Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 25, 2012 22:01 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Policja mnie zatrzymała.Musiałam dmuchać w alkomat.Pierwszy raz w życiu.Zabawne bo tamtą droga wiele razy mijały mnie radiowozy i nigdy nic.Dzisiaj jak ich zobaczyłam a czuję sie naprawde kiepsko,chyba stres wychodzi, skręciłam sobie grzecznie i jadę swoim rytmem.A oni bach i droge mi zajechali.Akurat naprzeciw willi uroczej pani doktor.No super.

Czy rower mój, skąd, dokąd,gdzie mieszkam, adres dokumenty.Nie nosze dokumentów przy sobie, zwlaszcza kiedy karmie.Jeszcze brakuje żebym zgubiła czy co.No rewelacja.

Nakarmiłam kotki.Nie było to takie karmienie jakbym chciała, bo w niedziele nie sposob dostać mieso.Musiały zadowolic sie puszkami i suchym.Na takie stado nie było tego zbyt wiele, ale jako tako brzuszki zostały zapełnione.To najważniejsze.Mam nadzieję że jutro im to wynagrodze i dostanę chociaż troche ryby.

Niestety musze sie położyć.Wziąść aspiryne i sie walnać.Od dwóch dni bola mnie mięśnie, dosyc mocno kolano.Dzisiaj doszły zawroty głowy i nie wiem chyba stan podgorączkowy.Stres mnie pokonał.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie mar 25, 2012 22:02 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Koniecznie odpocznij!
Zaprzyjaźnioną starszą panią wylegitymował policjant, bo szła z sunią na smyczy, a za sunią pies- absztyfikant, no i za tego psa ja wylegitymował, że bez smyczy był :mrgreen: Nie pomogło tłumaczenie, ze nie jej
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie mar 25, 2012 22:11 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

taizu pisze:Koniecznie odpocznij!

Tak musze.Wiem.Z ta myślą dzisiaj posprzatałam dokładnie wciagu dnia mieszkanie.Nie było gotowania wiec zrobiłam kuwety, pomyłam podłogi,zmieniłam legowiska.Na sam koniec kiedy miałam juz wychodzic do kotów przeraziłam sie ,że dosłownie słabne i tak na dobra sprawe to w tym momencie powinnam sie położyc a nie wychodzić.Droga na moje działki była koszmarem.Myślałam że nie dam rady.Jazda rowerem przy bolących mieśniach i nogach jest paskudnym wysiłkiem.Posiedziałam tylko pół godzinki i powiedziałam kotom ze musze uciekać ,bo nie dam rady wrócić do domu.Ze musze to zrobic teraz póki mam jeszcze resztki sił w sobie.Zdązylam im jednak nagrzać.Ktoś mi dzisiaj powiedział ze noc ma byc mrożna -1.Ale tyle to raczej nie ma.

Dobranoc.

iza71koty

Post » Nie mar 25, 2012 22:15 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Dobranoc!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie mar 25, 2012 22:25 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Dobranoc, odpoczywaj i zdrowiej!
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie mar 25, 2012 22:28 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Izuniu życzę dużo zdrówka, bo Tobie szczególnie jest ono potrzebne :)
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Pon mar 26, 2012 9:03 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Dziękuję Wam Kochane. :D :1luvu: Całą noc gorączkowałam. :| Zaraz jadę sprawdzić jaka sytuacja.Moze bedzie troche ryby. :roll: Niech ten kryzys już się dla nas skończy :roll: .......zachęcam Gorąco do zakupu na naszych bazarkach.

iza71koty

Post » Pon mar 26, 2012 9:15 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Dostałam maila z Krakvetu. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Chyba Pomoc w drodze....... :roll: :D

iza71koty

Post » Pon mar 26, 2012 12:49 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

iza71koty pisze:Dostałam maila z Krakvetu. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Chyba Pomoc w drodze....... :roll: :D

No wkońcu :D
Ja zbrałam dziś 4 książki na bazarek.Niestety nie mogę zabrać na raz wszystkich ale stopniowo coś tam będę wynosić.
Mam nadzieję, że chętni się znajdą, bo wszystkie są w języku angielskim :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon mar 26, 2012 12:54 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Dostałam maila z numerem przesyłki ale jak go wrzucam to mi wyskakuje ze nie ma takiej przesyłki.Więc albo ja coś robie żle albo...jest w przygotowaniu?Podałam numer listu przewozowego no i tak mi pisze ...co to oznacza?

iza71koty

Post » Pon mar 26, 2012 13:00 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Dostałam rybę. :D Na dwa dni wystarczy na tyle zeby sie najadły jak bąki. :D Wynagrodzę im te ostatnie dwa kiepskie dni.One uwielbiają rybę.Kiedy jest ryba nie szukaja nawet puszki.Wystarczy wtedy dać dobrej suchej karmy, zadowolić puszką tylko te co ryby nie jadają i jest wtedy naprawde duzo ,duzo lżej.I pod względem karmienia i ceny i czasu gotowania w tym kosztów gazu rzecz jasna.

Nie mniej jednak przepisy się zaostrzyły i muszę zdobyć odpowiednie pismo z Fundacji aby moi Rybacy mogli dalej ze mną współpracować.Bez tego nie wyobrażam sobie utrzymania stada.Pan Prezes Fundacji zna juz sprawę i musze wysłac stosownego maila i poczekać na pismo z Fundacji.

iza71koty

Post » Pon mar 26, 2012 13:00 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

się nie spotkałam z czymś takim więc bladego pojęcia nie mam :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon mar 26, 2012 13:05 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

wiora pisze:się nie spotkałam z czymś takim więc bladego pojęcia nie mam :roll:

Pisze że zmieniono status mojego zamówienia na wysłane.

iza71koty

Post » Pon mar 26, 2012 13:53 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

iza71koty pisze:Dostałam maila z numerem przesyłki ale jak go wrzucam to mi wyskakuje ze nie ma takiej przesyłki.Więc albo ja coś robie żle albo...jest w przygotowaniu?Podałam numer listu przewozowego no i tak mi pisze ...co to oznacza?

Często tak jest jak się dostanie wiadomość od nadawcy, a nie kuriera, oznacza tyle, że przesyłka nadana, kurier pewnie zabrał, ale nie została jeszcze wprowadzona do systemu, trzeba sprawdzać później.

I pewnie tak było jak piszę, bo widzę, że już jest ok :)
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon mar 26, 2012 13:58 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

panikota pisze:
iza71koty pisze:Dostałam maila z numerem przesyłki ale jak go wrzucam to mi wyskakuje ze nie ma takiej przesyłki.Więc albo ja coś robie żle albo...jest w przygotowaniu?Podałam numer listu przewozowego no i tak mi pisze ...co to oznacza?

Często tak jest jak się dostanie wiadomość od nadawcy, a nie kuriera, oznacza tyle, że przesyłka nadana, kurier pewnie zabrał, ale nie została jeszcze wprowadzona do systemu, trzeba sprawdzać później.

I pewnie tak było jak piszę, bo widzę, że już jest ok :)

Ta wiadomość o statusie została ujęta w tym samym mailu.Nie ma jej nadal w systemie.Jeśli jest tak jak pisze to przesyłka powinna dotrzeć jutro.Więc jutro będzie wszystko wiadomo.

iza71koty

[poprzednia][następna]