kamari pisze:Czytam, jak mam normalny dostęp do internetkiale widzę, że i forum już całkiem normalnie działa.
No i przeczytałam![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Czytam, jak mam normalny dostęp do internetkiale widzę, że i forum już całkiem normalnie działa.
No i przeczytałam![]()
![]()
![]()
kamari pisze:Znowu się udało pożyczyć modemwięc spieszę donieść, że u nas wszyscy zdrowi
ale z wielką obrazą zareagowali na menu ze skrzydełek
Spiesze podczytać własny i zaprzyjaźnione wątki. W pracy oznajmili nam wprost, że zaczynają kontrolować kto, na jakie strony wlazi w internecie, więc nie próbuję ryzykować nawet podczytywania forum.
Modem kupię z pensją, sprawdziłam ceny i bardzo spadły, więc damy radę. Podłapałam fuchę i pójdzie na łączność ze światem.
Przy okazji dziękuję cioteczkom za wsparcieBez was... no nie wiem, co było by bez was. Czuję się bardzo dobrze i mam nadzieję, że znowu stanę na nogi.
MonikaMroz pisze:kamari pisze:Znowu się udało pożyczyć modemwięc spieszę donieść, że u nas wszyscy zdrowi
ale z wielką obrazą zareagowali na menu ze skrzydełek
Spiesze podczytać własny i zaprzyjaźnione wątki. W pracy oznajmili nam wprost, że zaczynają kontrolować kto, na jakie strony wlazi w internecie, więc nie próbuję ryzykować nawet podczytywania forum.
Modem kupię z pensją, sprawdziłam ceny i bardzo spadły, więc damy radę. Podłapałam fuchę i pójdzie na łączność ze światem.
Przy okazji dziękuję cioteczkom za wsparcieBez was... no nie wiem, co było by bez was. Czuję się bardzo dobrze i mam nadzieję, że znowu stanę na nogi.
Marysiu moja Mili też nawet nie spojrzała na skrzydełka.
Przeczytałam ze masz mieć jakieś badania. Nie wiem co Ci dolega ale życzę wszystkiego dobrego. Żeby wszystko było dobrze.
I chciałam podziękować casice za wsparcie. Dzięki jej pomocy będę mogła kupić Mili ten środek na zęby. Tylko powiedzcie mi jak casica ma na imię
puszatek pisze:pewnie, że nie musisz....wymieniać, kaleki są dwie
puszatek pisze:analfabetek nie...........znam
vip0 pisze:Właśnie napisalam jakieś absolutne głupoty u siebie na wątku.
vip0 pisze:puszatek pisze:analfabetek nie...........znam
A ja znam.
Właśnie napisalam jakieś absolutne głupoty u siebie na wątku.
vip0 pisze:No tam...ten...o tych Twoich stosunkach z Agatą...jakoś się zakałapućkałam w zdaniu.
kamari pisze:vip0 pisze:No tam...ten...o tych Twoich stosunkach z Agatą...jakoś się zakałapućkałam w zdaniu.
Moje stosunki z Agatą są od dawna znane: pokręcone i nie zrozumiałe. Więc warto by je raz na wczoraj wyjaśnić. A nic tak nie sprzyja wyjaśnieniom, jak spotkanie twarzą w twarz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 66 gości