Bardzo potrzebuje pomocy dla pewnego Pana, który dokarmia koty na terenie pewnej bazy samochodowej w Łodzi przy ulicy Limanowskiego.
Skontaktował się ze mną jesienią, udało mi się pomóc Panu i dzięki talonom z miasta wysterylizować kotki, niestety została tam jedna nieciachnięta kotka, najpierw nie dawała się złapać, później okazało się, że talon na nią jest już nie ważny, bo lecznica zakończyła już program sterylizacji.
Wczoraj dzwonił do mnie ten Pan, kicia niestety jest ciężarna, prosił mnie o pomoc, o umieszczenie gdzieś kotki, aby mogła bezpiecznie urodzić maluszki i odchować, miejsce gdzie kicia jest to stare magazyny, jest tam pełno samochodów i maluszki ginęły pod ich kołami. Udało mi się Pana namówić na sterylizacje aborcyjną kotki, niestety nie ma jeszcze talonów na sterylizacje, w tym roku nie ma nawet interwencyjnych

, Pan nie da rady sfinansować sterylizacji, wszystkie swoje pieniądze przeznacza na jedzenie dla tych kotów, ja niestety nie mogę mu pomóc teraz finansowo, ma dużo tymczasów i dług u weta.
Bardzo proszę o pomoc w sfinansowaniu sterylizacji tej kici, nie chcę, aby rodziła w tych magazynach, zresztą w ogóle nie powinna rodzić jest tyle kotów szukających domów, że nie powinny pojawiać się nowe.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/