Pakt Czarownic XXXI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 25, 2012 12:07 Re: Pakt Czarownic XXXI

No i :?: :mrgreen: Powstawały wreszcie :twisted:
Mnie o 4:30 obudził potężny łomot,aż usiadłam na łóżku :roll: a to suszarka na balonie się przewróciła ,też nie miała kiedy :evil:
Musiałam wyjść i zabrać ją do domu :evil: ,ziiimno było :x
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie mar 25, 2012 12:09 Re: Pakt Czarownic XXXI

U mnie taki wiater, ze aż szkoda niedzieli... A chciałam iść na rowerek.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie mar 25, 2012 12:14 Re: Pakt Czarownic XXXI

Też właśnie o rowerku przemyśliwałam 8) ale wiatr a poza tym na nockę idę :mrgreen:

Trzeba by mi jakiś obiad zrobić ,prosty ,szybki i tak na 2-3 dni ,ale zupełnie pomysłu nie mam :roll:
Podpowiecie coś 8)

Achaś,śniadania jeszcze nie jadłam :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie mar 25, 2012 13:40 Re: Pakt Czarownic XXXI

A ja wczoraj byłam na koncercie Acid Drinkers, stałam pod samą sceną i było zajebiście :mrgreen: Jestem totalnie naładowana pozytywną energią. A jutro idę robić tatuaż. Do tego sprzedałam wreszcie komputer, dzisiaj byłam z kolegą na spacerze na cmentarzu i w ogóle życie jest piękne. Zaraz zabieram książkę i iPoda i idę na ławeczki posiedzieć. Co się będę w domu kisić :mrgreen:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Nie mar 25, 2012 14:08 Re: Pakt Czarownic XXXI

Mieliśmy w planach pranie dreadów TŻeta, ale wstaliśmy jeszcze później niż zwykle (durne popychanie czasu;/), spożyliśmy śniadanko, zaliczyliśmy trzy odcinki Grimma i jakoś się późno zrobiło i się rozeszło po kościach, więc zamulamy sobie niedzielnie. Za oknem wieje i zimno jakoś, odpust czy jakowyś festyn pod św. Florianem, Indianie na fujarkach pitulają. Leniwie jest;]

Edit/ Zamuliło mnie strasznie, bo zapomniałam napisać to, co napisać miałam: pierwszy sukces w mojej rodzinie - babka zimą przygarnęła kotkę (to już jest dziwne, że w niej jakieś współczucie się odezwało), a wczoraj owa kicia została wysterylizowana 8O Mama z nią pogadała i babcia się zgodziła, jestem w szoku, bo to jest osoba, która właściwie z niczym i nikim się nie zgadza. Ponoć kotka jest wielka (ma rok) - 5kg waży, i ma strasznie dziwne umaszczenie - rudy podszerstek z wierzchu czarna i do tego pręgowana. No i zanosi się na to, że kotka jednak będzie szukać sobie domu, bo ponoć babka sobie nie radzi :roll:

Miłej niedzieli:)
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Nie mar 25, 2012 15:14 Re: Pakt Czarownic XXXI

Ja też Grimma oglądam! :ok: Jestem serialomaniaczką,ale już się serie pokończyły,następne będą dopiero jesienią.
Dla cierpiących na bezsenność(bo nie jestem bezrobotna :? ),polecam:
"Cięższe:"The Killing.
Zombie:The Walking Dead.
Źli chłopcy i narkotyki:Justified,Sons of Anarchy.
Trochę bajki w ... :Grimm,Once Upon A Time.
On strzela,ona bada,albo na odwrót: Bones,Castle.
On myśli,ona łapie:Mentalista,Lie to Me.
reszta w telewizji :ryk:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Nie mar 25, 2012 15:39 Re: Pakt Czarownic XXXI

the killing się chyba skończyło, co? oglądam na alekino i w środę nie było kolejnych odcinków..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie mar 25, 2012 15:41 Re: Pakt Czarownic XXXI

Lie to me anulowali :evil: Niewybaczalne.
Resztę z wymienionych już obejrzeliśmy lub jesteśmy na bieżąco. To jest okropne, że te sezony tak szybko się kończą i trzeba czekać pół roku na następny, grr.
A Bones to już by mogła urodzić to dziecko i wrócić na plan. Kiedyś kobiety szły w pole na drugi dzień po porodzie, no. Nic litości dla widzów ;)

A tak nawiasem, to będę miała robotę w Kaliszu w tym sezonie. Są tam czarownice? Żebym wiedziała, komu kota podrzucić, jak się przypałęta pod rusztowanie :twisted:
ObrazekObrazek

