Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.d.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 23, 2012 11:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Lilianna J-wie pisze:Dzień dobry :1luvu:

Obrazek

o wróciła, a miałam dzwonic do S.W.A.T.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt mar 23, 2012 11:19 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kiche_wilczyca pisze:Obrazek

morning :D
jak ty w diamenty taki wynik robisz? az tak ci dobrze komp chodzi i sie nie wiesza czy co? Mi to sie zamula, nawet dzis wywyliłam antywira bo mi spowalnial kompa, i wszlekie programy zrobilam zeby sie nie ladowaly na start
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pt mar 23, 2012 11:20 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

kocurzyca41 pisze:Obrazek
Wstajemy śpioszki...śniadanko pora podać.

hejka
a mnie kto dal
nie tylko stoja i sepią , a jak zostawie sobie szklanke wody na rano zeby mi pstygła to rano połowy nie ma :evil:

Karolek(ona)

Post » Pt mar 23, 2012 11:21 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

MonikaMroz pisze:Cześć Karola.
Wyślę dzisiaj karmę, już wszystko naszykowane. Powinnaś dostać w poniedziałek. Zabezpieczyłam w 2 foliówkach wiec mam nadzieję, że swojego aromatu nie straci :)

o to fajnie
ja ogladalam na telekarma i jakbym miala zamowic to wlasnie te sterile bo jest na ryzu i kuraku a wiem ze taka lubil rudy - Toffik to wszystko źre :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Pt mar 23, 2012 11:21 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Erin pisze:MPikowo się wita piątkowo :1luvu:

witamy :D

Karolek(ona)

Post » Pt mar 23, 2012 11:22 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

vailet pisze:Obrazek
Pozdrawiamy Karola cieplutko :kotek: :kotek: :1luvu:

hejka :D

Karolek(ona)

Post » Pt mar 23, 2012 11:23 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Ederlezi pisze:czołem, nerwowa Karolciu z chłopakami :piwa: znowu nie widać mojego podpisu. Ale dupa! przyjemnego piątku :)

hejka
napisalam tobie ze masz mi na gg podac link do banera i czekam

Karolek(ona)

Post » Pt mar 23, 2012 11:24 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karola Ty Kretki przebijesz bo nie nadążam z nowymi wiadomościami :ryk: :ryk: Znowu będzie szybko nowy wąt :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt mar 23, 2012 11:24 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

lidka02 pisze:Ale u ciebie kolorowo :P

no :D
trzeba sobie jakos umilac to zasrane zycie :wink:

Karolek(ona)

Post » Pt mar 23, 2012 11:25 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

vailet pisze:Karola Ty Kretki przebijesz bo nie nadążam z nowymi wiadomościami :ryk: :ryk: Znowu będzie szybko nowy wąt :mrgreen:

nie przesadzaj, ona zlaozyla po mnie i ktora ma strone?
a ja wczoraj po poludniu nie bylam i musze zaleglosci nadrabiac, a teraz jak skoncze to do rana nikt sie nie odezwie jak zwykle - tylko witac sie wchodzicie wiec odpisuje zeby jakis dialog byl

Karolek(ona)

Post » Pt mar 23, 2012 11:26 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

co za posępny nastrój :P i wrzeszczy na mnie od samego rana :twisted:
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Pt mar 23, 2012 11:27 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Ederlezi pisze:co za posępny nastrój :P i wrzeszczy na mnie od samego rana :twisted:

a dostałaś kiedys gołą dupą w twarz? :?: 8)

Karolek(ona)

Post » Pt mar 23, 2012 11:28 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

na szczęście nie!
hula, dziękuję :) :) :piwa:
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Pt mar 23, 2012 11:28 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Ederlezi pisze:na szczęście nie!
hula, dziękuję :) :) :piwa:

a chcesz dostać - własną 8)

Karolek(ona)

Post » Pt mar 23, 2012 11:32 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!c.

Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:Karola Ty Kretki przebijesz bo nie nadążam z nowymi wiadomościami :ryk: :ryk: Znowu będzie szybko nowy wąt :mrgreen:

nie przesadzaj, ona zlaozyla po mnie i ktora ma strone?
a ja wczoraj po poludniu nie bylam i musze zaleglosci nadrabiac, a teraz jak skoncze to do rana nikt sie nie odezwie jak zwykle - tylko witac sie wchodzicie wiec odpisuje zeby jakis dialog byl

Karola,ale Bożena dużo fot daje i ludzie je cytują co zajmuje duuużo miejsca :mrgreen:,a u Ciebie tylu ludzi że szok 8O Do mnie mało ludzi wchodzi co mi nie przeszkadza i wiem kto odstrasza :evil: Wiem że czytają,ale nie piszą.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

[poprzednia][następna]