Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 21, 2012 7:59 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Miauuuu Ptachu :P :P :P
Jak dobrze, że już jest Duża, co nie?
Moja też jest, a ja i tak mam wylizaną łapkę :(
ale dobre wiadomości o Dużym i kotach.
Nie martw się, Ciebie nikt nie wywiezie.
Fasolka :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro mar 21, 2012 10:25 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Ptachu jak dobrze, ze masz już Dużą w domu.
Mój Duży za tydzień w środę idzie to takiego samego spa.
Ciekawe jak będzie pachniał.
Ale smutki w kat odsuwamy, bo
wiosna, wiosna i ta astrologiczna i ta kalendarzowa.
Wygrzewamy kości i wietrzymy futra :mrgreen:
Haker balkonowiec

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Śro mar 21, 2012 11:56 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Uff, Ptachu, dobrze mieć Dużą na miejscu, choć my generalnie się nie stresujemy brakiem Dużych, o ile miska pełna.
Choć ten czarny bandyta Duduś wtedy się przestaje myć :roll: 8O
Nasz Duży też idzie do takiego spa ale dopiero za kilka tygodni. No i nie ma u nas tylu kotów, żeby Duża zaczęła kogoś wywozić!
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro mar 21, 2012 12:07 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Ptachu! :D
Jak dużo dobrych wieści u was! :D
Fajnie, ze się króweczki spodobały i pojechały do nowych domków :D
Ja mam teraz nowego kumpla, Heńka, przychodzi mnie odwiedzać - taki smarkaty trochę, ale czasem warto pogadac z kimś co słychać w okolicy 8)
On tez prawie krówek, tylko prążki mu na czarnym wyszły ;)

Gag
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro mar 21, 2012 12:17 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Ptachu i Duża, cieszymy się że jesteście!
Skoro Duża wróciła, to i koty na pewno przestaną się tak stresować :ok:
Gratulujemy adopcji, wspaniałe wieści :ok:
A co słychać u Misia? :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Czw mar 22, 2012 9:59 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Bardzo potrzebuje pomocy dla pewnego Pana, który dokarmia koty na terenie pewnej bazy samochodowej w Łodzi przy ulicy Limanowskiego.
Skontaktował się ze mną jesienią, udało mi się pomóc Panu i dzięki talonom z miasta wysterylizować kotki, niestety została tam jedna nieciachnięta kotka, najpierw nie dawała się złapać, później okazało się, że talon na nią jest już nie ważny, bo lecznica zakończyła już program sterylizacji.
Wczoraj dzwonił do mnie ten Pan, kicia niestety jest ciężarna, prosił mnie o pomoc, o umieszczenie gdzieś kotki, aby mogła bezpiecznie urodzić maluszki i odchować, miejsce gdzie kicia jest to stare magazyny, jest tam pełno samochodów i maluszki ginęły pod ich kołami. Udało mi się Pana namówić na sterylizacje aborcyjną kotki, niestety nie ma jeszcze talonów na sterylizacje, w tym roku nie ma nawet interwencyjnych :(, Pan nie da rady sfinansować sterylizacji, wszystkie swoje pieniądze przeznacza na jedzenie dla tych kotów, ja niestety nie mogę mu pomóc teraz finansowo, ma dużo tymczasów i dług u weta.
Bardzo proszę o pomoc w sfinansowaniu sterylizacji tej kici, nie chcę, aby rodziła w tych magazynach, zresztą w ogóle nie powinna rodzić jest tyle kotów szukających domów, że nie powinny pojawiać się nowe.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw mar 22, 2012 10:36 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Proszę o pomoc w sterylce cięża

Poszedł grosik na sterylizację kotki na Twoje konto, w tytule sterylizacja kotki Hannah12

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Czw mar 22, 2012 12:41 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Proszę o pomoc w sterylce cięża

Tez obiecujemy się dołożyć, tylko wieczorkiem jak z roboty wrócimy!
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pt mar 23, 2012 8:41 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Proszę o pomoc w sterylce cięża

Poproszę o nr konta na pw, też coś dorzucę :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pt mar 23, 2012 9:05 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Proszę o pomoc w sterylce cięża

Haker1 pisze:Poszedł grosik na sterylizację kotki na Twoje konto, w tytule sterylizacja kotki Hannah12

Haniu bardzo dziękuję :1luvu:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pt mar 23, 2012 9:06 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Proszę o pomoc w sterylce cięża

bagheera pisze:Tez obiecujemy się dołożyć, tylko wieczorkiem jak z roboty wrócimy!

Bardzo dziękuję wszystkim i Dużym i futrzastym, Kurunia szczególnie dziękuje :mrgreen: :1luvu:
Jak szkło?

iwcia

Post » Pt mar 23, 2012 9:07 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Proszę o pomoc w sterylce cięża

caldien pisze:Poproszę o nr konta na pw, też coś dorzucę :ok:

Już wysyłam :1luvu:

iwcia

Post » Pt mar 23, 2012 11:10 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Proszę o pomoc w sterylce cięża

U nas tak sobie, Ptachu, duża coś smutna chodzi. Ale nie przeszkadzało jej to zamotać mnie w nową pieluszkę :?
Dobrze, że się pozbywasz chociaż trochę tego kociego towarzystwa
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie mar 25, 2012 15:46 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Proszę o pomoc w sterylce cięża

Ptachu?
A dla Ciebie starczyło plam słońca do leżenia?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie mar 25, 2012 16:14 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Proszę o pomoc w sterylce cięża

Duża znalazła dom dla Tereski 8O , znalazł się ktoś kto zechciał wściekłą Teresę bez ogonka 8O
Teraz czekamy, kiedy przywiezie ją z powrotem do nas :roll:
To Teresa:
Obrazek
A to jej typowa mina:
Obrazek

Fasolko, ja nie sypiam na podłodze, a na łóżku już nie ma słońca, ale rano się opalałem w plamie słońca na łóżku :D

Ptachu

iwcia

[poprzednia][następna]