Hikiko

Post » Nie mar 25, 2012 16:28 Re: Pakt Czarownic XXXI

Lie to Me -u mnie jest,ale na razie koniec serii.Tzn.3 sezon i dalej nic :( Kiling też.
http://zalukaj.tv/kategoria-serialu/524 ... e_sezon_3/

mamaja4

Post » Nie mar 25, 2012 19:09 Re: Pakt Czarownic XXXI

Wiki pisze: Lie to Me was cancelled by Fox on May 10, 2011. Padalce;/

Dzisiaj dostałam na obiad żur (modyfikowany, bo ja wege jestem) i nie potrafię zrozumieć, co niektórzy widzą w tej pseudo zupie. Moją ratowały warzywa całe szczęście:)
ObrazekObrazek

Hikiko

Post » Nie mar 25, 2012 19:27 Re: Pakt Czarownic XXXI

Hikiko pisze:Wiki pisze: Lie to Me was cancelled by Fox on May 10, 2011. Padalce;/

Padalce.Moim zdaniem był lepszy ,niż Mentalista.Muszę rodzicom powiedzieć,zeby nie nastawiali sie na dalsze odcinki.Bones też sezon 6 na siłę,7,z ciężarną kluchowata,teraz przestój-nie służy oglądalności.Zapomniałam o Dexterze-dziwnie,bardzo dziwnie zakończyli ten (słaby,ale zaskakujący)sezon :(

Przepraszam za nadużycie "sezon",ale w tych gadkach o serialach po prostu pasuje :oops:

mamaja4

Post » Nie mar 25, 2012 20:19 Re: Pakt Czarownic XXXI

Hikiko pisze:Wiki pisze: Lie to Me was cancelled by Fox on May 10, 2011. Padalce;/

Dzisiaj dostałam na obiad żur (modyfikowany, bo ja wege jestem) i nie potrafię zrozumieć, co niektórzy widzą w tej pseudo zupie. Moją ratowały warzywa całe szczęście:)

Nie jestem jedyną, która nie lubi żuru? 8O :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie mar 25, 2012 20:30 Re: Pakt Czarownic XXXI

W sumie to te wiosenne sezony, (a może zeszłoroczne jesienne, nie wiem, bo oglądamy w "sezonie wegetatywnym, czyli zimą po robotach) były takie jakieś nieszczególne. Za każdym razem, gdy puszczamy aktualnego Hause'a zastanawiam się, dlaczego to jeszcze oglądamy, chyba siła przyzwyczajenia albo głupia nadzieja, że scenarzysta się podciągnie. Zresztą to już ostatni sezon, więc się przemęczymy. Kluchowata Bones całe szczęście ma fajną ekipę i oni trochę ratują serial w tym sezonie, ale nie mogę odżałować, że Zack nie wrócił (King of the lab! :ok: ) Ech, "gdzież są niegdysiejsze śniegi?"...

Kurde, chyba muszę założyć wątek moim tymczaskom. Tylko kto będzie go prowadził, skoro moja aktywność jest, delikatnie mówiąc, średnia;]
ObrazekObrazek

Hikiko

Post » Nie mar 25, 2012 20:37 Re: Pakt Czarownic XXXI

Eeee żuru nie tknęłam póki mnie małż 1,5 roku temu ubłagał i na Wielkanoc zrobiłam...z paczki made in Knorr...na wywarze warzywnym to było,dodałam jak pisało - kilka ząbków czosnku i i biała kiełbaska w tym sporo pływała a i podsmażony boczek zarzuciłam taki chudy i jak nalałam na talerze to dałam do każdego talerza połówki jajka...I normalnie mi posmakowało! A mój tata to normalnie się nad tym żurkiem tak rozpływa, jaki to ja bosski nie robię..jakby zobaaczył, ze to proszkowy....Ale cicho sza :!: 8)

i normalnie łeb mi dziś pęka w szwach, jutro z rana pobudka i już widzę swe oczy jak u zombie... :?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie mar 25, 2012 21:05 Re: Pakt Czarownic XXXI

Może cała tajemnica żuru polega na tych wkładkach mięsnych. Ja miałam w ramach zamiennika wędzoną parówkę sojową, co, jak przypuszczam, jest profanacją żuru;]

No i po niedzieli... Jeszcze się szarpnę na ostatni wysiłek: tłumaczę seryjkę anime o okrągłym rudym kocie :mrgreen:
ObrazekObrazek

Hikiko

[poprzednia][następna]