Fundacja Pod Jednym Dachem - gdzie te kocie Domy?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 12, 2012 12:49 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Snake ma dom!!! :D

grzanka.ch pisze:Lejka :1luvu:
Super, że się ujawniłaś! Ja uwielbiam czytać, jak piszesz o swoich kotach (i królisiu też!) :D Przesyłam pogłaskanka dla całej gromadki!

Oho - ale zdjęcia zniknęły :cry: Pewnie za duże były :cry:

Grzanko - ja też uwielbiam czytać jak piszesz o swoich kotach w domku, więc namiętnie śledzę Twojego bloga :D Do tej pory pamiętam, jak do Was przyjechalismy, w drzwiach przywitał nas DUŻY łaciaty kotek i taka trochę zaskoczona byłam, że ta Rakija taka duża, a przeciez zaledwie kilka m-cy powinna miec :) A tu po chwili wybiega zza "winkla" mała xerokopia dużego kotka i już wiedziałam, że ten łobuziak to MOJA RAKIJA :) Zreszta od razu powiedziałam, że się zakochałam :) Tak czy siak - Grzanka z Rakiją wyglądały jak mama z córka :) Ech... wspomnień czar... :D
"Niemal założyć się jestem gotów, bo wątpliwości mych to nie budzi, że gdzie jest dom szczęśliwych kotów - tam jest i dom szczęśliwych ludzi... "

Lejka

Od: Pt mar 09, 2012 7:35

Post » Pon mar 12, 2012 12:56 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Snake ma dom!!! :D

Hehe, to były czasy :) Niektórzy moi znajomi jak mnie odwiedzali, to myśleli, że Grzanka naprawdę się okociła 8O i musiałam się tłumaczyć ;)

A ja czasem po przebudzeniu, widząc kota na łóżku, musiałam się zastanawiać, czy to Grzanka czy Rakija ;)
Takie same problemy miałam, jak byli u nas na tymczasie Daniels i Maitai - odróżniałam ich tylko, jak siedzieli obok siebie. Jak widziałam tylko jednego z nich, to nie umiałam powiedzieć, który to ;)

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Pon mar 12, 2012 14:43 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Snake ma dom!!! :D

Dobra, znalazłam jakąs stronę zmniejszającą zdjęcia - może teraz uda mi się wkleić kilka fotek, żeby pokazać tą moja małą łobuzicę. Ale zacznę od bursztynowych oczu mojej Balbinki, która już z Iraczkiem za tęczowym mostem goni...

Obrazek
Obrazek

I młodsza siostrzyczka Balbinki - śpiąca Rakija :

Obrazek
Obrazek

Rakija w łazience - może spać na tych ręcznikach godzinami:

Obrazek

I lump Rakija z braciszkiem Heniusiem:)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tu już słodkie rodzeństwo i Klusiątko nawet się załapało - mój kroliczek - koty uwielbiają wylegiwać się na zagródce Klusia, a Rakija nawet sie potrafi z Klusiem miziać noskami... ale pod warunkiem, że Klusek jest w zagródce - inaczej Klusek rządzi kotami :lol: :

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nooo, może te zdjątka Rakiji dłużej tu wytrzymaja ;)
"Niemal założyć się jestem gotów, bo wątpliwości mych to nie budzi, że gdzie jest dom szczęśliwych kotów - tam jest i dom szczęśliwych ludzi... "

Lejka

Post » Wto mar 20, 2012 12:19 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Snake ma dom!!! :D

Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw mar 22, 2012 13:30 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Snake ma dom!!! :D

W Fundacji mamy nową podopieczną - Tinę :) Ma pół roku, ciągle mruczy i jest po prostu urocza! :kotek:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

grzanka.ch

Post » Czw mar 22, 2012 14:21 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Snake ma dom!!! :D

Aaaaaaaaaaaa :1luvu: Jest boskaaaa... Niestety Bartek nie chce 3 kota :cry: No ale może to lepiej, bo bym ich już z 10 miała... :lol: Ale Tina jest śliczniuchna :) Rakija byłaby pewnie zazdrosna, hihihi :D A tak to jest zadowolona, bo jest jedyną kobietką (poza mną) w domu i gwiazdorzy :lol:

Lejka

Post » Pt mar 23, 2012 23:21 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Snake ma dom!!! :D

No i już - pojechała do DS. Tina-rekordzistka (była u mnie w DT tylko 5 dni). Proszę o kciuki za aklimatyzację, bo ja oczywiście jak zwykle mam stresa ;)

grzanka.ch

Post » Sob mar 24, 2012 9:41 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Snake ma dom!!! :D

Mocne kciuki! :ok: :ok: :ok: I serdecznie gratulacje! Błyskawica! :D
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Sob mar 24, 2012 9:46 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Snake ma dom!!! :D

grzanka.ch pisze:No i już - pojechała do DS. Tina-rekordzistka (była u mnie w DT tylko 5 dni). Proszę o kciuki za aklimatyzację, bo ja oczywiście jak zwykle mam stresa ;)

Ja się nie dziwię - przecież to prawdziwe cudo :1luvu:

Kciuki za aklimatyzację :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob mar 24, 2012 19:50 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Snake ma dom!!! :D

Dzisiaj rozmawiałam z nową panią Tiny. Podobno wczoraj wieczorem nie dała się nikomu dotknąć, a w nocy zwiedziła mieszkanie i buszowała po wszystkich szafkach (u nas nigdy nie otwierała szafek 8O). Obudziła wszystkich domowników o 6 rano i tym razem dała się już wygłaskać :D Apetyt jej dopisuje, czyli wygląda na to, że wszystko będzie OK :)

grzanka.ch

Post » Nie mar 25, 2012 19:03 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Snake ma dom!!! :D

:ok: :ok: :ok: świetna akcja!
Obrazek

ryśka

Post » Nie mar 25, 2012 19:11 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Tina ma dom!!! :D

Potrzebny mi pilnie Theranectron, wyciąg z jadu tarantuli - proszę, popytajcie u Waszych wetów! Co ja gadam proszę, błagam!
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Nie mar 25, 2012 19:24 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Tina ma dom!!! :D

Napisz proszę ile tego leku jest Ci potrzebne - żeby od razu pytać konkretnie.
Obrazek

ryśka

Post » Nie mar 25, 2012 19:40 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Tina ma dom!!! :D

ryśka pisze:Napisz proszę ile tego leku jest Ci potrzebne - żeby od razu pytać konkretnie.

Przynajmniej 6 cm3, czyli 6 mililitrów.
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Pon mar 26, 2012 11:42 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem - Tina ma dom!!! :D

Dziękuję, odwołuję alarm, udało się znaleźć, czekam na przesyłkę :ok:
Obrazek

Majorka

[poprzednia][następna]