DOBRY I SOLIDNY DRAPAK

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt mar 23, 2012 22:26 Re: DOBRY I SOLIDNY DRAPAK

a myślicie że da się go przykręcić do ściany jeszcze jedną półką na samej górze, która może być domontowana do drapaka i ściany? bo wszędzie mam skośne ściany a to jedyny taki drapak jaki znalazlam i to w dodatku solidny
Obrazek
'When I'm 80 years old and sitting in my rocking chair, I'll be reading Harry Potter. And my family will say to me: "After all this time?" And I will say: "Always."' - Alan Rickman

Gourmet

Od: Pt maja 06, 2011 17:52

Post » Pt mar 23, 2012 22:30 Re: DOBRY I SOLIDNY DRAPAK

Gourmet pisze:a myślicie że da się go przykręcić do ściany jeszcze jedną półką na samej górze, która może być domontowana do drapaka i ściany? bo wszędzie mam skośne ściany a to jedyny taki drapak jaki znalazlam i to w dodatku solidny

Można domontować deskę/półkę (jeżeli zamówisz dodatkową półkę) do najwyższej półki. Ale drapak będzie stabilny dzięki rozporowemu mocowaniu na samej górze. Nie trzeba go do niczego przykręcać. Jeżeli mieszkasz niedaleko, zapraszam do obejrzenia i konsultacji.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw mar 29, 2012 17:46 Re: DOBRY I SOLIDNY DRAPAK

vega013 pisze:Ale drapak będzie stabilny dzięki rozporowemu mocowaniu na samej górze. Nie trzeba go do niczego przykręcać.

No tak tylko, że jak już wcześniej pisałam w tym pokoju są same skośne ściany i nie ma o co drapaka rozeprzeć :(
Mogłabym wziąć zwykły drapak nierozporowy, ale to jedyny taki drapak, który jest odpowiedni, podobno stabilny i cenę ma przyzwoitą
Obrazek
'When I'm 80 years old and sitting in my rocking chair, I'll be reading Harry Potter. And my family will say to me: "After all this time?" And I will say: "Always."' - Alan Rickman

Gourmet

Od: Pt maja 06, 2011 17:52

[poprzednia]