Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 24, 2012 10:55 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Dzięki Sara, będę pamiętać :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob mar 24, 2012 11:33 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Kochani zapraszamy na bazarek :kotek:

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=140412

wsparcie nam teraz bardzo potrzebne :catmilk:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Sob mar 24, 2012 12:11 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

skarbonka pisze:Kochani zapraszamy na bazarek :kotek:

Żebym to ja dziurki w uszach miała... Bursztynowo-srebrne kolczyki bardzo mi sie spodobały...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob mar 24, 2012 21:58 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Wróciłam dziś dużo wcześniej.Żle sie z tym czuje, ale musiałam nakarmić koty w biegu....po to aby nie zauważyły do końca jak skromny i mały posiłek dzisiaj dostały.

Nie nagrzałam tez kotom w altance.Weszłam, dałam co miałam aby nie patrzeć jak szybko to zjedzą.Miałam nadzieję odejsć stamtad w miarę szybko....ale jak na złość zacięła mi się kłódka od furtki i za moment były przy mnie.Mam problem z ta kłódką od kilku dni i bedę zmuszona ja zmienic bo zadne smarowania nie pomagaja.

Wszystkie środki jakie dziś udało mi sie zdobyć na zakupy dla stada to byla kwota 40 zł.20 zł z wczorajszego dnia plus 20 które uzyskałam od sasiadki za sprzedaż jej dwóch par kolczykow.Nie bez trudu zreszta sie to obylo, bo bardzo narzekała na brak pieniędzy.

W zaprzyjażnionym sklepie miesnym udało mi sie zdobyc na kreskę 10 kg korpusów.Za 40 zł które miałam kupilam makaron i suche.Udało mi sie tez wyzebrac w sklepie zwierzecym 2 kg suchego i 4 puszki Felixa.wiecej nie mam co prosić bo juz mam tam co nie co zapisane.

Zeby ratować jutrzejszy dzień próbowałam zastawić telefon w Lombardzie.Zaproponowano mi jednak tak śmieszna kwote ze uznałam ze gra nie jest warta swieczki.Dodatkowo pan byl strasznie nieprzyjemny bo miał jakieś wątpliwosci co do tego telefonu a ja ten telefon bardzo lubie .W dodatku dostałam go od Ani w prezencie.Wkurzył mnie jak nic.

No i teraz do sedna.

Nie mam nic na jutro.Kompletnie nic.Zero totalne.Koty musza dostac posilek bo dzisiaj choć dostały wszystkie to dostały bardzo mało i marnej jakosci.

Prosze aby Ktoś Kto ma i moze pożyczył mi 100 zł na przetrwanie jutrzejszego dnia.Na to abym miała z czym iść do kotów.Problem polega na tym ze musi byc to jedynie Osoba która ma konto w Banku PKO BP.Wtedy transfer pieniędzy trwa 15 minut niezależnie od dnia tygodnia.W poniedziałek spłynie do mnie kilka wplat bazarkowych.Ale do tego czasu musze zabezpieczyc stado w kolejny posiłek.Bardzo bardzo prosze o Pomoc.Przeleję pieniażki od razu w poniedziałek i oddam.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob mar 24, 2012 22:02 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Czy ktoś może jest zorientowany ile czasu na wygrana z Krakvetu czekali poprzedni Laureaci?

iza71koty

Post » Sob mar 24, 2012 22:04 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

-=sara=- pisze:Ja mogę pomóc w bazarku - najbliższy tydzień mam w miarę wolny.

Dziękuje Kochana. :D :1luvu:

iza71koty

Post » Sob mar 24, 2012 22:05 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

skarbonka pisze:Kochani zapraszamy na bazarek :kotek:

Gorąco zapraszam na Bazarek.Pomoc Bardzo Potrzebna.

iza71koty

Post » Nie mar 25, 2012 1:08 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Kochani.Czy Ktoś może mi pomóc?Nie mam żadnej alternatywy tutaj na miejscu.Tych co znam to nie maja, a ci co maja mówią mi"zostaw koty".Potrzebuję pożyczyć dosłownie na 1 dzień.Jeśli nie zdobęde tych środków ponad setka kotów nie dostanie jutro nic do jedzenia.Bardzo proszę jeśli Ktoś może......

iza71koty

Post » Nie mar 25, 2012 7:26 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Ja mam w millennium konto :(
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie mar 25, 2012 9:22 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Właśnie zrobiłam zakupy na bazarku Skarbonki. Zaraz wpłacę Ci pieniądze za zakupy (mam konto w pkobp) :)

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Nie mar 25, 2012 10:10 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Trafiłam tutaj z bazarku...
Chciałam wyrazić mój ogromny szacunek dla Ciebie, iza71koty 8O
To jest niesamowite co robisz... Nie zdążyłam przeczytać jeszcze całego wątku ale na pewno to zrobię...
Naprawdę, moje oczy są 8O i nie potrafią powrócić do normalnych rozmiarów 8O

Niestety jak wiesz z bazarku mam konto w ING więc nie jestem w stanie nic pożyczyć "na dziś"
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie mar 25, 2012 10:44 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

agiag pisze:Właśnie zrobiłam zakupy na bazarku Skarbonki. Zaraz wpłacę Ci pieniądze za zakupy (mam konto w pkobp) :)

Boże Aguś :1luvu: dziękuję Ci :1luvu: :1luvu: :1luvu: nawet nie wiesz jak bardzo.....Ile to dzisiaj dla mnie znaczy....

