krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:Aniu Możesz![]()
Dzięki Krynia! Znaczytsia od kwietnia nie ma trójcy nieświętejA do kiedy właściwie?
do wykopków) cuś koło jesieni
No to wreszcie odpoczniemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:Aniu Możesz![]()
Dzięki Krynia! Znaczytsia od kwietnia nie ma trójcy nieświętejA do kiedy właściwie?
do wykopków) cuś koło jesieni
krynia08 pisze:Twojąu mnie pod Dębem
jimmy_lodolamacz pisze:A czemu moja składka marcowa nie jest składką marcową?Tylko inną...źle zatytułowałem przelew? I tam na księgowość za cały rok 12zł było
krynia08 pisze:jimmy_lodolamacz pisze:A czemu moja składka marcowa nie jest składką marcową?Tylko inną...źle zatytułowałem przelew? I tam na księgowość za cały rok 12zł było
Ja Dyrce mowilam ze 12 jesta ze szczęcia zobaczyła tyle szmalu. to pomyliła się
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:jimmy_lodolamacz pisze:A czemu moja składka marcowa nie jest składką marcową?Tylko inną...źle zatytułowałem przelew? I tam na księgowość za cały rok 12zł było
O żesz, dzięki Jimmy! Muszę też zapłacić
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:jimmy_lodolamacz pisze:A czemu moja składka marcowa nie jest składką marcową?Tylko inną...źle zatytułowałem przelew? I tam na księgowość za cały rok 12zł było
O żesz, dzięki Jimmy! Muszę też zapłacić
ja zapłacilam dzis za Maj
w zwiazku ze strajkiem
jimmy_lodolamacz pisze:Piniądz jest piniądz...ważne, że na koncieTylko jak ludzie będą patrzeć na mnie
Składek nie płaci...ale na inne to daje...rozpustnik...
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Beanie, Google Adsense [Bot] i 1368 gości