[Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem s.56

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 20, 2012 8:42 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Kogo wrzucać do ogłoszeń?Jakąś kolejność poproszę :ok:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Wto mar 20, 2012 9:52 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Doris, myślę, że jak leci...
Aga, obiecuję, że wydrę miłemy mężowi lapa siłą i wieczorem porobię, bo teraz znowu gdzieś jedzie i go zabiera :?
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Wto mar 20, 2012 20:11 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

z wątku PKDT:

echtom pisze:Uwaga, dzwoniła do mnie pani z Białegostoku (nr 85/651..98), bo znalazła stare ogłoszenie Antosia. Mówię, ze nieaktualne, zażartowałam, czy już w Białymstoku kotków nie ma, a ona, że są, ale wszystkie kastrowane, a ona chce "normalnego" kocura. Powiedziałam, że w fundacjach kastracja/sterylizacja to standard, zmartwiła się. Tak informuję, gdyby jednak próbowała dalej.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto mar 20, 2012 20:16 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

XAgaX pisze:z wątku PKDT:

echtom pisze:Uwaga, dzwoniła do mnie pani z Białegostoku (nr 85/651..98), bo znalazła stare ogłoszenie Antosia. Mówię, ze nieaktualne, zażartowałam, czy już w Białymstoku kotków nie ma, a ona, że są, ale wszystkie kastrowane, a ona chce "normalnego" kocura. Powiedziałam, że w fundacjach kastracja/sterylizacja to standard, zmartwiła się. Tak informuję, gdyby jednak próbowała dalej.

Dzięki kochana.
No tak, to zrozumiałe. Chce normalnego kocura - to sama przyjemność. Drze się jak potępiony, ma charrrakter no i jak siknie to przynajmniej się czuje ;)
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Wto mar 20, 2012 20:29 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

aga&2 pisze:
XAgaX pisze:z wątku PKDT:

Dzięki kochana.
No tak, to zrozumiałe. Chce normalnego kocura - to sama przyjemność. Drze się jak potępiony, ma charrrakter no i jak siknie to przynajmniej się czuje ;)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto mar 20, 2012 21:32 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Agatki kogo mam ogłaszać? mam teraz "wolne moce przerobowe" :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro mar 21, 2012 12:13 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Bosko :)
Najpilniejsze to: Gacuś, Duszek (puchaty ale mocno bojący), Pimpolinka, Inka, Czarus i Malwinka (jeszcze nie wstawiona), Miecia, Miecio, Szprotek, Mrutka, Strzykaweczka, Pysia i Dymek, Filuś, Murzysia, Ozzy, i Kitek z gości.
Wiesz, tak żeby po 1-2 dziennie wrzucać na bialystokonline, na starą wersję bez zdjęcia ew na nową bezpłatną ze zdjęciem.
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Post » Czw mar 22, 2012 9:46 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

aga&2 pisze:Bosko :)
Najpilniejsze to: Gacuś, Duszek (puchaty ale mocno bojący), Pimpolinka, Inka, Czarus i Malwinka (jeszcze nie wstawiona), Miecia, Miecio, Szprotek, Mrutka, Strzykaweczka, Pysia i Dymek, Filuś, Murzysia, Ozzy, i Kitek z gości.
Wiesz, tak żeby po 1-2 dziennie wrzucać na bialystokonline, na starą wersję bez zdjęcia ew na nową bezpłatną ze zdjęciem.

a Bursztynek... ?
Obrazek Obrazek

agni3szka1

Od: Nie wrz 26, 2010 15:16

Post » Czw mar 22, 2012 10:18 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Bursztynka ogłaszam na bialystokonline i na tablicy.pl
Inne kotki też już "ruszyły" :ok:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Czw mar 22, 2012 10:36 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

dorotak97 pisze:Bursztynka ogłaszam na bialystokonline i na tablicy.pl
...

A co z domkiem Bursztynka u Marty_od_Kropeczki?
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Czw mar 22, 2012 17:47 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

kassja pisze:
dorotak97 pisze:Bursztynka ogłaszam na bialystokonline i na tablicy.pl
...

A co z domkiem Bursztynka u Marty_od_Kropeczki?

Nasz domek dalej w zawieszeniu. Nie mieszkamy na swoim jeszcze, a właścicielce ktoś zameldował, że mamy kota i się teraz dopytuje, nawet psa wprowadziła do mieszkania o_O Ja już raz napisałam na Bursztysia wątku, że priorytetem jest jego dobro, a więc domek na szybko, ważne, żeby kochający.
Ja mogę też ogłaszać jakby co;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Sob mar 24, 2012 18:29 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Witam:)
Mam pytanie: czy któraś z Was mieszka może przy ul. Wiadukt? Od zeszłego roku mieszka tu kotek/kotka, raczej nie ma właściciela-przynajmniej taka opinia jest wśród mieszkańców. Właśnie wróciłam ze spaceru z moim psem i spotkaliśmy tego kotka-wydaje mi się gruby...może jest w ciąży?może to głupio zabrzmi ale...nie wiem jak kot wygląda w ciąży :oops:
sama mam kotka od Was ( czarna kotkę Flipkę adoptowaną w styczniu 2010) ale nigdy nie była w ciąży i nie wiem jak to wygląda. Może ten kot jest po prostu gruby? Próbowałam ustalić płeć kotka ale w tym też nie jestem najlepsza...
I stąd moje pytanie-czy ktoś mieszka przy ul. Wiadukt lub w okolicy i mógłby ocenić czy kotka jest w ciąży?

yup

Od: Pon cze 14, 2010 19:45

Post » Sob mar 24, 2012 18:47 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Zapraszam na bazarek :)
viewtopic.php?f=20&t=140426

niki_01

Od: Pon sie 21, 2006 18:21

Post » Sob mar 24, 2012 21:51 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Dziś w godzinach rannych znalazłam około 4-miesięczna koteczkę, leżała na dole przy wieżowcu na prętach zasłaniających, przy okienku piwnicznym.Z pyszczka leciała krew, tak ciężko oddychala, olbrzymi stres. Zaniosłam do naszych lekarek przy Berlinga, dostała kroplówkę itd..., głowka jej spuchła, została na obserwacji.Zlokalizowałam jej właścicieli na IX piętrze wieżowca. Spadła z z IX piętra przez uchylne okno. Pani nie spostrzegła ,że kotki nie ma w domu. Z płaczem pobiegła do weterynarza, zrozpaczona. I co z tego....., nie wiem co z kotunią, nie dzwoniłam do pani dr, nie miałam siły, bałam się złej informacji. Na IX pietrze niezabiezpieczone okna....
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Sob mar 24, 2012 22:42 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

MałgorzataJ- nie ma co, wyobraźnia :roll: Biedna kotunia.
yup - witamy serdecznie :) I moją Flipunię też witamy :1luvu: Przy Wiadukt mieszka moja siostra. Faktycznie, pomieszkuje tam kotka, jest wysterylizowana. Pamiętasz kolor koty? Podpytałabym dokładnie...
Obrazek 

aga&2

[poprzednia][następna]