Moderator: Estraven

adzi pisze:Dla dziewczyny (Ani), której pomagam w sterylkach przy złotej bramie w Gdańsku, proszę o kontakt na jakąś forumową/lub około forumową/około pkdt-ową istotę, która była we wtorek w GDN przy starówce i ponoć kiedy wysterylizowała przy Złotej Bramie 2 kotki, zaoferowała pomoc i zostawiła telefon Ani. Ona zgubiła tę karteczkę i prosiła żebym popytała tu i tam. Ponoć jakaś Agnieszka (Marczak ?) jej o tej sprawie mówiła (poszukiwanej)
Dziewczyna ma czarne włosy i dużo kolczyków w uchu, była z koleżanką w chustce na głowietyle wiem i takie dane dostałam.
Aaaa - chyba pracuje na UG w Gdańsku, a mieszka w Gdyni. Zaznaczam, że chyba bo nie ręczę za moją pamięć i koncentrację
biamila pisze:Ja bym robiła u Łukuciów.
RatMaga pisze:biamila pisze:Ja bym robiła u Łukuciów.
Dziękuję za opinię.
mpacz78 pisze:No i skorzystaj teraz z promocji - marzec i kwiecień u Łukuciów też jest akcja ARKI "marzcec miesiącem sterylizacji", chyba zabieg jest za 100zł.
RatMaga pisze:Mam do Was wielką prośbę. Moja Luna ma własnie pierwszą rujkę, po której zamierzamy ją wysterylizować. Piekielnie się stresuję tym zabiegiem. Do wyboru mam 3 lecznice i tego właśnie tyczy się moja prośba - czy macie opinie na ich temat? W grę wchodzi lecznica DR VET na Legionów w Gdyni, lecznica p. Hejduk-Cichosz na Gorczycowej i lecznica p. Łukuciów na Korczaka.
Skłaniam się ku dr Vet bo mam do nich rzut beretką.
Rozumiem, że przed sterylką powinniśmy pewnie zrobić jakieś badanie krwi? Kotka nie miała robionych testów FIV/FELV.
anula790820 pisze:RatMaga pisze:Mam do Was wielką prośbę. Moja Luna ma własnie pierwszą rujkę, po której zamierzamy ją wysterylizować. Piekielnie się stresuję tym zabiegiem. Do wyboru mam 3 lecznice i tego właśnie tyczy się moja prośba - czy macie opinie na ich temat? W grę wchodzi lecznica DR VET na Legionów w Gdyni, lecznica p. Hejduk-Cichosz na Gorczycowej i lecznica p. Łukuciów na Korczaka.
Skłaniam się ku dr Vet bo mam do nich rzut beretką.
Rozumiem, że przed sterylką powinniśmy pewnie zrobić jakieś badanie krwi? Kotka nie miała robionych testów FIV/FELV.
jesli kotka mloda, zdrowa, to bym badan nie robila...
chyba, ze chcesz dla spokojnosci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 69 gości