Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 21, 2012 18:58 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

a ja nieskromnie przypomnę, o naszych bazarkach, które dziś wieczorem się kończą :oops:

skarbonka pisze:serdecznie zapraszamy na bazarki ze srebrną biżuterią
dochód przeznaczony będzie na zakup jedzonka dla kociastych :catmilk: :catmilk: :catmilk:

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=140200

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=140205
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Czw mar 22, 2012 13:04 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt mar 23, 2012 1:38 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Jestem tak zmęczona ze nawet nie jestem w stanie uzupełnić bazarku.Znowu zasnęłam z przemęczenia w altance.Wróciłam do domu, z ledwościa zrobiłam kolacje i zjadły ją koty ,bo ja juz nie miałam siły nawet na to.

Pół dnia dziś zmarnowałam.Kilka razy jeżdziłam sprawdzić czy Rybacy juz przypłynęli.Kiedy juz przypłynęli ,okazało sie że cały mój trud na darmo, bo dzisiaj tylko postawili sieci.Byłam zła,spożniona.Póżno wstawiłam korpusy.Szczęście ze zdołałam je jeszcze kupić.Godzinę szukałam Biedronki.Wczoraj sie nie pokazała na karmieniu a bywa zawsze.Dzisiaj ją znalazłam.Cała.Nie wiem co wczoraj sie wydarzyło ze nie przyszła.Od kilku dni szukam Aldonki i nic.Zuzia ma guza.Jestem zmęczona kotami.Kłopotami.Wszystkim.

Marmotka, :1luvu: Panikota :1luvu: Dziekuję Wam Kochane za Wsparcie dla kotków. :1luvu: Megana :1luvu: Dziękuję Pięknie za zakupy na naszym Bazarku. :1luvu:

iza71koty

Post » Pt mar 23, 2012 7:17 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Dziewczyny, skromnie przypomnę o bazarkach :oops:
:arrow: viewtopic.php?f=20&t=140253
:arrow: viewtopic.php?f=20&t=140287
:arrow: viewtopic.php?f=20&t=140291
Proszę, podrzucajcie chociaż, może uda nam się coś jeszcze uzbierać dla kociastych :kotek:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt mar 23, 2012 11:02 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Matko jedyna.Ta karma z Krakvetu mogłaby nam teraz uratować całą sytuacje.....nadal cisza.Kochani bardzo prosze o Wsparcie.Ja juz nie wyrabiam.Nie wiem jak wyrobimy do końca miesiąca.Nie wiem......To jeszcze tyle dni.Codziennie kupuję mięso, makarony, mokre i suche.Dziennie idzie mi prawie 130 zł na utrzymanie stada.Wczoraj nawet piasku moim kotom nie kupiłam, bo musiałam wybrać co wazniejsze.Dzieki Bogu ze mam pellet.No masakra.Zaraz jade sprawdzić czy chociaż jest ryba.....

iza71koty

Post » Pt mar 23, 2012 12:07 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Dostałam.18 kilo.Praktycznie tyle co na dziś i kilka sztuk na jutro.Na deser.Załamka.

iza71koty

Post » Pt mar 23, 2012 13:55 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

:(
Mama dziś bądz w poniedziałek zrobi przelew na nasze adoptusie.
Prawdopodobnie będę miała dostęp do dużej ilości książek, które mogłyby pójść na bazarek, tylko z przesyłką miałabym problemy (pojedyńczo wychodzi drożej, jak koszt samej książki :? a i problem z tajemniczym znikaniem paczek też duży) stąd moje pytanie, czy ktoś z forum mógłby w tym pomóc?
tzn czy jest ktoś do kogo jednorazowo mogłabym je wszytkie posłać?

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt mar 23, 2012 16:05 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Zapowiada się bardzo ciekawy weekend. :roll: :| Tak się zastanawiam kiedy mam to kotom powiedzieć dzisiaj czy jutro...... :roll:

Po dzisiejszych zakupach i wczorajszych zostało mi 20 zł w kieszeni.

Dzisiaj już kupiłam absolutne minimum czyli 4 kilo suchej karmy oraz 5 puszek feliksa, bo jest w promocji.Piasek i neutralizator ubłagałam na kredyt.Ale tylko do poniedziałku.Żyć nie umierać...... :|

Minimum na weekend to wydatek około 200 zł.

iza71koty

Post » Pt mar 23, 2012 16:09 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Dziękuję Wioruś. :wink: Ja w bazarku Pomoc nie dam rady.Zasypiam ze zmęczenia.Ostatnio coś takiego nawet przytrafiło mi sie podczas jazdy rowerem.I nie ukrywam że się przeraziłam.

iza71koty

Post » Pt mar 23, 2012 16:26 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Wiem Izka, przesilenie wiosenne też pewnie daje Ci się we znaki :?
mam poodobnie z tym zasypianiem plus zawroty głowy.
Niby śpie ok 6-7 godzin ale się nie wysypiam. wstaje tak samo zmęczona jak się położyłam :?

Jeśli nie znajdę osoby chętnej do pomocy, to wymyślę co innego :wink: .

wiora

Post » Pt mar 23, 2012 16:35 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

wiora pisze:czy ktoś z forum mógłby w tym pomóc?

Mogłabym się podjąć tego zadania, ale bazarek mógłby powstać za jakieś 2 lub 3 tygodnie :roll: . Chwilowo mam nawał dosłownie wszystkiego i czasem nie mogę tego ogarnąć :(
Obrazek

nelka83

Post » Pt mar 23, 2012 16:41 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

nelka83 pisze:

Mogłabym się podjąć tego zadania, ale bazarek mógłby powstać za jakieś 2 lub 3 tygodnie :roll: . Chwilowo mam nawał dosłownie wszystkiego i czasem nie mogę tego ogarnąć :(

Ok dogadamy się :wink:
W poniedziałek pójdę obadać jakie ilości i co to za książki w ogóle :D

wiora

Post » Pt mar 23, 2012 16:43 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

wiora pisze:
nelka83 pisze:

Ok dogadamy się :wink:
W poniedziałek pójdę obadać jakie ilości i co to za książki w ogóle :D

Jak coś to daj znać :wink:
Obrazek

nelka83

Post » Pt mar 23, 2012 17:26 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

:ok:

wiora

Post » Sob mar 24, 2012 8:34 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Ja mogę pomóc w bazarku - najbliższy tydzień mam w miarę wolny.
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

[poprzednia][następna]