Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.d.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 24, 2012 9:22 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

hmmm...a koty zostaną w domu :evil:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Sob mar 24, 2012 9:22 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

U mnie też zwykle porządek jest przez godzinę po sprzątaniu...moje zwierzaki potrafią skutecznie unicestwić porządek w mgnieniu oka :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob mar 24, 2012 9:24 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

dinzoo pisze:hmmm...a koty zostaną w domu :evil:

no a jak
jak mam je zabra cna dzialke rownie dobrze moge wykopac je za drzwi
Jak Garfa mialam na smyczy w wakacje w domku w lesie to ta mala zaraza Filip ciagle go odpinal a ja gonilam, na szczescie wtedy jakos zamiast uciekac od razu to sie sploszlyl krzykiem i stal nieruchomy, ale najgorzej jak na drzewie byl, jakby mi nawial na te sosne to nie wiem kto by go sciagal.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob mar 24, 2012 10:03 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Miłej soboty :P

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob mar 24, 2012 10:04 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

lidka02 pisze:Miłej soboty :P

a dziękuje i wzajemnie
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob mar 24, 2012 12:40 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Cześć Karolka! To musiało wyglądać jak goniłaś Garfa :mrgreen: Ale nie zazdroszczę! Razem z mamą kilka dni temu Nelę goniłyśmy o 22 po ogródku z latarką oczywiście! A ta cwaniara przemieszczała się z prędkością światła :evil: W końcu weszła do szopy i jakoś dało radę :) Co do okien to nie myj, jak znów ma na nich być jogurt to ni ma sensu :mrgreen:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Sob mar 24, 2012 13:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Czemu przeszkadzasz Garfikowi w zabawie?? :twisted: :mrgreen:

Miłego weekendziku!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob mar 24, 2012 15:43 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Hej hej popołudniową porą 8)

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob mar 24, 2012 16:51 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Cześć Karola miłego wypoczynku życzę.
Nie mam siły na gify bo od 4 rana nie śpię i tylko poodwiedzam wątki i idę spać.Ależ zła jesteś na kocury :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob mar 24, 2012 17:05 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

joszko89 pisze:Cześć Karolka! To musiało wyglądać jak goniłaś Garfa :mrgreen: Ale nie zazdroszczę! Razem z mamą kilka dni temu Nelę goniłyśmy o 22 po ogródku z latarką oczywiście! A ta cwaniara przemieszczała się z prędkością światła :evil: W końcu weszła do szopy i jakoś dało radę :) Co do okien to nie myj, jak znów ma na nich być jogurt to ni ma sensu :mrgreen:

dzis zaraze 3 razy po klatce goniłam
2 razy mama jak wypuscila a jak wrocilam z dzialki to znow mi chcial uciec, na nodez docisnelam torba i tak go wwsunelam do domu hehe
a wtedy dobrze ze sie nie sploszyl i uciekal tylko zdarzylam go dorwac bo jakby mi poszedl w łas to po kocie

Karolek(ona)

Post » Sob mar 24, 2012 17:06 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kalair pisze:Czemu przeszkadzasz Garfikowi w zabawie?? :twisted: :mrgreen:

Miłego weekendziku!

w jakiej znowu zabawie?
co ty cudujesz
bry

Karolek(ona)

Post » Sob mar 24, 2012 17:06 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

bubor pisze:Hej hej popołudniową porą 8)

Obrazek

jest moje słoneczlo :1luvu:

Karolek(ona)

Post » Sob mar 24, 2012 17:09 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

vailet pisze:Cześć Karola miłego wypoczynku życzę.
Nie mam siły na gify bo od 4 rana nie śpię i tylko poodwiedzam wątki i idę spać.Ależ zła jesteś na kocury :mrgreen:

co ty wymyłsasz ,jaka zła?
ja tylko napisałam co w wakacje było jak Filip garfa mi ze smyczy spuszczał i jak byłam wtedy zła to na pewno nie na kota.
a ja myślisz że sie wyspałam - znów mi sie takie debilizmy śniły, że nawet to si ena film nie nadaje, chyba że fantazy
w środku miasta spada awionetka, staje w płomieniach a pilot wychodzi i mówi, że mu sie zakopciło ubranie
potem jak zasnełam to w wierzowiec cos walneło i też zero ofiar, lajcikowo strażacy wyproweadzali ludzi, jakis dzieciak pwoiedział, że bez najek nie idzie i butów szukał
piętro niżej jakies orgie
musze przestać oglądać głupie filmy :evil:

Karolek(ona)

Post » Sob mar 24, 2012 17:30 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karola mi dziś nic się nie zdążyło przyśnić,a szkoda.Filmy potrafią namieszać we śnie :mrgreen: mi też takie dziwne rzeczy się śnią że aż nie wierzę 8O
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob mar 24, 2012 18:00 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

a ja czytam "sklepik z marzeniami" Stevena Kinga i potem mi się śnią morderstwa

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

[poprzednia][następna]