Oto Migdał.Migdał,po prostu,no bo jak inaczej można nazwać kota,który już pierwszego dnia po złapaniu rozwala się na plecach i domaga migdalenia po brzuchu

.Kot został zabrany z autostrady A1 ,to cud ,że przeżył. Siedział na barierce ekranu dzwiekochłonnego i był przerażony,miałam wrażenie ,że wbijał pazury w metal ,żeby utrzymać się na tej barierce

.Migdał ma około 3 lat.Nie wiem jak trafił na autostradę ,wolę myśleć ,ze przez przypadek ,niż że ktoś go wywalił i skazał na pewną śmierć

Nie planowałam tak szybko zostać DT,ale nie zawahałam się ani chwili ,kiedy go zobaczyłam - innej możliwości nie było- musiałam go stamtąd zabrać

Wciąż prześladuje mnie widok Migdała ,który balansował na tej barierce a którego w pierwszej chwili wzięłam za przewieszoną przez barierkę szmatę

Jechaliśmy dość szybko ,jednak moje oko zdążyło zarejestrować kształt kota

.Zanim dotarliśmy do najbliższego zjazdu(ok.10 km- 5 km w jedną do zjazdu i 5 km z powrotem) przez głowę przeleciało mi dziesięć tysięcy myśli,czy zdąże,czy ranny,czy żyje,co z nim zrobię i czy uda nam się go złapać

Szansa była jedna na milion.Wiadomo jak to mogło się skończyć

Udało się.No i to by było na tyle

przynajmniej narazie
Przepraszam,że zdjęcia są nie najlepszej jakości ale nie chcę za bardzo stresować Migdała

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usBazarek viewtopic.php?f=20&t=140688&hilit=migda%C5%82owaBazarek II viewtopic.php?f=20&t=141442Bazarek najnowszy viewtopic.php?f=20&t=141442..........................................
Aktualności: Dług spłacony

Dziękuję wszystkim za odzew

.Bardzo dziękuję wszystkim za udział w bazarku i zapraszam na najnowszy

.Dziękuję za wpłaty:
Funduszowi Onkologicznemu im.Kotki Mazurki.
karola7
halinka1403
Monikaa
Pako i Myszatka
gabi.cezar
Zireael666
Dziękuję wszystkim anonimowym wpłacającym
Jeśli kogoś pominęłam proszę o pw,uzupełnię watek

Bazarek zostawiam,bo przyda się grosz na karmę i żwirek.Ewentualnie na pomoc dla kolejnej biedy z miau

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję
Aktualne zdjęcia maj 2012

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Mały kociak szuka lokum na parę dni.