vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:kamari czy ty wiesz jak ja w ogóle wyglądam
Phi...każdy wie, jak wyglądasz.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:kamari czy ty wiesz jak ja w ogóle wyglądam
Phi...każdy wie, jak wyglądasz.
no wiesz...chyba nie
w tym samym czasie jest otwarcie sezonu motorowego a ja z racji zawodu i zamilowania nie odpuszczę takiej radochy......
tyle warczących maszynek....
no i w końcu może w tym roku zrobie to prawko na motor bo to tak trochę jak szewc bez butów...
kamari pisze:Muszę się już dzisiaj pożegnać, ale jeszcze was zdążę pomęczyć o spotkanie![]()
Dobrej nocy cioteczki
kocurzyca41 pisze:no wiesz...chyba nie
w tym samym czasie jest otwarcie sezonu motorowego a ja z racji zawodu i zamilowania nie odpuszczę takiej radochy......
tyle warczących maszynek....
no i w końcu może w tym roku zrobie to prawko na motor bo to tak trochę jak szewc bez butów...
Asia...ja Ci powarczę ..obiecuję.Od jutra zacznę trenować....Maszynki też jakieś znajdziemy....U nas ich sporo....I jeszcze Stare Miasto zobaczysz...i nas...
kocurzyca41 pisze:Jak jej wszystkie powarczymy to się skusi...Będzie jak na zlocie ....
vip0 pisze:kocurzyca41 pisze:Jak jej wszystkie powarczymy to się skusi...Będzie jak na zlocie ....
Tylko czy nas nie uznają?
I nie zadzwonią, gdzie trzeba?
![]()
Ja bym wolała jednak do domu wrócić....bez ciasnego ubranka.
kalair pisze:Fajne się Wam spotaknko szykuje!![]()
![]()
![]()
Kamari, już widze, Siedlce.![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:vip0 pisze:kocurzyca41 pisze:Jak jej wszystkie powarczymy to się skusi...Będzie jak na zlocie ....
Tylko czy nas nie uznają?
I nie zadzwonią, gdzie trzeba?
![]()
Ja bym wolała jednak do domu wrócić....bez ciasnego ubranka.
Posiadam odpowiednie znajomości...Nie pozwolę Ci ciasnego ubranka wdziać....
vip0 pisze:kalair pisze:Fajne się Wam spotaknko szykuje!![]()
![]()
![]()
Kamari, już widze, Siedlce.![]()
![]()
Bożenka, no to wiesz...w pociąg i już jesteś!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 263 gości