Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 23, 2012 7:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Cześć dziewczynki :D !
Wstałam sobie tradycyjnie :mrgreen: .
Nie mam pojęcia, co robiłam przez te trzy godziny...pewnie drzemałam z glową na blacie, bo mam malowniczo odciśnięty pasek wzdłuż policzka :ryk: .
Towarzystwo śpi, pojedzone, za oknem słoneczko, ale dużo go nie będzie, coś mi się tak widzi :? .

Iza, no jak to jest, że jak Ty wchodzisz na forum, to prawie wszyscy już śpią, w tym ja? :evil:
Czy Ty nie możesz tu sobie chodzić o jakiejś ludzkiej godzinie?
Nawet z Tobą podyskutować nie można....

Asia, na motorze się nauczysz, loki zapuścisz, i też będziesz taka laska, a co :ok: .

Megana, o tych identyfikatorach to bardzo dobrze pomyślałaś....zaraz zacznę drążyć, kto tu zdolny plastycznie, i molestować :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt mar 23, 2012 7:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

A na kwejku takie znalazłam...
Jakby trochę o moim Puniu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt mar 23, 2012 7:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

hejka Vipokowo :)

Gosiu no ja nie wiem... żeby spać na blacie 8O

w ogole ktos mi okna chyba pomalowal na biało.... co prawda coś tam przebija przez to białe ale jakoś ciężko idzie.....

Vip0 pisze:Asia, na motorze się nauczysz, loki zapuścisz, i też będziesz taka laska, a co :ok:

jesoooo kochany... jakie loki 8O 8O 8O nigdy w zyciu loków nie miałam....
aaa nie,miałam jak mnie podkusiło z kłakach do pasa zrobić trwałą.....
nie powiem jak wyglądałam ale później juz mi bylo ciężko zapuścić tak długi kłaczan....

zbieram się do przychodni na utoczenie odrobiny krwi....
w końcu skierowanie mi się przeterminuje a ja nie pójde bo weny nie mam...... :roll:

miłego dzionka :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt mar 23, 2012 7:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Cześć, Asia :D .
Ja miałam już na głowie wszystkie fryzury świata, i wszystkie kolory też :? .
Ale jedno jest pewne: NIGDY w życiu nie zrobię już trwałej :evil: .
Moje wlosy naprawdę dużo wytrzymały...i w sumie wytrzymują nadal...oprócz tego.

vip

Post » Pt mar 23, 2012 8:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:hejka Vipokowo :)
w końcu skierowanie mi się przeterminuje a ja nie pójde bo weny nie mam...... :roll:

Po co ci wena, idź bezmyślnie, pani krwiopijczyni w przychodni zrobi swoje... :mrgreen:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt mar 23, 2012 8:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Johaśka pani pewnie efektowne wejście miała, ale ja wolę hmm... jednak tego pana... :lol:

Małgosia... tylko proszę nie na blond.

Uzdolniona plastycznie jestem ja i... kamari także :mrgreen:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pt mar 23, 2012 8:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Megana pisze:
johaśka pisze:hejka Vipokowo :)

Po co ci wena, idź bezmyślnie, pani krwiopijczyni w przychodni zrobi swoje... :mrgreen:

Oby tylko sprawnie i bezboleśnie....u mnie tak nie ma :evil: .

vip

Post » Pt mar 23, 2012 8:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

najszczesliwsza pisze:Johaśka pani pewnie efektowne wejście miała, ale ja wolę hmm... jednak tego pana... :lol:

Małgosia... tylko proszę nie na blond.

Uzdolniona plastycznie jestem ja i... kamari także :mrgreen:

Nie, nie, blond odpada...zresztą widziałaś, jak wyglądam jako blondynka :ryk: .
Zresztą w jasnych włosach źle się czuję.
No to załatwione, połowę zrobisz Ty, a połowę Maria :mrgreen: .

vip

Post » Pt mar 23, 2012 8:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

:lol:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pt mar 23, 2012 8:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No dobra, miło było, ale się skończyło :( , czas iść COŚ robić...
Owe COŚ to obrobienie kuchni, a potem myślenie nad obiadem i wykonanie tegoż...
Tylko pomysłu jakoś nie mam dzisiaj :( ...

vip

Post » Pt mar 23, 2012 9:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:No dobra, miło było, ale się skończyło :( , czas iść COŚ robić...
Owe COŚ to obrobienie kuchni, a potem myślenie nad obiadem i wykonanie tegoż...
Tylko pomysłu jakoś nie mam dzisiaj :( ...

Obrazek
Jak widać na załączonym obrazku my o śniadanku myślimy.O obiadku pomyślimy potem...Dziś jesteśmy same,gdyż nasz rodzynek cały dzień w pracy...Będziemy sobie dogadzać ...wszystkie trzy....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt mar 23, 2012 10:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Asiu -doszły zdjęcia?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt mar 23, 2012 10:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt mar 23, 2012 10:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

wróciłam....
krwi utoczona cała strzykawka taka 20 8O

Gosia jakoś ciężko mi wyobrazić sobie Ciebie w blondzie... no ciężko strasznie....
mnie jest się cieżko teraz do samej siebie przyzwyczaić w ciut ciemniejszych niz ostatnio ale pewnie dlatego, że długo blond byłam ;)

Gosiu Druga :) doszły
tylko ja własnie siadłam bo obiad wstawiałam i zaraz je będę wklejać ;)
a propos obiadu.... zrobiłam gar leczo....
chyba zamrożę bo nie dam rady tego zjeść przez weekend :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt mar 23, 2012 10:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

oj to ja sie pisze na to leczo !!!!!
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

[poprzednia][następna]