Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.d.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 26, 2012 10:23 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

vip0 pisze:Witamy się z całym Karolkowem niedzielnie :D .

witaski
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon mar 26, 2012 10:24 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:zobaczcie jaki jestem juz długaśny
Obrazek
Obrazek
Obrazek
i jakie mam zębiska
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Ciocia całuje w brzusio! A nie spadnij!

dzięki ciociu
nie spadne, a jak spadne to na stolik
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pon mar 26, 2012 10:25 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:Obrazek
Obrazek
a to powinno być ocenzurowane :!:
Obrazek

Eeee tam! :D :1luvu:

eee tam eee tam a ciekawe jak ja wam zrobie i upublicznie jak dupe myjecie czy bedzie Eee tam

Karolek(ona)

Post » Pon mar 26, 2012 10:25 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

MonikaMroz pisze:Jak żarcie jutro dojdzie to daj znać jak kociaste. Czy jedzą czy nie.
Jak nie będą chciały daj podwórkowym :)

okej
a to zmiesci sie do skrzynki czy raczej mi awizo zostawia?

Karolek(ona)

Post » Pon mar 26, 2012 10:26 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

bulba pisze:Bry Karolka poniedziałkowo :D
Zaczynamy od nowa i byle do piątku :wink:

heh
mnie tylko is eto zmienilo ze musze wstac i Filipa zaprowadzic i odprowadzić

Karolek(ona)

Post » Pon mar 26, 2012 10:27 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

vip0 pisze:Też się witam u Karolków z rana :D .

witaski

Karolek(ona)

Post » Pon mar 26, 2012 10:27 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kiche_wilczyca pisze:Obrazek

helou

Karolek(ona)

Post » Pon mar 26, 2012 10:28 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Znowu sobie za Toba troche polatałam :mrgreen: .
Ale to niespecjalnie, słowo daję! :ryk:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon mar 26, 2012 10:29 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

vip0 pisze:Znowu sobie za Toba troche polatałam :mrgreen: .
Ale to niespecjalnie, słowo daję! :ryk:

ja tez czesto za kims latam
ale to dlatego ze on podniesie z dolu czyjsc wątek i jak klikam w "swoje posty" to lece po koleji i czasem mam jakis na wierzchu

Karolek(ona)

Post » Pon mar 26, 2012 10:34 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Ano właśnie, tym bardziej, że w większości mamy wspólne watki zaprzyjaźnione :ok: .
Jedynie u Bejbi nie piszę, choc zaglądam codziennie.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon mar 26, 2012 10:55 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Obrazek
Hellołki Karolki :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu: I znowu poniedziałek :x
Karola chodzisz spać z kurami :mrgreen: Ostatnio ja z kolei nie mogę wcześniej zasnąć i siedzę tak do 1-1.30 w nocy,a przed 6 pobudka.Mi to za mało i na kawach muszę jechać bo nic nie jestem w stanie zrobić.
Toffik jest długaśny :lol: Garfielda główka mi się podoba :1luvu: :1luvu: Rano codziennie oglądam animowany serial o Garfieldzie na CN :oops: a co tam nie wolno mi? :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon mar 26, 2012 10:58 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

vailet pisze: I znowu poniedziałek :x

No niestety. Też nie lubimy poniedziałków :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon mar 26, 2012 11:01 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

vailet pisze:Obrazek
Hellołki Karolki :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu: I znowu poniedziałek :x
Karola chodzisz spać z kurami :mrgreen: Ostatnio ja z kolei nie mogę wcześniej zasnąć i siedzę tak do 1-1.30 w nocy,a przed 6 pobudka.Mi to za mało i na kawach muszę jechać bo nic nie jestem w stanie zrobić.
Toffik jest długaśny :lol: Garfielda główka mi się podoba :1luvu: :1luvu: Rano codziennie oglądam animowany serial o Garfieldzie na CN :oops: a co tam nie wolno mi? :mrgreen:

ja szybko padam wieczorem bo w nocy mnie budza takie dwa wstretne gady i potem ciezko mi zasnac i wstaje niewyspana przez co wiecorem odpadam po bajce

a ja ogladam na nickelodeon wszelkie bajki i seriale bo Filip ogląda - SPongeboba, kungfu pande, fanboy i chum chum, pingwiny z madagascaru, z seriali to Superninja, power rangeres samurai, drjka i josha itp. itd.
nie mysl sobie ze jestes lepsza ode mnie :P
ja nie mam CN
mam jeszcze mini mini ale tamtych bajek nie dzierze i nie przelanczam mu :P

Karolek(ona)

Post » Pon mar 26, 2012 11:02 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Bazyliszkowa pisze:

Za to piątki to wszystkie lubimy :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon mar 26, 2012 11:02 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Bazyliszkowa pisze:

dzien jak codzien,
ja to mam od rana haj lajf bo mlodego do przedszkola wysle, a w weekend mi sajgon robi :P

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]