Zawsze pojawiasz się kiedy jest żle. :roll: Dzisiaj było żle, bardzo żle......juz dawno tak nie było. :( Dziękuję Ci za to z Całego Serca Kochana. :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:

Wpłata jest juz na koncie. :1luvu: Zaraz pójde po zakupy dla kotków.Nie beda dzisiaj głodne. :D To najwazniejsze. :D

Próbowałam rano załatwić w jednym miejscu.Wiecej tam już nie pojde.Nie udało mi sie i czuję niesmak..... :| Bałam sie tutaj zajrzeć. :roll:

Właściwie to straciłam wczoraj nadzieję.Zastanawiałam sie jak przetrwam dzisiejszy dzień ,bo najchetniej zapadłabym sie pod ziemie. :roll: :| Problem stanowia jednak koty, które kiedy nie przyjde o danej porze, zaczynaja sie niepokoic,wychodzic, szukać mnie.To moze sie okazac dla nich niebezpieczne.Iść i im powiedzieć ze nic nie mam.....nie umiałabym. :(

iza71koty

Post » Nie mar 25, 2012 10:45 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

iza71koty pisze:
agiag pisze:Właśnie zrobiłam zakupy na bazarku Skarbonki. Zaraz wpłacę Ci pieniądze za zakupy (mam konto w pkobp) :)

Boże Aguś :1luvu: dziękuję Ci :1luvu: :1luvu: :1luvu: nawet nie wiesz jak bardzo.....Ile to dzisiaj dla mnie znaczy....

Zawsze pojawiasz się kiedy jest żle. :roll: Dzisiaj było żle, bardzo żle......juz dawno tak nie było. :( Dziękuję Ci za to z Całego Serca Kochana. :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:

Wpłata jest juz na koncie. :1luvu: Zaraz pójde po zakupy dla kotków.Nie beda dzisiaj głodne. :D To najwazniejsze. :D

Próbowałam rano załatwić w jednym miejscu.Wiecej tam już nie pojde.Nie udało mi sie i czuję niesmak..... :| Bałam sie tutaj zajrzeć. :roll:

Właściwie to straciłam wczoraj nadzieję.Zastanawiałam sie jak przetrwam dzisiejszy dzień ,bo najchetniej zapadłabym sie pod ziemie. :roll: :| Problem stanowia jednak koty, które kiedy nie przyjde o danej porze, zaczynaja sie niepokoic,wychodzic, szukać mnie.To moze sie okazac dla nich niebezpieczne.Iść i im powiedzieć ze nic nie mam.....nie umiałabym. :(

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Nie mar 25, 2012 10:49 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

caldien pisze:Trafiłam tutaj z bazarku...
Chciałam wyrazić mój ogromny szacunek dla Ciebie, iza71koty 8O
To jest niesamowite co robisz... Nie zdążyłam przeczytać jeszcze całego wątku ale na pewno to zrobię...
Naprawdę, moje oczy są 8O i nie potrafią powrócić do normalnych rozmiarów 8O

Niestety jak wiesz z bazarku mam konto w ING więc nie jestem w stanie nic pożyczyć "na dziś"

Witamy Kochana. :D Cieszę się że zajrzałaś,czytasz.Wspaniale. :D Twoja :1luvu: :D wplata bazarkowa będzie ratować jutrzejsza sytuację. :D

Najgorsze jest to ze jeszcze tydzień przed nami.Obiecane Wsparcie dostane od Męża dopiero 1 i tutaj sie bardzo niemile zaskoczyłam :roll: :| bo....1 to niedziela. Zatem przelew wyjdzie pewnie dopiero 2 a dopiero 3 będzie na koncie. :| Moge tylko liczyć na to ze jeszcze cos moze uda nam sie sprzedać. :roll:No i nadal nic nie wiem jak z ta Pomocą z Krakvetu będzie :roll:

iza71koty

Post » Nie mar 25, 2012 11:06 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Dziewczyny z Kociej Skarbonki pisały ze w miarę szyko dostaly Pomoc kiedy wygrały w Krakvecie.Kiedy ja wygrałam 4 lata temu nie było mnie wtedy na Forum.Ktoś inny prowadzil mój wątek.Co prawda nie pamietam dokladnie ile to wtedy trwało bo zbiegło sie to nieszczesliwie ze smiercią mojej Mamy :( ale wydaje mi sie, ze to juz chyba pora :roll: .....Zeby chociaz troszke wysłali to juz byłoby coś....... :roll:

iza71koty

[poprzednia][następna]