BAZARECZEK Wiktora [*]..OGROMNA PRZECENA i zawieszenie !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob mar 24, 2012 21:22 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

świrki fimo :ok: :ok: :ok:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Sob mar 24, 2012 21:30 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

wcale nie będę mówic że mąż mnie udusi....
ba, nawet am tu wlazł wcześniej i oglądał...... i mu sie strasznie podobało wszystko....
i powiedział: "bierz co chcesz..."
no to co ja bedę czekać aż zmieni zdanie....
i poproszę 12 w kolorze niebieskim i 17 zieloną :)

a ta branzoletka spod 7 to jaka ma długość?
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob mar 24, 2012 21:47 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Małgosiu, dlaczego wstawiasz takie piękne rzeczy kiedy ja bez kasy? :cry:
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Sob mar 24, 2012 21:48 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Aniu prawda że sliczności......
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob mar 24, 2012 21:54 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

ilgatto pisze:Małgosiu, dlaczego wstawiasz takie piękne rzeczy kiedy ja bez kasy? :cry:

A co byś chciała, Anusia? :D
To Ci prezenta zrobię!
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob mar 24, 2012 22:02 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

a mnie to nie odpowie... :cry:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob mar 24, 2012 22:03 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

johaśka pisze:wcale nie będę mówic że mąż mnie udusi....
ba, nawet am tu wlazł wcześniej i oglądał...... i mu sie strasznie podobało wszystko....
i powiedział: "bierz co chcesz..."
no to co ja bedę czekać aż zmieni zdanie....
i poproszę 12 w kolorze niebieskim i 17 zieloną :)

a ta branzoletka spod 7 to jaka ma długość?

Asia, przeoczyłam :oops: .
Już szybciutko zaznaczam, i dziękuje bardzo :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob mar 24, 2012 22:05 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

nie dziękuj tylko mi powiedz ile ma ta branzoletka.... bardzo długa?
aaa i bede miała zamówienie specjalne chyba..... ale to ci napisze na spokojnie bo póki co GG przestało ze mną gadać
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob mar 24, 2012 22:08 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

Asia, no kiedy nie wiem :oops: .
Centymetr gdzieś zadziałam...
No taka jest na normalny nadgarstek...a wogóle jak zawitasz to sobie zmierzysz i tyle. :ok:

vip

Post » Sob mar 24, 2012 22:12 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

normalny.... ja chyba nie mam normalnego b gdzieś ostatnio doczytalam ze jak się łapie bez problemów palcem środkowym i kciukiem reke w nadgarstku to się ma....chude ręce 8O
w szoku jestem bo zdjęcia mówią mi co innego.....
ale oki, pprzymięrze i bedzie gitarra :)
ooo moze nawet jutro B pogonię koło południa albo w poniedziałek jak bedziemy z przychodni jechać ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob mar 24, 2012 22:15 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

johaśka pisze:normalny.... ja chyba nie mam normalnego b gdzieś ostatnio doczytalam ze jak się łapie bez problemów palcem środkowym i kciukiem reke w nadgarstku to się ma....chude ręce 8O
w szoku jestem bo zdjęcia mówią mi co innego.....
ale oki, pprzymięrze i bedzie gitarra :)
ooo moze nawet jutro B pogonię koło południa albo w poniedziałek jak bedziemy z przychodni jechać ;)

Asiul, to może w poniedziałek, bo jutro to się może na giełdę wybiorę, a zaraz z giełdy do bezdomniaków pojadę.
W niedzielę to się staram wcześniej jeździć, no bo wiadomo, też chcę ten obiad zjeść na spokojnie, i trochę z dziewczynami posiedzieć....

vip

Post » Sob mar 24, 2012 22:18 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

spoko ;) będę dzwonić....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob mar 24, 2012 22:39 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

vip0 pisze:
ilgatto pisze:Małgosiu, dlaczego wstawiasz takie piękne rzeczy kiedy ja bez kasy? :cry:

To Ci prezenta zrobię!

Małgosiu, będę okropna.........i poczekam do lipca :mrgreen:
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Sob mar 24, 2012 22:40 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

ilgatto pisze:
vip0 pisze:

To Ci prezenta zrobię!

Małgosiu, będę okropna.........i poczekam do lipca :mrgreen:

:ryk:

vip

Post » Nie mar 25, 2012 6:17 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...zbieramy na święta...

dla mnie naszyjnik nr 3 :1luvu:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

[poprzednia][następna]