Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 24, 2012 19:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Ania, Michasia jest niedużym kundelkiem, tylko włosów ma sporo, spokojnie można dwa psy obdzielić :D .

Mario, a który jeszcze jajeczny? 8O

Asia, no jak to opuchlizna, przeciez żre toto za całą trójke pozostałych :evil: .
Jakby Michalina sobie pozwoliła, to jej tez z miski pewnie by wyporządził :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob mar 24, 2012 19:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:Ania, Michasia jest niedużym kundelkiem, tylko włosów ma sporo, spokojnie można dwa psy obdzielić :D .

Asia, no jak to opuchlizna, przeciez żre toto za całą trójke pozostałych :evil: .
Jakby Michalina sobie pozwoliła, to jej tez z miski pewnie by wyporządził :evil: .

jajeczny jest mąż wymigał się przed wetem :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Sob mar 24, 2012 19:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosia no to tez dlatego głodowa.....
jakby Michaśce pożarł to by nie miał opuchlizny ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob mar 24, 2012 20:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Niestety, Michalina nie pała żądzą pożarcia moich kotów, o ile nie wpierniczją nosów do jej miski :D .
Wtedy w istnego potwora sie przemienia :D .
Na szczęście koty o tym doskonale wiedzą.
Wystarczy ostrzegawczy pomruk, i momentalnie sie dematerializują :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob mar 24, 2012 20:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ruda32 pisze:
vip0 pisze:Ania, Michasia jest niedużym kundelkiem, tylko włosów ma sporo, spokojnie można dwa psy obdzielić :D .

jajeczny jest mąż wymigał się przed wetem :ryk: :ryk: :ryk:

dokładnie :mrgreen: ale jak mi będzie chorował, to się doczeka. Może wet się nie połapie :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob mar 24, 2012 20:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No dobra, woda nagrzana, to lecę :ok: .
Ale kompa nie wyłączam, to sobie piszcie, potem doczytam.
Lidka juz poleciała na wanienne igraszki :mrgreen: .

vip

Post » Sob mar 24, 2012 20:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:dokładnie :mrgreen: ale jak mi będzie chorował, to się doczeka. Może wet się nie połapie :roll:

matuluuuu :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob mar 24, 2012 20:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Właśnie widzę, że na wszystkich wątkach się kąpią. Znaczy wiosna :mrgreen:

Gosia, ty się nie kąp za długo. Wątek ci się dzisiaj skończy :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob mar 24, 2012 20:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:Właśnie widzę, że na wszystkich wątkach się kąpią. Znaczy wiosna :mrgreen:

A gdzie tam, dopiero 98 strona :D .

vip

Post » Sob mar 24, 2012 20:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
kamari pisze:Właśnie widzę, że na wszystkich wątkach się kąpią. Znaczy wiosna :mrgreen:

A gdzie tam, dopiero 98 strona :D .

Chcesz się założyć? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob mar 24, 2012 20:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Ja sie liżę :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob mar 24, 2012 20:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Mario, ja się nie zakładam, bo nie mam szczęścia ani w grach, ani w miłości :mrgreen: .

Patrycja- :ryk: :ryk: :ryk:

vip

Post » Sob mar 24, 2012 20:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Teraz to juz naprawde lecę :mrgreen: .

vip

Post » Sob mar 24, 2012 20:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

tylko na druty uważaj......

a serio to poleciałam na szybki prysznic, wracam z myślą ze tu już dawno setka pękła a tu co...? pusto 8O
to sobie manicure robię....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob mar 24, 2012 20:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

A to jakiś konkurs na najszybszą setkę mamy...?
Tyż se manicure robię.
Nawet do niezłej wprawy w malowaniu tych białych kresek doszłam. :D

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

[poprzednia][następna]