Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 22, 2012 9:54 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

felin pisze:
ewexoxo pisze:dzisiaj jest spokojniejszy, a jutro znowu zacznie rozrabiać - taki charakterek :wink: Morrisowi bardzo smakował dzisiaj indyk - tak się najadł, że teraz tylko czekam aż mu pióra zaczną rosnąć :wink:

Żeby Ci tylko nie zacząl gulgotać w nocy 8)

na szczęście w nocy to jedynie budzą mnie wbijające się we mnie po naciskiem 6kg kocie nogi jak zaczyna się kręcić i po mnie chodzić, żeby pod kołderkę wpuścić ;-)
zaczynam się zastanawiać czy przypadkiem późno-wieczorny indyk nie zadziałał na Morrisa jak eliksir uspokojający :wink: wczoraj był grzeczny więc dzisiaj pewnie wypada wieczór szaleństw i rozrabiania. Spróbuję czy dzisiaj indyk zadziała?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw mar 22, 2012 9:56 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

po_prostu_kaska pisze:Wróciłam i nadrabiam zaległości na miau :)
Nie mogłam się położyć dopóki nie doczytałam co u Morrisowatego :mrgreen:

Głaski dla chłopaka :1luvu: Nie próżnował ;)

ooo, Kasia wróciła :1luvu:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw mar 22, 2012 10:23 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Biało-bure koty to jednak mają niesamowite charaktery. :kotek:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw mar 22, 2012 21:43 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Morris dostał dzisiaj nową zabawkę kupioną na kocim bazarku - kurczaka na wędce z Whiskasa. Pogonił, pobawił się i wędkę przejął TZ 8O I tak siedzi chłop na dywanie i dynda sobie kurczakiem na kijku. :mrgreen: Stwierdził, że to jest świetna zabawka.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw mar 22, 2012 21:48 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

A gdzie zdjęcie???
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Czw mar 22, 2012 21:49 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo pisze:Morris dostał dzisiaj nową zabawkę kupioną na kocim bazarku - kurczaka na wędce z Whiskasa. Pogonił, pobawił się i wędkę przejął TZ 8O I tak siedzi chłop na dywanie i dynda sobie kurczakiem na kijku. :mrgreen: Stwierdził, że to jest świetna zabawka.

:ryk: :ryk: :ryk:
po_prostu_kaska

Post » Czw mar 22, 2012 21:53 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

słuchajcie to jest już przegięcie! wczoraj Morris dwa razy zablokował mi klawiaturę (wciskając łapskami jakąś kombinację klawiszy) - powtórzę: ZABLOKOWAŁ DWA RAZY! 8O
a teraz TZ skarżył się że mu filmy na Youtube od rana nie włączają się, więc zaczęłam sprawdzać co się dzieje? okazało się że Morris włączył coś jakby blokadę rodzicielską, co by TZ chyba głupot nie oglądał 8O
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw mar 22, 2012 22:03 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

To zdjątko z kotem na klawiaturze i podpisem : "Gdy zejdzie poznasz nowe funkcje swego komputera" jest niestety prawdziwe. Moje wyłączyły mi kompa, przełączyły na stand by lub zmiksowały mi ustawienia klawiatury (nie mówiąc o ubarwianiu postów własnymi wpisami) wielokrotnie. Bo to koty :kotek: .
A jak chcesz mieć fajną zabawkę dla kotka to pozyskaj możliwie najdłuższą gałązkę (tą giętką) wierzby płaczącej. Fantastyczna zabawka, która do szaleństwa (do złamania) bawi większość kotów :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw mar 22, 2012 22:05 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

No widzisz jak dba o morale Twojego TŻ? :mrgreen:
* Semper eadem *

ksb

Post » Czw mar 22, 2012 22:07 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ksb pisze:A gdzie zdjęcie???

TZa czy kota? Bo TZ siedzi i sie bawi, a ja mu tylko pukam w czoło :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw mar 22, 2012 22:09 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Tego, który się bawi - czyli tym razem TŻ.

Możesz zrobić mu czarny pasek na oczach, jezeli chce być "inkoguto" :mrgreen:
* Semper eadem *

ksb

Post » Czw mar 22, 2012 22:11 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Oj znam te blokady komputera nie raz laptop był zablokowany bo Śnieżynka jak odchodziłam na chwilę od kompa zaraz tam leżała na klawiaturze.Dekoder też jest w ciągłym użyciu ,Zosia i Tuptus jeszcze telewizor oglądają.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw mar 22, 2012 22:20 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

za chwilę wrzucę film - na złość TZowi, bo siedzi i się bawi kurczakiem i co chwilę jeszcze we mnie nim rzuca :evil:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw mar 22, 2012 22:22 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

horacy 7 pisze:Oj znam te blokady komputera nie raz laptop był zablokowany bo Śnieżynka jak odchodziłam na chwilę od kompa zaraz tam leżała na klawiaturze.Dekoder też jest w ciągłym użyciu ,Zosia i Tuptus jeszcze telewizor oglądają.

u nas Morris wyciąga co chwilę pendrive z odtwarzacza dvd i się nim bawi, a później z reguły są pod komodą
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw mar 22, 2012 22:23 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Wiecie co? Jak tak czytam o Waszych rozrabiających kotach, to okazuje się, że moje są bliskie ideału :D
Wprawdzie jeden do pasji doprowadza mnie przychodzeniem z mokrym tyłkiem do wycierania (na co już się chyba skarżyłam), ale poza tym:
- są spokojne i rygorystycznie przestrzegające ustalonego cyklu dnia
- nie łażą po firankach
- nawet jak wskakują na półki lub stoły to nic nie zrzucają
- nie niszczą mebli
- przy komputrze siadają i czasami wgapiają się w ekran, ale żaden nie włazi na klawiaturę
i tak dalej.......

Czy już zazdrościcie? :mrgreen:
* Semper eadem *

ksb

[poprzednia][następna]