Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 26, 2012 4:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

ło matko i córko ja dopiero teraz.. za Wami nadążyć..
kto to widział wąta zakładać na Ranczu :ryk:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon mar 26, 2012 5:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

mamaGiny pisze:ło matko i córko ja dopiero teraz.. za Wami nadążyć..
kto to widział wąta zakładać na Ranczu :ryk:

Witam Małgoś :D .
Ano sytuacja mnie zmusiła...poddałam się presji :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon mar 26, 2012 6:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Wstałam o 5.
Czyli Aleczkowi dalej dziala budzik punktualnie :twisted: , według starego czasu.
Ale wziąwszy pod uwagę, że wczoraj, zamiast iść spać przykładnie, oglądałam film do 1- bo mnie zaciekawił :oops: - to tradycyjnie jestem mega niewyspana.
Emilkę wczoraj straszny katar wziął.
Ona jak sie rozkicha, to tragedia, w ciągu minuty kilkadziesiąt razy.
A potem stan podgoraczkowy, ból głowy i takie tam.
Leki zaaplikowane zostały, dzis samopoczucie ciut lepsze, ale to chyba dlatego, że jest rano po prostu.
Zobaczymy wieczorem.
Kretyn do szkoły się wybiera, no myślałby kto! :evil:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon mar 26, 2012 6:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Dalej będzie, bo to ważna sprawa, a ja zapomniałam :? .
Dostanie mi się jak nic od Marii, oj dostanie :( .
A mianowicie z przyczyn zawalenia pana doktora ogólnie robotą sterylka Michasi odbędzie się 04.04. br, o g. 9.15.
Jak dostanie cieczki w tym czasie, to sie zastrzelę :evil: .
Na razie, póki co, cisza.

vip

Post » Pon mar 26, 2012 7:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Ponieważ zasadniczo o tej porze cioteczki mają nas w nosie, więc ulatniamy sie po angielsku, i tak nikt nie zauważy :ryk: .
Miłego dnia i do potem :D !

vip

Post » Pon mar 26, 2012 7:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

O rany, ja przez weekend byłam zawalona gośćmi i dlatego niedostępna, a tu już 5 stron. W sobotę był syn z synową, przyjechali troche pomóc, płot malowali :ok: . W niedzielę była przyszla teściowa ( chyba ) córki, ale ma gadanego, wymęczyła nas dokładnie :ryk:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon mar 26, 2012 7:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

alab108 pisze:O rany, ja przez weekend byłam zawalona gośćmi i dlatego niedostępna, a tu już 5 stron. W sobotę był syn z synową, przyjechali troche pomóc, płot malowali :ok: . W niedzielę była przyszla teściowa ( chyba ) córki, ale ma gadanego, wymęczyła nas dokładnie :ryk:

A figa, nigdzie jeszcze nie poszłam :mrgreen: .
Alu, witam, już myślalam, ze o mnie zapomniałaś :? .

vip

Post » Pon mar 26, 2012 7:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

No wiesz :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

alab108

Post » Pon mar 26, 2012 7:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

alab108 pisze:No wiesz :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No co :D .
Tak sobie bierzesz i znikasz bez słowa, tak się nie robi, bo to jest niehumanitarnie :ryk: .
Dobrze, że chociaz usprawiedliwienie masz dobre :mrgreen: .
:1luvu:

vip

Post » Pon mar 26, 2012 7:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Tak mnie wymęczyly te goście, bo to wiesz synuś, a obiadek zrobisz? A to jedno i drugie takie żarte i mięsne, słodkości nie ruszają. No, a teściowa pracuje w Niemczech ( pojechała za chlebem ), siedzi tam 4-5 mies. , przyjeżdża na miesiąc i spowrotem. Przyjeżdża na kawę, ale wiesz jak to z kawą jest. Przedłuża się na kolację. Jak pojechali to miałam siły tylko na czytanie forum, ale juz nie na pisanie. Zresztą nadążyć za Wami to jest niemożliwe.
Obrazek

alab108

Post » Pon mar 26, 2012 9:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

dobry :)

vip0 pisze:Kretyn do szkoły się wybiera, no myślałby kto! :evil:

no matka, nie przesadzaj...ciesz się, że masz córkę która jest dobrą uczennica i szkoły nie omija nawet w chorobie....
choć pewnie ja bym na swoją też wyzywała... bo się nie daj boże zaprawi gorzej..... :roll:

alab108 pisze: W niedzielę była przyszla teściowa ( chyba ) córki, ale ma gadanego, wymęczyła nas dokładnie :ryk:

chyba teściowa czy chyba córki... bo mnie zamotało na moment...

a my już po porannej wizycie w przychodni.... Tośka zdrowa ale lekarka zasugerowala, że w związku z osłabieniem po antybiotykach i mega wirusach latających w powietrzu i kotlujących się w przedszkolu dobrze by bylo przetrzymać Małoletnią w tym tygodniu w domu...a najlepiej by bylo do świąt potrzymać....
no cóż, pogoda coraz fajniejsza to może do świąt ja przytrzymam żeby się znowu nie rozlożyla...
przynajmniej trochę połażę z nią i trochę "sadełka" spadnie.... ;)

miłego dnia :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon mar 26, 2012 9:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pon mar 26, 2012 9:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Chyba teściowa, diabli wiedzą czy to będzie ta teściowa, ale innej nie znam :lol:
Obrazek

alab108

Post » Pon mar 26, 2012 10:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

i juz 5 strona - drugie kretki

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon mar 26, 2012 10:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.2....Świat według Bandy :-)

Cześć ponownie i cioteczki witam nas odwiedzające w międzyczasie :D .

Karola, no tak gnają, no co ja zrobię :ryk: .
Już nie mówię o tym, że sama muszę doczytywać :mrgreen: .

vip

[poprzednia][następna]