kocurzyca41 pisze:A dlaczego ja nic nie wiem o najeździe Jasnejgóry na Warszawkę?![]()
![]()
a Ty co czytać nie umiesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:A dlaczego ja nic nie wiem o najeździe Jasnejgóry na Warszawkę?![]()
![]()
najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:Bardzo śmieszne.
Ale ogólnie to chyba macie trochę racji, bo ostatnio to nawet sny erotyczne miewam![]()
![]()
.
Ze mną w roli głównej zapewne...
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:Bardzo śmieszne.
Ale ogólnie to chyba macie trochę racji, bo ostatnio to nawet sny erotyczne miewam![]()
![]()
.
Ze mną w roli głównej zapewne...
A w życiu, ja hetero jestem...i sny są ZE MNĄ w roli głównej![]()
.
kalair pisze:Głodnemu chleb na myśli....jak to mówią..
vip0 pisze:Bardzo śmieszne.
![]()
.
![]()
Ty co czytać nie umiesz![]()
popacz na podpis...kamari
johaśka pisze:kalair pisze:Głodnemu chleb na myśli....jak to mówią..
no to samo mialam na[pisać......
z ust mi to wyjęłyście....vip0 pisze:Bardzo śmieszne.
![]()
.
boshe..... a ja miałam mojego męża do Ciebie wyslać.... teraz się zastanowię....
kamari pisze:kocurzyca41 pisze:A dlaczego ja nic nie wiem o najeździe Jasnejgóry na Warszawkę?![]()
![]()
Bo podpisów nie czytasz![]()
To takie moje urodzinowe marzenie. Zakończyłam walkę z rakiem, 16 kwietnia mam urodziny i zaproponowałam spotkanie w Warszawie. 15 kwietnia, bo to niedziela. Spotkanie na Starówce, przy piwku i omawianiu różnych ważnych spraw (czyli pewnie rozmowa o kotach).
Marzenie zaczęło się krystalizować
kocurzyca41 pisze:Ty co czytać nie umiesz![]()
Popaczyłam Puszatku...popaczyłam i uwidziałam czegom wcześniej nie widziała...![]()
kamari pisze:kocurzyca41 pisze:Ty co czytać nie umiesz![]()
Popaczyłam Puszatku...popaczyłam i uwidziałam czegom wcześniej nie widziała...![]()
Cioteczka Kociurzyca ma z lekka blisko. Może zechce dołączyć?
ps pisałyśmy w tym samym czasieniech cioteczka dobrze policzy
kamari pisze:To takie moje urodzinowe marzenie. Zakończyłam walkę z rakiem, 16 kwietnia mam urodziny i zaproponowałam spotkanie w Warszawie.
kalair pisze:W rej sytuacji..no chyba, że chcesz się pozbyć. Męźa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 295 gości