Rysieńku, to jeszcze ja Ciebie ucałuję urodzinowo Życzę Ci dużo zdrówka i żaby Twoja Duża miała dla Ciebie więcej czasu W końcu kto tu jest dla kogo... Kot dla Pańci i Pańcia dla kota...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Rysienku Yupi, yupi ! Skonczyles roczek wiec czterema lapkami wchodzisz juz w wiek dorosly - miejmy nadzieje nie powazny bo my chcemy dalej podziwiac Twoje wybryki ! Wszystkiego najlepszego, gòre buziaczkòw i mrauu mrauu kochany rudzielcu Luna & Minusz
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. " Leonardo da Vinci
Teraz ja dziękuję wszystkim za życzenia dla Rychosława Dostał dodatkową porcję smakołyków no i swoje zabawki urodzinowe już 2 dni temu . Jutro więcej napiszę bo teraz idę zająć się moim dorosłym już kociontkiem
Rysieńku, spóźnione, ale szczere życzonka urodzinowe od cioci Vip i kumpli w Vipkowa .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Kochany Rysienku spoznione ale najlepsze zyczenia Z Okazji Pierwszych Urodzin Przesylamy mase Buziaczkow i Miziaczkow Ciotka Marysienka z Chili,Chicko i Maja.
Tak to bywa ,jak w wątki się wlatuje w locie Spóźnione Wszystkiego Najlepsiejeszego dla Cię Rysiaczku buziaków pełno ,zdróweczka i co sobie w tym pieknym kocim łebku wymarzysz,niech CI się spełni Podpisane : ród Myszolandii