie potrzebują w nocy nic więcej tylko spać
O 3 nad ranem kicia pointka zdradza mój sekret..idzie pod drzwi Bartka i krzyczy wpuść mnie ,wpuść ..staje na dwóch łapkach i poprostu skrzeczy
jak w takich warunkach spać
Koleżanka która wczoraj u mnie była powiedziałą że zawsze byłam ......a teraz pobiłam rekordy
Myslałam że nie będzie oczym rozmawiać ,ona nie ma psa ani kota..nie ma takiej potrzeby ,a jednak przegadałyśmy pare godzin
Powiedziała mi też że jestem
szczupła
każdej z nas troszkę przybyło ,jednej mniej drugiej więcej ,samo życie.