Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 24, 2012 8:57 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Fasolko :1luvu: Duża popytała Twoją Duża i zamontowała Feliway poprawnie. Ja sobie biegam na dworze codziennie i wtedy czarne Zuo może chodzić po domu. Duża mówi, że jest bardziej miziasty niż ja, no, nie zauważyłem. Cz Z nawet nie bije już Gustownego i Gustowny trochę się wyluzował.
Własnie szykujemy się na spacerki, Gustowny z psijaciółmi, a ja na obchód. Jakieś nowe koty pojawiły się na dzielni idę pokazać im kto tu rządzi, no.
Pozdro Badylku z Mrokiem i Pozdro QQ

TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob mar 24, 2012 11:18 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Miauuufff TygRyniu :1luvu:
wiesz, Florka miała dziś robione takie badanie usg. Biedna.
Ale duża mówi, że dobrze jest.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob mar 24, 2012 11:31 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Jo Rych, Tyg-Rych! Jesteś, jak grejt 8)
Czyli jak, feliway działa u Was na Czarnego? Trochę lepiej Ciebie traktuje?
Mam nadzieję, że dajesz radę mimo Zua trzmać fason na dzielni 8)
Badyl jołhoł
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Sob mar 24, 2012 17:33 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Czarne Zuo było u weta na wlewkach i na odrobaczaniu i dostał antybiotyk bo od jakiegoś czasu robi qpala z krwią. Duża bardzo się martwiła ale antybiotyk ma zadziałać. No.
Fasolko głosowałem na Cię, bo jakże by inaczej skoro tyś miłość moja :1luvu:
Badylku Duża odpisze Twojej Dużej jutro bo dziś no wprowadza się w stan nieważkości, czy jakoś tak. I na Mroka też głosowaliśmy :)
Pozdro

TygRyś
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Sob mar 24, 2012 23:08 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:Czarne Zuo było u weta na wlewkach i na odrobaczaniu i dostał antybiotyk bo od jakiegoś czasu robi qpala z krwią. Duża bardzo się martwiła ale antybiotyk ma zadziałać. No.
Fasolko głosowałem na Cię, bo jakże by inaczej skoro tyś miłość moja :1luvu:
Badylku Duża odpisze Twojej Dużej jutro bo dziś no wprowadza się w stan nieważkości, czy jakoś tak. I na Mroka też głosowaliśmy :)
Pozdro

TygRyś

TygRysiu :oops: :oops: :oops: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie mar 25, 2012 10:18 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Duża mówi, że się nie pali, jeżeli stan nieważkości trwa do dzisiaj, to spokojnie poczekamy do jutra czy kiedy-tam-się-on-skończy :D
Badylek

Dziękuję :oops:
Mroczek ze wstydu schowany pod łóżkiem
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Nie mar 25, 2012 11:21 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Po co ja mam ścielić łóżko? Po co zmieniać pościel? Zacznę spać na podłodze, efekt będzie ten sam :evil:
Duża

Obrazek
Obrazek

urwiniu

Post » Nie mar 25, 2012 11:24 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:Po co ja mam ścielić łóżko? Po co zmieniać pościel? Zacznę spać na podłodze, efekt będzie ten sam :evil:
Duża

Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk:
Piękny widok :1luvu: :1luvu: :1luvu:
U mnie tylko 2 koty śpią w łóżku :roll:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie mar 25, 2012 11:28 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

:D Korzystają jak mogą :D
Najbardziej podoba mi się to puste legowisko po prawej - zostawione dla Dużej,gdyby też chciała sobie odpocząć :mrgreen: :lol:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Nie mar 25, 2012 12:04 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Ale przecież najlepsze miejsce zostawili dla Dużej. Na samym środku, mięciutko i będą z obu stron dogrzewać :D

Annathea

Od: Pon mar 12, 2012 14:31

Post » Nie mar 25, 2012 12:25 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

A, że zwinięta na tym środku w kuleczkę .... :mrgreen:

Tu Ryszard
TygRychu- to ja niezmiennie i wciąż będę trzymał łapki żeby Czarne Zuo było spokojniejsze (jeszcze). I, żeby jednakowoż poprawił mu się ten qpal. Ja też niedawno byłem niesiony do vetki bo się zbuntowałem i nie chciałem sikać. Taki protest zrobiłem za to, że Dużej ostatnio nie ma długo w domu i zostawia mnie samego z tamtą jej Dużą co mnie nie lubi. Ale mnie postraszyli, że jak nie zacznę sikać to będzie mi antydepresanty wciskać 8O :evil: . No to teraz już sikam. I jeszcze Ci powiem, że dostałem fajne zabawki - takie kółko z piłeczką w środku i światełko- rybkę co ucieka po ścianach i po podłodze i nie ma mocnych- musisz gonić :mrgreen: :D . No, na urodziny dostałem... Pozdrawiam i Ciebie i Blondyna i Czarne Zuo :piwa: . I Dużą też.

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie mar 25, 2012 12:39 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRyniu, nie wiem, co się Duża czepia, przecież zostawiliście trochę miejsca.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie mar 25, 2012 17:16 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

No widzisz Fasolko czepia się da Duża bo podobno musiałaby jak mumia nieruchomo leżec a tego nie lubi. My tez nie lubimy jak sie kręci na łózko ale nas nikt o to nie zapyta,no.
Ryszard ja Cię bardzo przepraszam ziom, żem ja nie wiedział o twych urodzinach, Duża nic nie powiedziała, goopia. Ja Ci STOOOO LAT życzę pełnych myszy, ptaszków, much, pajaków i innych atrakcji,no. I Ty sikaj ja Cie proszę, bo tem Lump Czarne Zuo też jakiś syrop musi jesc i wcale ładnie on nie pachnie, sprawdzałem i do bani mówię Ci...
Pozdro Koty idziem z Gustownym spać :D

TygRych

Na psim posłaniu chyba najwygodniej by było spać.
Duża
Obrazek

urwiniu

[poprzednia][następna]