BAZARECZEK Wiktora [*]..OGROMNA PRZECENA i zawieszenie !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Nie mar 25, 2012 19:05 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

mamaGiny pisze:dla mnie naszyjnik nr 3 :1luvu:

Gosieńko, dziękuję, zaznaczyłam :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie mar 25, 2012 21:34 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Jeszcze się podrzucę wieczornie :oops: ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon mar 26, 2012 4:28 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

hop z rana :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon mar 26, 2012 5:38 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

mamaGiny pisze:hop z rana :ok:

I to z jakiego rana! 8O

vip

Post » Pon mar 26, 2012 7:01 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Gosiu, wplacilam wlasnie 10 zl, z mysla, ze moze wyslesz obie przesylki na raz, ale daj znac, jesli wysylasz osobno, to doplace 5 zl za przesylke

Helvti

Od: Wto gru 15, 2009 18:28

Post » Pon mar 26, 2012 7:07 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Helvti pisze:Gosiu, wplacilam wlasnie 10 zl, z mysla, ze moze wyslesz obie przesylki na raz, ale daj znac, jesli wysylasz osobno, to doplace 5 zl za przesylke

Alu, na szczęście wysyłki robie w poniedziałek, więc dziś wyślę wszystko razem :ok: .

vip

Post » Pon mar 26, 2012 7:32 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

No to sie ciesze :ok: . No i zycze milego poniedzialku :D

Edit: Literowka

Helvti

Post » Pon mar 26, 2012 7:35 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Helvti pisze:No to sie ciesze :ok: . No i zycze milego poniedzialku :D

Edit: Literowka

Ja także Ci życzę, Alu, miłego i spokojnego poniedziałku :D .

vip

Post » Pon mar 26, 2012 8:19 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Witaj.
Ja jak zwykle spóźniona. :evil: :evil:
Ale koty załatwiły mi kompa. Ale mam wspaniałą sąsiadkę, pożyczyła mi swojego lapt, abym się nie nudziła w szpitalu. Opiekuje się również moją słodką gromadką.
Jeżeli jest jeszcze taka możliwość to poproszę obie wersje kolczyków o nr 19. Szczególnie zależy mi na żółtych. :oops: :oops:
Pozdrawiam serdecznie.
Ps. Jeżeli jeszcze nie wysłałaś poprzedniego zamówienia, to może być razem. Poczekam. Teraz i tak nie będę ich nosiła
Obrazek
AGA [*] (1997 - 1.11-27.11.2011) - tak bardzo mi przykro, że nie potrafiłam Tobie pomóc
LESIA [*] (1997 - 21.01-07.03.2012 - Kochanie, nie udało nam się. Przepraszam
LUSIA [*] (1993 - 21.01-16.12.2012 - Cichutko żyła, cicho odeszła.Myszeńko, pusto jest bez ciebie.

moena

Od: Pon wrz 26, 2011 21:34

Post » Pon mar 26, 2012 9:01 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Helvti pisze:Gosiu, wplacilam wlasnie 10 zl, z mysla, ze moze wyslesz obie przesylki na raz, ale daj znac, jesli wysylasz osobno, to doplace 5 zl za przesylke

Qurcze blade, przecie zamowilam dwie pary, to chyba powinnam za DWIE zaplacic c'nie? No to wlasnie doplacilam nastepne 10 zl.
Ale glowa, ale glowa... :?

Helvti

Post » Pon mar 26, 2012 10:08 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

moena pisze:Witaj.
Ale koty załatwiły mi kompa. Ale mam wspaniałą sąsiadkę, pożyczyła mi swojego lapt, abym się nie nudziła w szpitalu. Opiekuje się również moją słodką gromadką.
Jeżeli jest jeszcze taka możliwość to poproszę obie wersje kolczyków o nr 19. Szczególnie zależy mi na żółtych. :oops: :oops:
Pozdrawiam serdecznie.
Ps. Jeżeli jeszcze nie wysłałaś poprzedniego zamówienia, to może być razem. Poczekam. Teraz i tak nie będę ich nosiła

Elu, no to klops, bo Ala kupiła wcześniej :( .
A niestety nie mam już fimo...
Ale sie porobilo :( ...
Tak czy siak zobaczę, co sie da zrobić, może jeszcze coś wygrzebię.
Jeśli nie, to zamówienie pójdzie dziś, razem ze wszystkimi.
Życzę Ci zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :1luvu: .

vip

Post » Pon mar 26, 2012 10:09 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Helvti pisze:

Qurcze blade, przecie zamowilam dwie pary, to chyba powinnam za DWIE zaplacic c'nie? No to wlasnie doplacilam nastepne 10 zl.
Ale glowa, ale glowa... :?

A ja nawet nie zauważylam :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Pon mar 26, 2012 14:22 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

vip0 pisze:
moena pisze:Witaj.
Pozdrawiam serdecznie.

Elu, no to klops, bo Ala kupiła wcześniej :( .
A niestety nie mam już fimo...
Ale sie porobilo :( ...
Tak czy siak zobaczę, co sie da zrobić, może jeszcze coś wygrzebię.
Jeśli nie, to zamówienie pójdzie dziś, razem ze wszystkimi.
Życzę Ci zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :1luvu: .

Hm, z niebieskich to moze i bym zrezygnowala, ale zolte :1luvu:

Helvti

Post » Pon mar 26, 2012 18:29 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

bardzo mi się podoba 35, szczególnie zapięcie tego drugiego :D
lubię kolczyki krótkie, z dobrym zapięciem bo ostatnio zgubiłam 2 pary pamiątkowych
nie lubię zdejmować na noc :mrgreen:
będziesz cuś miała :?: bo moja Iza codziennie się przebiera i kolczyki zakłada do koloru bluzki i zdejmuje na noc...
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pon mar 26, 2012 18:32 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

puszatek pisze:bardzo mi się podoba 35, szczególnie zapięcie tego drugiego :D
lubię kolczyki krótkie, z dobrym zapięciem bo ostatnio zgubiłam 2 pary pamiątkowych
nie lubię zdejmować na noc :mrgreen:
będziesz cuś miała :?: bo moja Iza codziennie się przebiera i kolczyki zakłada do koloru bluzki i zdejmuje na noc...

Po pierwsze to takie same moge zrobić...Asi też zmieniałam zapięcie w tych niebieskich :ok: .
A jakbyś chciała inne, Basiu, to tylko mi opisz, jakie maja być, kolor, kształt, itp.

vip

[poprzednia][następna]