Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.d.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 26, 2012 11:02 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

O kotek na metry :mrgreen:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon mar 26, 2012 11:09 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

:lol: Przyznaję się bez bicia od jakiegoś czasu TŻ przełączał rano oczywiście przez kota :twisted: bo o tej porze w TV mało jest na CN i załapałam :mrgreen: Teraz zaczynam dzień od Bliźniaków Cramp,Kieszonkowo i Garfielda :lol: Stara niby,a bajki oglądam.TŻ o 9 lat starszy i to on mnie w je wkręcił.Bliźniaki Cramp to o rodzince i ich dwóch różnych synkach.Jeden ten porządny obrywa od brata i matki,a ten drugi znosi złom do domu,robale i jest okropny :mrgreen:
Kieszonkowo to dla maleńkich dzieci o kotkach i pieskach :oops: :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon mar 26, 2012 11:11 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

anulka111 pisze:O kotek na metry :mrgreen:

chcesz kawałek?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon mar 26, 2012 11:13 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

vailet pisze::lol: Przyznaję się bez bicia od jakiegoś czasu TŻ przełączał rano oczywiście przez kota :twisted: bo o tej porze w TV mało jest na CN i załapałam :mrgreen: Teraz zaczynam dzień od Bliźniaków Cramp,Kieszonkowo i Garfielda :lol: Stara niby,a bajki oglądam.TŻ o 9 lat starszy i to on mnie w je wkręcił.Bliźniaki Cramp to o rodzince i ich dwóch różnych synkach.Jeden ten porządny obrywa od brata i matki,a ten drugi znosi złom do domu,robale i jest okropny :mrgreen:

ja wiem co to blizniaki C
łejn i Luszyn
jeden ma niebieski łeb, a drugi kolege kurdupla
a robale to luszyn znosi, ma nawet chodowle glizd
a matka ma manie czystosci
luszyn sie buja w matce tego kurdupla z bagien
a w niebiskoglowym buja sie taka bogata wredna panna - łendi chyba

fajne sa Edki 3
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pon mar 26, 2012 11:16 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karolek(ona) pisze:
vailet pisze::lol: Przyznaję się bez bicia od jakiegoś czasu TŻ przełączał rano oczywiście przez kota :twisted: bo o tej porze w TV mało jest na CN i załapałam :mrgreen: Teraz zaczynam dzień od Bliźniaków Cramp,Kieszonkowo i Garfielda :lol: Stara niby,a bajki oglądam.TŻ o 9 lat starszy i to on mnie w je wkręcił.Bliźniaki Cramp to o rodzince i ich dwóch różnych synkach.Jeden ten porządny obrywa od brata i matki,a ten drugi znosi złom do domu,robale i jest okropny :mrgreen:

ja wiem co to blizniaki C
łejn i Luszyn
jeden ma niebieski łeb, a drugi kolege kurdupla
a robale to luszyn znosi, ma nawet chodowle glizd
a matka ma manie czystosci
luszyn sie buja w matce tego kurdupla z bagien
a w niebiskoglowym buja sie taka bogata wredna panna - łendi chyba

fajne sa Edki 3

Tak to ci :mrgreen: za tym niebieskim często muchy latają :ryk: a Edki 3 nie znam.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon mar 26, 2012 11:16 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

ed, edd, eddy
Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=P5DWwxYWxDU

i tam masz wiecej odcinkow

Karolek(ona)

Post » Pon mar 26, 2012 11:22 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Jakoś tego nie kojarzę.Rozumiem że Ty Karola przez dziecko oglądasz bajki,ale przez TŻ-a :?: to ja się sobie dziwię bo z początku nie interesowały mnie te jego bajki i opowiedział mi o tych bliźniakach :lol: Łejn vel Majcioch :lol: bo go za gacie ten drugi ciągnie.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon mar 26, 2012 11:26 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Łejn ciągnie za gacie Luszyna jak już

jak Filipa nie było na świcie i mieszkałam z maa to miałam CN i też oglądałam
wlasnie bliżniaki, Edki, Johny Bravo itp

a Edki sobie zapodaj dobre są
Rolf co ma zwierzęta ma fajny akcent

Karolek(ona)

Post » Pon mar 26, 2012 11:32 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karolek(ona) pisze:Łejn ciągnie za gacie Luszyna jak już

jak Filipa nie było na świcie i mieszkałam z maa to miałam CN i też oglądałam
wlasnie bliżniaki, Edki, Johny Bravo itp

a Edki sobie zapodaj dobre są
Rolf co ma zwierzęta ma fajny akcent

No Łejn Luszyna,o tym piszę :mrgreen: Johny Bravo znam.Czasem mam dość tych pisków z bajek bo to zmienione głosy i wtedy przełączam na coś normalnego dla dorosłych :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon mar 26, 2012 11:33 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

obcykalam program i z tych co ja ogladalam to zostaly własnie blizniaki, edki, jam łasica, chojrak tchórzliwy pies, tom i jerry, tych teraz to nie znam

Karolek(ona)

Post » Pon mar 26, 2012 12:27 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Rany, o czum Ty mówisz .. :mrgreen:
Bry Karolkowo!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 26, 2012 13:25 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kalair pisze:Rany, o czum Ty mówisz .. :mrgreen:
Bry Karolkowo!

hejka :P

Karolek(ona)

Post » Pon mar 26, 2012 13:53 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

witaj
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Pon mar 26, 2012 13:55 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

o, tego Chojraka muszę w końcu oglądnąć. Ja też teraz oglądam szczenięce lata Toma & Jerry, Timona i Pumbę i Drużynę RR :ok: bo Czarodziejkę z Księżyca ściągnęli z anteny!
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Pon mar 26, 2012 14:08 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]