olafen pisze:To chyba długa wiadomość ?
długa, niedługa a ja jestem leń i przepisywać nie będę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olafen pisze:To chyba długa wiadomość ?
jasia0245 pisze:Beateczka to teraz nie masz żadnego kotka?? Chyba Ci smutno , bez tamtych kotków.![]()
beateczka pisze:jasia0245 pisze:Beateczka to teraz nie masz żadnego kotka?? Chyba Ci smutno , bez tamtych kotków.![]()
zostały mi trzy i to same podlotkiJedna podlatuje pod 9 lat, druga nie wiadomo a trzecia pod 3
jasia0245 pisze:beateczka pisze:jasia0245 pisze:Beateczka to teraz nie masz żadnego kotka?? Chyba Ci smutno , bez tamtych kotków.![]()
zostały mi trzy i to same podlotkiJedna podlatuje pod 9 lat, druga nie wiadomo a trzecia pod 3
To skąd masz znowu te podlotki ja myślałam, że już wszystkie wydane do nowych domków.![]()
![]()
![]()
jasia0245 pisze:olafen pisze:Trzeba lekturę Jasiu nadrobić
Chyba tak. Te koty się wam jakoś mnożą.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:
beateczka pisze:jasia0245 pisze:Chyba tak. Te koty się wam jakoś mnożą.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eee tam mnożąto są stare dzieje. Najnowsza jest Burasia Maja bo od grudnia
olafen pisze:beateczka pisze:jasia0245 pisze:Chyba tak. Te koty się wam jakoś mnożą.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eee tam mnożąto są stare dzieje. Najnowsza jest Burasia Maja bo od grudnia
I w sumie nie wiadomo, czy burasi szukać domku czy już zdobyła serce Beateczki na amen?
Moja mama zastanawia obecnie czy nie zostawić Funi. Wet mówi, ze może mieć nawet z 8 lat
olafen pisze:Gwiazdeczka i Misia już mają ponad 10 lat - obie chorują, więc pewnie 20 lat nie dożyją a Funia jest niesamowita. Ona nie schodzi z kolan mojej mamy. Jest cały czas przy mamie i okazuje mojej mamie tyle atencji, ile okazywała PUnia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], smoki1960 i 135 gości